שלום

seer of visions

New member
שלום

היי כולם אםם אני לא הומו אך הייתי רוצה להגיב בקהילה הזו לכל מני הודעות מעניינות שיש פה שנוגעים לסיטואציות של זוגיות (ברשותכם כמובן) אז... כל אופן קוראים לי----- ואני בא ממקום ששמו אבן יהודה (לא מכירים!!! לא יכול להיות טוב נו זה ליד נתניה למעשה זה שתי דקות במכונית מנתניה ו30 שניות מאזור התעשייה החדש כי אני גר בחלק הנידח של המושב הזה) ואני לומד בחיפה בטכני (לא כיף בכלל) ו ו ו אממממ אל תישכחו אמממ אהה כן אל תישכחו לאכול צאהריים ועוד משהוא למה לכולם יש icq ואין לכם msn ולמי שיש אני כאן : [email protected] דרך צלחה

TwelveEyes

New member
אני מכירה את אבן יהודה!

ככה זה כשסבתא וסבא גרים בנתניה
ברוך הבא לפורום. חברה שלי למדה פעם בטכני ואמרה שממש חרא שם. לפחות מסתבר שיש צדיק בסדום
ברוך הבא לפורום.

seer of visions

New member
זה נס!!

כולם חושבים בטכני שאבן יהודה זה קיבוץ!!! זה מתחיל להימאס ואני היחיד משם תודה על התגובה בכל אופן ועל ההוכחה שאבן יהודה לא קיימת במימד אחר כמו אזור הדימדומים

פיה שלו

New member
הטכני שווה כאילו!!!

היית מתה שממש חרא.. בנדוד שלי עדיין שם... אם רק הייתי בגיל המתאים גמני הייתי הולכת לשם.. ולוקחת את אדם במזוודה כמובן:)) הוא בטוח יכנס..P: כל כך גאה בבנדוד שלי שהתקבל לשם. כבוד.

TwelveEyes

New member
חברה שלי אמרה שחרא שם...

לא אני, אלא חברה שלי. הקונספט של הבנת הנקרא אבוד עלייך, מה?

seer of visions

New member
לא

לא הבנת נכון השבאתי את הטכני לעולם שבחוץ זה הכל אממ... זהוא אני מניח היתראה בסוף שבוע הבא למשך 5 השנים הבאות

פיה שלו

New member
אני מכירה!! אני מכירה!!

אני מכירה את אבן יהודה.. ואת הטכני.. כנראה שגם אותך:)) אבל בוא לא נדבר על זה כעת P: גם אני חדשה פה.. ברוכה הבאה :))

adamsplit

New member
האאאאאאאאאאאאא, יפה שלי

שלי שלי שלי ורק רק רק רק שלי יפה שלי אוהב אנשים קבלו בחיבוקים חמים(אבל לא קרובים מדי בנות
) שלא תחשבי שאני לא כועס עדיין על מה שעשית לי

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif שלום^^

אני מכירה אנשים מאבן יהודה
(מצד שני אני כמירה אנשים מכלמני מקומות מוזרים^^)

למעלה