שלום!

basharteg

New member
שלום!

שלום, חדש כאן. עברתי לגור ליד ז'נבה לא מזמן, נעים להכיר. רק חדשבתי שכדאי שתדעו. -אדם

שלום אדם מז'נבה.

איזה יופי, ז'נבה עוד אין לנו פה, ז'נבה זה קרוב לפריז. בן כמה אתה, מתי עברת לז'נבה, למה עברת וכו'? אה וברוך הבא לפורום

basharteg

New member
כי..

לא בדיוק קרוב לפריז, אבל גם לא רחוק מאוד :) עברתי לז'נבה לפני כמה חודשים, בגלל פרוייקט בשם CERN, בו אבא שלי עובד. תודה :)

חחח

יותר קרוב מארה"ב סתם המוח שלי לא תקין. אה, יש לכם סטאר אקדמי שלנו לא? (ולא ענית לשאלות של בן כמה אתה)

חחחח ברוך הבא ../images/Emo6.gif

באמת יותר קרוב לארץ מארה"ב... היי אני לירון מ(ארה"ב) בוסטון... איך הצרפתית שלך? איזה כיף לך שתהיה לך הזדמנות ללמוד בסביבה כזאת טובה, זאת שפה מהממת... אבל איך הם שם ליהודים?? היום ראינו בשיעור צרפתית שלי חדשות מצפרת ואיך השמיצו שם את ישראל פשוט רציתי להרביץ להם. אוף... חח לא נורא בכל אופן איך אתה מסתדר? מתגעגע? יש ישראלים? ומה זה התוכנית הזאת של אבא שלך? ...

basharteg

New member
הממם

האנגלית שלי הרבה יותר טובה מהצרפתית שלי, מאחר וגרתי בארצות הברית 3 שנים. צרפתית שפה נורא מסובכת... אנשים כאן מאוד בסדר, מכיוון שאני גר באיזור מאוד בינלאומי, ואין בעיות גזענות בכלל. זה שאני לא מחשיב את עצמי יהודי זה כבר משהו אחר. אין ישראלים, ואני לא מתגעגע במיוחד. אבא שלי פיזיקאי. אתה מוזמן לחפש CERN בכל מנוע חיפוש ולראות מה זה.

חח אני בת ../images/Emo8.gif לא נורא

אוי גםמ אבא שלי פיזיקאי... צרפתית באמת מסובכת לאללה... חח איפה גרת בארה"ב? סבבה שאין גזענות, היתה לי חברה בצרפת שמזה התעללו בה שם... לא יודת בגלל זה חשבתי למה אתה לא מחשיב את עצצמך כיהודי? ואיך זה מסתדר עם זה שאתה ישראלי<? חח
לירון

basharteg

New member
ממם

נולדתי להורים יהודים, אבל אני לא משייך את עצמי לדת הזו. אני לא משייך את עצמי לאף דת, בעצם. בארצות הברית גרתי בקליפורניה, ליד סטאנפורד.

איזה יופי קליפורניה

זאת המדינה הכי מגניבה פה אין מה לעשות אתה כזה איך אומרים athiest? אני לא בטוחה שככה כותבים את זה... אני מכירה מלא סינים כאלה. חח
מגניב

kit k@t

New member
את גרה בקליפורניה?

כי אם כן, אני תוה מה כל כך מגעיל במדינה המגעילה הזאת שלנו..... כולם שמנים וטיפשים, ואם הם לא שמנים וטיפשים אז הם רזים, בלונדיניים וגולשים.... זה נהיה די מעייף באיזהשו שלב. קאט

kit k@t

New member
ארררג, תיקון טעות

את גרה בקליפורניה? כי אם כן אני תוהה מה כל כך מגניב במדינה המגעילה הזאת שלנו.... קאט

חח בהתחלה לא קלטתי מה את רוצה.. ../images/Emo6.gif

טוב, כנראה שכשמטיילים זה שונה..... היה לי כיף לטייל בקליפורניה בקיץ... אבל לא יודעת אבא שלי גר שם שנה והוא מטורף על המדינה הזאת, הוא לא מפסיד הזדמנות לשבח כל דבר שקשור אליה... חחח מה כ"כ רע בה?

kit k@t

New member
זו מדינה (לפחות הדרום שלה)

שהיא נוראי 'טיפיקל אמריקאן', כולם (כמובן שלא כולם...) שמנים, ובורים, ונורא סטריאוטיפיים אמריקאים. בלי להישמע גיזענית אבל הכל פה מלא במקסיקנים, ולמען האמת כבר ממש מעצבן אותי לשמוע את הדיבור הגאנגסטארי שלהם... יש ילדות שיושבות מאחורי בשיעור מתמטיקה שפשוט מדברות כאילו הם יצאו מאיזה סרט שמספר על תרבות הגאנגס באמריקה.... כל הילדים בביצפר שלי הם 'סרפר דודס' מאגניבים כאלו שלא יודעים כלום מהחיים שלהם... זה נמשע מאד מכליל והכל, אבל באמת שלא כולם כאלו. וכן יש פה אנשים חביבים מאד. אבל מה שעצוב זה שהאנשים החביבים שהכרתי פה הם אנשים שלא במקור מקליפורניה.... קליפורניה זה סטייט שנמצא על החוף, וכולל בתוכו את כל מה שמשתמע מזה... לא סתם המון אנשים מהחוף המזרחי מגחכים כשהם שומעים שמישהו מקליפורניה... עד כמה שזה עצוב האנשים פה באמת מתאימים למוניטין שיצא להם.... וזו לא תלונה חס וחלילה, אני מחבבת חלק ניכר מהאנשים שיש פה, אבל קשה לי להתחבר לכל תרבות הגלישה וסקייטבורד הזאת. אני גם לא אוהבת את קליפורניה בגלל שנורא משעמם לי פה.. אני מניחה שזה ככה בכל מדינה, אבל לא ממש אפשר ללכת פה לאנשהו בלי שיהיה לך רישיון... אני לא ילדת פרברים, אני צריכה עיר גדולה כדי להיות מאושרת. קאט

גם בבוסטון משעמם לפעמים

זה מאוד תלוי באנשים העניין של שעמום, כמו שגיליתי לאחרונה... חח כן אבל באמת גם אני מכירה ילדים שמתאימים בדיוק לתיאור של גאנגסטרים, יש את זה בכל מקום באמריקה.... אבל מה באמת יש המון מקסיקנים וספרדית בקליפורניה! אבל זה ממש מגניב לדעתי, היה לי ממש קטעים להקשיב להם מדברים כשהייתי שם, זה הזכיר לי את קטנטנות ובטי המכוערת... חחחחח איזה בקליפורניה את גרה? זה קרוב יותר ללוס אנג'לס או סאן פרנסיסקו? (אלה המקומות הגדולים שהייתי בהם.. בגלל זה אני שואלת)

kit k@t

New member
אני גרה במקסיקו... LOL

אני גרה 40 דקות מהגבול עם מקסיקו, וגם אורן יעיד שכמות המקסיקנים פה היא מאד מעצבנת. בת'כלס זה בערך שעתיים נסיעה דרומה מלוס אנג'לס. ולגבי השיעמום, לחברים שלי אין רישיון, וגם אם יש רישיון חוץ מקניון אין פה ממש לאן ליסוע.... זה פרבר קטן בלי הרבה מה לעשות... ואגב, גם בסן פרנסיסקו הכל נסגר ב9 בערב, אז גם שם אין ממש לאן לצאת... למרות שמאד חיבבתי את פריסקו לא הייתי רוצה לגור גם שם. קאט

למעלה