שלום!

Doctor Evil

New member
מצטער, אבל בכל הנוגע למקסיקנים

אין לך זכות דיבור אפילו. מקסיקנים הם בסדר גמור, חוץ מהאלה שמשחקים אותה "Gangsta". what up homies?

JMSixfeetsmall

New member
ניו מקסיקו זה גם לא משהו...

הרבה מקסיקנים כמובן, כי השם של המדינה מתאים להם.

Emc2

New member
hey you!

hey you ese over der! no ese why you come hiting on mi herman like that? ese are you loco? i will cut your cojones ese i'm tellin you, you better mira your back ese אהה... המהגרים האלה... :)

Maple syrup

New member
המרכז האירופי למחקר גרעיני!

ברוך הבא לפורום! נפער לי הפה, גדול, כשקראתי שאתם עוברים ל-CERN. אה... CERN, CERN, CERN... מתי זה היה כשהתאהבתי במכון המחקר הזה? כנראה זמן קצר אחרי שבכלל הבנתי מה זה הקוארק פסגה והניוטרינו המואוני, אי שם במעמקי שנת 2001 (ולא, אני לא במגמת פיזיקה כלל וכלל, אני פשוט קורא - וקראתי - על הנושאים הללו באינטרנט מתוך עניין כללי רב)... אבא שלך הוא פרופסור או עמית מחקר באוניברסיטה כלשהי? כי אני יודע שלמשל באוניברסיטת תל אביב יש קבוצת קולבורציה די גדולה לעבודה על ה-Large Hadron Collider, ספינת הדגל של CERN, מאיץ החלקיקים החזק ביותר בהיסטוריה, בעל עוצמה של 14,000 ג'יגה אלקטרון וולט, שיתחיל בשנת 2007 לחפש את בוזון היגס (Higgs boson) (החלקיק המאסיבי נטול הספין שנותן את המאסה לכל החלקיקים המאסיביים) על ידי הנגשת פרוטונים ואנטיפרוטונים במנהרה שאורכה 27 קילומטרים ועוברת מתחת לז'נבה ואפילו מתחת לצרפת בכמה קילומטרים. כמעט בטוח שהוא ימצא את "חלקיק האלוהים", ההיגס. אה, כן, ה-LHC גם יעשה עוד כמה דברים חוץ מחיפוש בוזון היגס, כמו למשל יצירת יסודות על-כבדים. אני מאחל לך הצלחה רבה בהשתלבותך בעיר הדו לשונית והיפה הזו (בכך היא דומה למונריאל שבקנדה), וכמו כן לאביך ולכל הקולבורציה הגדולה שהוא חלק ממנה. המחקר במאיצי חלקיקים הוא הדבר החשוב ביותר שהאנושות עושה!

basharteg

New member
לאבא שלי יש סולם..

אבא שלי פחות או יותר בראש צוות המחקר הישראלי בכל הנוגע לLHC

Maple syrup

New member
ויי ויי ויי

מנגיש ההאדרונים הגדול הוא מכונה מדהימה באמת ובתמים, ואני כה גאה שישראל נוטלת בבנייתה ובניסויים שיערכו בה חלק פעיל. אולי ממש תבקר בתוך המנהרה ותספר לכולנו חברי הפורום חוויות ורשמים?
טוף, שוב בהצלחה, ובברכת מציאה מהירה של בוזון היגס. אסף

okts

New member
ברוךךך הבא,

נא להרגיש כמו בבית! סתם...........תהנה מהפורום!

kit k@t

New member
איל אני יכולה להרוג אותך?

אתה אהבת חיי! אבל אני יכולה להפעיל לחץ פיזי מתון...;) קאט

kit k@t

New member
יופי גאון,

אמממ, אולי, במקרה, לאיזהשהו שבריר שנייה, חשבת שאני מכירה את אדם? ואולי אפילו כבר שנתיים? וגם אם לא, לא מינו אותך לוועדת טאקט. קאט

לא התכוונתי ל"להרוג" וכל זה...

התכוונתי ללעזוב... והסברתי לך במסנ...
ותודה על המחמאות...
(
)

feeler

New member
היי לך! מקווה שתרגיש ב../images/Emo82.gif

ושיהיה לך כיף.

feeler

New member
מה את מתערבת בכלל?!?!?!