זו מדינה (לפחות הדרום שלה)
שהיא נוראי 'טיפיקל אמריקאן', כולם (כמובן שלא כולם...) שמנים, ובורים, ונורא סטריאוטיפיים אמריקאים. בלי להישמע גיזענית אבל הכל פה מלא במקסיקנים, ולמען האמת כבר ממש מעצבן אותי לשמוע את הדיבור הגאנגסטארי שלהם... יש ילדות שיושבות מאחורי בשיעור מתמטיקה שפשוט מדברות כאילו הם יצאו מאיזה סרט שמספר על תרבות הגאנגס באמריקה.... כל הילדים בביצפר שלי הם 'סרפר דודס' מאגניבים כאלו שלא יודעים כלום מהחיים שלהם... זה נמשע מאד מכליל והכל, אבל באמת שלא כולם כאלו. וכן יש פה אנשים חביבים מאד. אבל מה שעצוב זה שהאנשים החביבים שהכרתי פה הם אנשים שלא במקור מקליפורניה.... קליפורניה זה סטייט שנמצא על החוף, וכולל בתוכו את כל מה שמשתמע מזה... לא סתם המון אנשים מהחוף המזרחי מגחכים כשהם שומעים שמישהו מקליפורניה... עד כמה שזה עצוב האנשים פה באמת מתאימים למוניטין שיצא להם.... וזו לא תלונה חס וחלילה, אני מחבבת חלק ניכר מהאנשים שיש פה, אבל קשה לי להתחבר לכל תרבות הגלישה וסקייטבורד הזאת. אני גם לא אוהבת את קליפורניה בגלל שנורא משעמם לי פה.. אני מניחה שזה ככה בכל מדינה, אבל לא ממש אפשר ללכת פה לאנשהו בלי שיהיה לך רישיון... אני לא ילדת פרברים, אני צריכה עיר גדולה כדי להיות מאושרת. קאט