שלום!

jDaNiELLE

New member
שלום!

אני חדשה כאן אבל ממש אוהבת את בריאליטי tv ובעיקר השרדות... מישו יכול בבקשה לעשות לי סדר- איפה היו כל 7 העונות, ומה משודר כרגע בראץ??מה ישודר??ומה כבר לא ישודר?? תודה!

gah

New member
ככה:

עונות 1 ו-2 היו משודרות בערוץ 2 ממזמן. עונות 3 ו-4 היו משודרות בערוץ AXN בכבלים. ניתן לראות שידורים חוזרים של העונות האלה כל הזמן גם כן בערוץ AXN בכבלים. עונה 5 שורדה בייס בכבלים והעונה ה-6 משודרת בימים אלו גם היא בייס. עונה 7 לא משודרת בארץ בשום מקום ולא ידוע אם היא תשודר גם.

jt7785

New member
וכתוספת

לא יודע אם את בקיעה בעניין הספויילרים, אבל לא יזיק שאני אגיד את זה - כל הודעה עם הסימן ספוילר:
זה אומר שמדברים על משהו שלא שודר בארץ. אז אם את לא רוצה שייהרס לך שום דבר, אל תקראי בכלל הודעות עם הסימן
חוץ מזה יהיה לך כיף פה, אז וולקאם...

jt7785

New member
אני לא מאמין שכתבתי בקיעה...

כמובן שהתכוונתי לבקיאה...

Boran

New member
ממ...

אם ב"איפה" את מתכוונת למקום העונה ולא לערוץ השידור אז: הישרדות 1- האי פולאו טיגה, בורניאו הישרדות 2- הערבה האוסטרלית הישרדות 3- אפריקה (קניה, שמורת הטבע שאבה) הישרדות 4- האי נוקו היבה, מרקיזה הישרדות 5- האי קו טארוטאו, תאילנד הישרדות 6- האמזונס הישרדות 7- פרל איילנדס, פנמה.

axnholic

New member
תוכנית לא רעה

ראיתי רק עונה אחת. אני חושב הראשונה. יש יותר? מאוד נהנתי מהרעיון, אולי יעשו בארץ מסע כזה? מסע של 30 שעות :)

jDaNiELLE

New member
בארץ???

הריל טי וי היחידות פה, מתאימות יותר להגדרה של שטות-טי וי.... ואם יהיה כאן הישרדות או משהו- אני אהיה הראשונה להגיש מועמדות... אבל מה יהיה הפרס בארץ??? פטור מתשלום למאבטחים ברשת הילל....לא שאני צוחקת על פיגועים או משהו.... אבל רק האמריקנים יודעים לתת שואו, פרסים, תפאורה, ופליירס.... פה הכל ...סלחו לי...עלוב. אפקט הפחד נותנים כל תכנים 50 אלף דולר. פה אחרי שלוש תכניות ייגמר תקציב המדינה...

Gal6

New member
אהמ

זה לא שהיה כל כך הרבה הפקות בארץ. פרויקט Y זה לא דוגמא ובכלל זה הרי מכוון לקהל של Y בלילה אז למה אתם מצפים.. החפרפרת היתה ענקית וכמו שכבר הרבה אמרו, אם היו מראים לפני זה עונה זרה זה היה מצליח ממש. אני ראיתי את זה שוב אחרי החפרפרת האוסטרלית וזה נראה לי כמו הפקה יותר מוצלחת. וחוץ מזה מה עוד יש?

jDaNiELLE

New member
קחי אותי צילי,

המופע של סטיב, (שזהו שם כל כך ישראלי.....),החפרפרת עלובה....לדעתי. בכל גירסא.

Boran

New member
אפשר לשאול

איזה "כל גרסה" של החפרפרת ראית בדיוק?

jDaNiELLE

New member
את הישראלית בלבד.

ואם זה מעלי אומר שהישראלית יותר טובה מהאוסטרלית, אני רק יכולה לדמיין כמה גרועה האוסטרלית....

Boran

New member
אז אפשר לשאול

איך אתה יכול להגיד ש"כל ההפקות של החפרפרת גרועות"? כתור אחד שראה 8 עונות של החפרפרת, והתחיל לראות את התשיעית, אני חייב לציין שזה פורמט מעולה. נכון, ההפקה הישראלית היתה קצת לוקה בחסר, אבל יש בה קטעים שהיו יותר טובים מכל הפקה אחרת בעולם. ההפקה האוסטרלית, אגב, מצויינת. ולצורך העניין, אני בכלל לא מבין למה אתה בא לפורום של ריאליטי טי.וי רק בשביל ללכלך על סדרות ריאליטי?

jt7785

New member
ירון, למה אתה לא קורא הודעות...

קודם כל, היא בת. דבר שני, היא אמרה שהיא אוהבת ריאליטי ובעיקר השרדות. היא רק לכלכה על הדברים הישראליים... אני לא כל כך מסכים, חוץ מ"המופע של סטיב". כאילו, how lame can you be זה נשמע לי התכנית הכי גרועה בעולם, וד"א היא בכלל לא ריאליטי אני לא יודע למה הזכרת אותה דניאל...

Boran

New member
היא באמת לא ריאליטי...

אבל הנקודה שלי היתה שאין לי מושג לאיזו מטרה נאמרו הדברים של הפקה עלובה בכל גירסא וכאלה

jDaNiELLE

New member
הישראלית.

ההוא מעלי אמר ההישראלית טובה יותר מהאוסטרלית, אז אני רק יכולה לדמיין כמה גרועה האוסטרלית....לי אישית החפרפרת הזכירה תכנית טלטאביז בגרסת בית אבות.... אגב- את סטיב לא ראיתי אבל הבנתי שזו כן ריל טי וי....שיהיה

jt7785

New member
זה ממש לא... זה

תכנית שבה כאילו מצלמים תכנית ריאליטי. המופע של טרומן, רק בסדרה. כשטרומן = סטיב. כזה מטופש...

למעלה