שלום!

Boran

New member
ההבדל בין ריאליטי וסטיב:

המופע של סטיב = סטיב אמיתי, כל השאר- לא. ריאליטי = הכל אמיתי. המנחה- לא.

gah

New member
מה פתאום...

המופע של סטיב זה ועוד איך ריאליטי, שונה אמנם אבל זה בז'אנר הריאליטי. זה כמו שתגיד ש- The Joe Schmo Show זה לא ריאליטי. חוצמזה, דורי, לא הבנתי מה יש לך נגד המופע של סטיב? לפי דעתי דווקא זה נשמע מעניין לאללה...

jDaNiELLE

New member
בלבלתם אותי...

jt7785

New member
לא הבנתי כנראה...

לא הכל מבוים? כאילו מה... נראה לי גם סטיב עצמו מבוים לא? כי אם סטיב הוא לא מבוים אז זה ועוד איך ריאליטי ודוקא ריאליטי יפה... אבל לפי מה שאני הבנתי סטיב הוא מבוים בעצמו... לא?

Boran

New member
שמעו

היה לנו דיון כבר פעם בפורום על מה הגבולות וההגדרות לריאליטי טי.וי הגענו למסקנה שזה לא חד משמעי. יש גבול מטושטש מאוד, אבל לפי דעתי האישית, כל תכנית שמבויימת, אפילו אם יש בה מישהו אחד שלא מבויים, זה לא קרוב אפילו לגבול המטושטש. כי אם זה ריאליטי אז גם פיספוסים ייחשב ריאליטי. אני מעדיף להתייחס לג'ו שמו, סטיב וכל השיטים האלה (צורת ביטוי, לא אומר שזה גרוע) כתור שעשועונים או תכניות מתיחות. כי בעצם עובדים על מישהו אחד. אם יש פה תחרות- זה כבר יהיה בגבול המטושטש. אם יש תחרות בין אנשים (או זוגות כמו במ"ל) שבסוף עונה מקבלים מיליון או חצי מיליון, ובכל פרק זמן מסויים, בד"כ שבוע, עף מישהו- זה ריאליטי. אבל כמובן, זו דעתי, וזה ניתן להרבה פרשנויות.

gah

New member
אתה שוכח דבר אחד

בשביל מאט מג'ו שמו זאת הייתה תוכנית ריאליטי, הוא מבחינתו בא לשחק משחק והוא פשוט לא ידע שהכל מבויים מסביבו. בקשר לסטיב, זה אולי לא "משחק ריאליטי" כמו כל השאר אבל זה בהחלט תוכנית ריאליטי. ודורי, סטיב ממש לא יודע שזה מבויים, זה כל הרעיון, ממש כמו טרומן.

Boran

New member
אז מה אם הוא לא יודע שהכל מבוים?

אנחנו יודעים שהכל מבויים זה בדיוק כמו פיספוסים או כל תכנית מתיחות אחרת, שהנמתח לא יודע שזה מבוים. אם אין תחרות אז זה לא ריאליטי

jt7785

New member
מה פתאום

קודם כל אם זה באמת ככה אז זה מגניב... נשמע לי טוב. ומה הקשר לפספוסים? בפספוסים אתה לא מכיר אף אחד לעומק ואין המשכיות... מה שאומר שגם אפקט הפחד זה לא ריאליטי וזה באמת לא ריאליטי לדעתי, זה ממש כמו המבצר, זה שעשעון אתגרי. סטיב הוא בהחלט ריאליטי, כי אפילו אם זה רק בן אדם אחד בריאליטי, אתה נכנס לו לחיים, אתה רואה כל מה שהוא עושה, אני לא חושב שיש יותר ריאליטי מזה. אבל באמת... "המופע של סטיב" ? כאילו, לא יכולתם לשנות לפחות שלא יזכיר את "המופע של טרומן"? זה לא כזההה בעיה לחשוב על שם.

למעלה