שלום

chief shit

New member
מפתיע אותי שלא שמעת על זה

זו אומנות שמשלבת המון אקרובטיקה בתוכה, ויש בה אלמנטים מוכרים בעולם ההאבקות

אתה חושב אולי על אורוות המתאבקים

במקסיקו, שמוציאות מתאבקים מקצועיים שהטובים בהם הגיעו בזמנו לWWF? נכון, הם היו ועודם אתלטים מעולים. אבל זו כנראה אינה אמנות לחימה, ולא ברור לי כמה היסטוריה יש מאחוריה (האם היא בת למעלה מ100 שנים)?

chief shit

New member
ממש לא חחחח

אני יחפש מידע על זה באינטרנט ויפרסם פה כדי שתדעו על מה אני מדבר

zappon

New member
אני לא מסכים דוד דווקא הותיקים פה

צריכים לדעת יותר טוב ולא להגיב בצחוק ובציניות הם לא חדשים אין להם תרוצים,אחרי בכל איזה דוגמא הם יתנו לחדשים ולצעירים.

לא תיארתי איך צריך להיות.

תיארתי את המצב כמו שהוא. אני בהחלט מסכים אתך לגבי מה שצריך להיות.

saragon

New member
לפי דעתי אין כמו יובל!

יובל שולט! באמת, הוא נותן תשובות לעניין. ואני אישית שאני קורא הודעה שלו זה גורם לי לחיוך קטן ולפעמים לצחוק גדול!

chief shit

New member
כן אבל אתה נכנס לפורום שאתה לא חבר

בו ממש...אז אני מצפה קודם כל לתשובה רצינית ולא ל10 הודעות ציניות

Tonjin

New member
נו באמת.... אם הייתי נכנס לפורום

צלילה ומשאיר שם הודעה בת שורה אחת "מעוניין בטיפים לצלילה באיזור שדה בוקר" - אני מבטיח לך שהייתי מקבל מבול של הודעות ציניות... וזה גם מה שהיה מגיע לי גם אם צללתי שם בעבר (כדי לוודא שמועות על המצאותה של מערה תת-מימית מתחת לעין-עקב). מה שאני מנסה לומר זה שכשאתה מביא לדיון נושא שהוא קצת איזוטרי או 'מוזר' כדאי גם שתטרח קצת גם להסביר מאיפה השאלה באה ולאן היא הולכת... תתפלא, אבל זה ישנה את היחס אליה פלאים.... ובקשר לציניות, (זה לא מכוון דווקא אליך, נראה שזהו נושא לוהט כאן בימים האחרונים) - מי אמר שזה כ"כ רע? אני מעדיף 10 הודעות ציניות (ואם אפשר גם שנונות לעניין, אם לא אז גם סתם מצחיקות הולך) על שתיים שהן כ"כ עלגות שאני צריך לקרוא שלוש פעמים לפני שאני עובר הלאה.... ציניות מבריחה כותבים חדשים? אולי? אבל גם הודעות כמו "חחחחחחחח...." או "צריח תיפים לביטות חזקות"... אם אני הייתי חייב לבחור את מי להבריח בין שתי הקבוצות ההיפוטתיות האלו הייתי מעדיף הבריח את השנייה... האם אני היחיד??

ממש לא.

וברגע שהקמפיין לכותרת/נושא יצליח, אני מתכוון להתחיל קמפיין נגד שימוש ביותר מ"ח" יחיד ברצף בהודעה כלשהי.

Tonjin

New member
רציתי לתת לך ח"ח על הרעיון - אבל אז

חשבתי על שוב.....

avshalomat

New member
כותרת לא יעילה לא מספקת מידע

זו אגב דעתי (הצינית והמחוייכת ) על קמפיין אנטי חח ופחחח. חחח פחחח זה כמו LOL רק בישראלית. לא ברור לי מה האנטי להם חוץ מזה שהם מה שהם: ישראלים. בפורום אחר שלא אזכיר את שמו הפכו את פחח לבדיחה מחוייכת, בדיוק כמו מה שהוא.

איש וטעמו עימו

לי חחחחח נשמע כאילו יש משהו רע בגרון שמנסים להוציא. פחחחח לא נשמע טוב בהרבה. LOL הינו ראשי תיבות. לא מנסה להיות הצליל הפונטי. חשבת פעם למה בעברית קיימת המילה צחוק, במקום השילוש (או ריבוע או מה שלא יהיה) חחח...? צק"ר (צוחק ב|הדשג|קול רם) הוא LOL בעברית. אבל זה מאוד לא ישראלי. מערמצ (או מעררצ)* הוא ר"ת הגיוני וישראלי לROTFL, אבל אפשר לרפל ולרפול ולהטות בשאר בניינים את ריפל, רופל והתרפל, אז למה? "פחח..." ו"חחח.." הם סתם צורות פרימיטיביות (במובן - נמוכות תרבותית) בלי שהיה להן החן של צורות פרימיטיביות דוגמת LOL. אתה חושב שצריך משהו ישראלי? אולי. אני אישית לא רואה את הצורך. אבל לדעתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח או פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה לא התשובה. זה פשוט צורם לעיני. אני כמובן רגיש יתר על המידה, ובכל זאת - יש מקום להגן גם עלי, לא? *מתגלגל על הרצפה מרוב צחוק.

avshalomat

New member
אתה רומז שאני pc או משהו?

זה פשוט מאומה רבה על לא דבר בניגוד, לעיניין הכותרת שאכן נראה לי עינייני.

crane

New member
מסכים

אם אנחנו נוריד את "חחח" מכיוון שהוא "פרימיטיבי" ומחקה את צליל הפעולה עליה הוא מצביע, אולי נוריד גם את "בום" ו-"איי"?

בום הפך למונח שגור. אי מקובל

כמילה במשפט דבור וכתוב (כגון ר"ת של אם ירצה השם משטרה צבאית חוקרת). עוד לא שמעתי אדם אומר חחחחחח במסגרת שיחה, כשהתכוון לצחוק. אולי אנו לא חיים באותה מדינה? אבל נכון שזה משנה לעומת נושא הכותרת. לכן הקמפיין בעדיפות נמוכה, אחרי שהנושאים הטובים ימוצו.

Tonjin

New member
יותר או פחות מהומה מאשר -

זו שנגרמה בעקבות הנושאים הנ"ל: - למי יש בעלות על השם אייקידו - החתימה של חראוונג - הטרוליזם של הפקידו וולה טודו - היכולת של בט"ש לעשות (ולהצליח) כל מה שהוא רוצה... לדעתך כמובן, לדעתך.....?

avshalomat

New member
אה נו לא נראהע לי שהבנת

את כוונתי, אין לי שום דבר נגד דעותיו של דלית פשוט לא מסכים איתם, זה הכל.

למעלה