שלום

chief shit

New member
שלום

אני מחפש מקום במרכז (ובכלל בארץ) שמלמד היאבקות מקסיקנית... תודה .

"לקוקראצ'ה-ג'וטסו" !

שיטה קשה: עתיקה ומאוד סודית... אח"כ החגורות השחורות עוברות לשיטה המתקדמת יותר והרכה: "קוקראצ'ה-דו" - שהיא גם רוחנית. חוצמיזה היא מציונת אם אתה גמד אנורקטי ולא מיומן שרוצה לנצח ענק המתמחה ב"פול-קונטאקט". משו-משו... מומלץ.

יובל, אני מבקשת לא להגיב בציניות

לכותבים חדשים בפורום, גם אם זה נורא-נורא משעשע (ואלא אם כן זה מגיע להם, כמובן
)

כרגיל מי שלא מכיר ישר מגיב בציניות

יש דבר כזה. יש האבקות אינדיאנית (דרום אמריקה) ויש האבקות מקסיקנית. מצורף קישור

תתאר לעצמך שאנחנו מכירים

בכלל - עולם אומנויות הלחימה אינדיאנית הינו עשיר למדי וכולל: האבקויות שונות, גרזנים, חניתות, חץ וקשת, סכינים ועוד... עיקר החלוקה שאני מכיר, היא לפי איזורים שונים באמריקה (צפון מול מרכז או דרום) ותנאי שטח שיצרו סגנונות לחימה שונים ונבדלים בתכלית. ישנן גם השפעות זרות ומאוחרות שהיו על מי מהן ועוד... עולם שלם למען האמת. ציניות??? אנחנו??? ללא הומר, עד אנא נבוא? ועוד הבנאדם קורא לעצמו "צ'יף שיט" אז שהוא לא יעריך את ההומור החולה של CSSD ?! ...

טוב, כאן מדובר בתחושה

טוב כאן מדובר בתחושת בטן שלך או נסיון חיים ועל זה אין ויכוח. סלח לי אם גרמתי לך אי נוחות כלשהיא! מ.מ.

chief shit

New member
טוב אז

יובל אני לא מבין מה הקטע שלך, בטח שיש כזה דבר היאבקות מקסיקנית ואם אין לך משהו חכם להגיד סתום את הפה...

יקירי, צורת דיבור זאת אינה מקובלת

בפורום. זה לא הרחוב ולא השוק, ואני מבקשת ממך להתנהג בהתאם.

chief shit, אנא קרא עד הסוף

קצת חומר רקע חשוב: אחת לכמה ימים נכנס לכאן מישהו ושואל שאלה שנראית לכל מי שמבין בתחום - לא-רצינית, טפשית, ו/או מטומטמת. לרוב הותיקים כאן זה נמאס, אבל משתדלים להגיב בנימוס והומור. לפעמים ההומור הזה ציני. וגם קורה שהותיקים טועים. לא ראיתי שאחד מאיתנו הבין שטעה, ולא התנצל ושינה את יחסו. תוכיח לנו שאתה רציני, תן לנו הזדמנות לתקן, ותראה שתקבל יחס אחר, גם מיובל נחמקין. אבל אם תגיב בצורה כזו ("סתום את הפה"), זה יהיה היחס שתקבל. ההחלטה היא שלך.

chief shit

New member
בסדר....

בכל מקרה אני יודה לבן אדם שיגיד לי אם מלמדים בארץ היאבקות מקסיקנית

למעלה