שלום

אררר...

מלכוד: כיצד יגיב יובל להודעת "גם אני אוהב אותך" והאם אהיה אוקה בעקבות זה לעוד שבוע?

WaveGal

New member
ואתה חושב שההתחכמות הזו היא הפתרון

...למילכוד יובל, לדעתי האפור צריך לשמש אוקה לשבועיים (שבוע אחד על ההתחכמות ואחד כי הוא לא אמר שהוא אוהב אותך), לפחות.

WhiteBear

New member
זה אני גוטמן, או שהכנסת את עצמך

לקיטבג

saragon

New member
בטח

ישר כוח יובל!! לפי דעתי לא צריך לכתוב דעות או תשובות בצורה כזאת כמו שמיתר אומרת ריאליסטיות! אני חושב שקצת "צחוקים" לא יזיקו. שאני שואל את יובל שאלה אני מבין בדיוק את תשובתו ולא רק זאת אני גם נהנה לקרוא תשובות של יובל! אז שאלה לי אל יובל: ברצוני לקנות נשק להגנה עצמית, בזמנו אמרת לי אולר אבל איני רוצה להרוג אדם בגלל תקיפה כזאת או אחרת, ברצוני להביאו למשפט הוגן. אז אם כן איזה כלי עליי לרכוש ואיך אדע בשפה השפשוטה שהמוכר לא עובד עליי? תודה מראש יואב

יואב: הסכין נועדה לניטרול ולא להרג

אבל אינני ממליץ לעסוק בנושא בגיל הנעורים... שכח מנשק: הקפד לעבוד על טכניקות ריאליות של הגנה עצמית ביד ריקה ואל תהסס לשאול את המורה / את עצמך "האם זה יעבוד במציאות?" אני ממליץ בעיקר על בית הספר של "קרב מגע" / "קרב מגן" (בדוק בלוחות) והכי חשוב: השתדל שלא להימצא במקומות בילוי ואירועים בהם אתה "מריח" כי סכין יכולה להישלף. יובל.

saragon

New member
שמע,

לפי דעתי המכון שאני נמצא בו עכשיו מלמד אותי רבות אודות הגנה עצמית...

avshalomat

New member
יובל היקר הרי מה אמרנו על

תחושות? אולי כאבה לך הבטן כשכתבת את ההודעה, ולכן לא שפטת נכון? (סתם מביא כדוגמא משהו שאתה רשמת פעם) בקיצור לא על כל ניק תמוה צריך להגיב, עינינית יש מידע או אין מידע? ואם אינך מגיב ברצינות לפחות רשום זאת בסוף ההודעה, כך לדעתי ראוי במיוחד כאשר מדובר באדם חדש אשר אינו מכיר אותך, את סוג ההומור או תושבי הפורום, ושואל שאלה ליגטימית במה שאמור להיות בין השאר פורום מיקצועי. אני בטוח שכך אתה היית רוצה שיתנהגו אליך בפורום חדש, אני בטוח שכך רצוי גם בפורום הזה, כלומר אם אנחנו לא רוצים רשימה קבועה של 10 אנשים , שמנהלים את כל הדיון בינהם

zappon

New member
תחפש כמה עמודים אחורה יש שירשור

שאנשים מסויימים מנסים להצדיק את הציוניות והליגלוג שלהם על אחרים. היה ויכוח על זה בוא לא נפתח אותו מחדש בבקשה, זה לא יעזור.

Tonjin

New member
חס וחלילה לא מחפש להיות ציני - אבל

מה אתה חושב שעשית הרגע.....?

zappon

New member
לא צחקתי והתנהגתי בזלזול בציניות

ווכו" לאחרים,בפרט לחדשים. על מה אתה בכלל מדבר? מה עשיתי ? בבקשה אל תגיבו זה לא השירשור לזה ולדיון שיכול להתפתח עקב זה.

למעלה