שלום,

שלום,

אני בת 21 ואני אחות במקצועי, אחות חדשה. אני מתכוננת לעבוד השנה בע"ה, ולסיים את התואר שלי, ואז אני מקווה מאוד לעבור לקנדה, אפילו רק לתקופה של שנה. מענין אותי לדעת מה דעתכם, קשה ליסוע לבד? אני צעירה מדי? אגב, אני צרפתיה, ומסתדרת מצוין עם אנגלית ככה ששפה זה לא בעיה. אשמח לשמוע מה דעתכם, לילה טוב

im2

New member
שלום לך

ובכן , אין ספק שזו תהיה עבורך חוויה. ככה שאם את מוכנה לקחת צ'אנס אני ממליץ. צעירה מדי, אני לא חושב ... פה החברה לא עושים צבא ומרביתם בגיל הזה כבר עובדים הרבה זמן. זה לא כמו בארץ שבגיל 20-21 הבנות רק משתחררות מהצבא והן עושות את צעדיהן הראשונות במעגל העבודה. על מנת לעבוד פה (בקנדה) את צריכה אישור עבודה... אני לא בקי בתחום הרפואה בכלל כך שאין לי מושג לגבי דרישה לעבודה של אחיות. מה שכן יש פה הרבה פרסומות בטלוויזיה לבתי ספר לאחיות , אז אני מניח שיש צורך. דרך אגב אני נמצא בוונקובר. לשאלה עם קשה לנסוע לבד , אז התשובה היא כן... אבל יש פה קהילה ישראלית נחמדה מאד ותומכת (לי לפחות עזרו). אולי תנסי ליצור קשר עם בתי-חולים או משהו כזה, ברגע שאחד מהם יהיה מעוניין שתעבדי אצלו , הכל יהיה קל יותר. ואז תוכלי לקבל אישור עבודה עוד מארץ דרך הקונסוליה הקנדית, כדי שתבואי לפה תוכלי להתחיל לעבוד. זהו בינתיים, איתמר.

Esther4

New member
תשובה לסתמית אחת

כנסי לאתר זה ותקבלי שם את המידע שאת מחפשת. לפי דעתי לא כדאי לבוא לתקופה של שנה. כי תהליך ההגירה לוקח כמה חודשים ויש צורך באחיות בקנדה ותצטרכי לעבור קורסים ובחינות עד שתקבלי רשיון לעסוק במקצועך. http://www.cicic.ca/professions/3152en.asp

למעלה