שלום!

היתושה

New member
תודה על הפרח...

ולא, בינתיים אני לא מוצצת דם כי יתושות מוצצות דם רק בשביל להאכיל את הצאצאים, ובינתיים עוד אין לי צאצאים...
 
ברוכה הבאה!!!

מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף בטעם אממממממ סודי בהחלט!
תקוות גדולות הוא מקום בו אנשים מדברים / כותבים על התקוות שלהם לחיים ובחיים: מהקטנות ועד הגדולות ביותר. (אם את אוהבת לקרוא, נסי את יצירת המופת: תקוות גדולות של דיקנס!) רק טוב!!!
 
גחלילית התעופפי הנה לרגע...

ניסיתי את העוף יצא נ-ה-ד-ר! אננס ועוף צירוף מווווווווווושלם! אני יכולה גם להמליץ, להכין מיץ פירות טעים, מרווה, ובריא ליד העוף.
 
למישהו יש מושג להיכן נעלם קונן?

אני מתחילה להתגעגע גם אליו.. סייח, בנוגע להערה המכאיבה: נולדתי הרבה אחרי תחילת הספירה... למרות שמאוד הייתי רוצה להוולד בזמן אחר, אבל לצערי זה לא תלוי בי.
 
ציפור קטנה לחשה לי

שהוא מחדש את המחסן שלו: ספות מיטות מים וכורסאות
וציפור נוספת לחשה לי שהוא אמממממממ נח לו אי שם עם סבטלנה לראשו, לודמילה מימינו וורדה למרגלותיו. רק טוב!!!
 
אז את טועה לגמרי גחלולה../images/Emo6.gif

הוא עסוק בלבדוק את הפיג'מה העירקית שהבאתי לו אתמול.
 

ניקו 45

New member
היי יתושה ../images/Emo140.gifברוכה הבאה

גחלילית כבר ... יש . יתושה הגיע בשעה טובה .. עולם החרקים = אנטמולוגיה ... עזבי את השאלות הקשות .. בואי ונתחיל בריקוד : הזורבה .
 
למעלה