שלום!

היתושה

New member
שלום!

אני תוהה אם להצטרף לפורומכם. במה הוא עוסק בכלל? (מה זאת אומרת "תקוות גדולות")?

מנקודת מבטי

הייתי בהרבה פורמים שונים ומשונים בתפוז. וזה הפורום הכי הכי! הוא עוסק ב-ה-כ-ל מ-ה-כ-ל!!!! תקראי כאן בעיקר שירים מקסימים, וסוחפים של כל מיני משוררים מפורומינו, וסיפורים מרתקים, מפרי עטם שלך: הסייח הרוקד, וקונן היפה.
אם תחליטי להצטרף אל ביתנו החם, בו תוכלי לכתוב הכל, ולחדש את תקוותיך,תמיד תיהי פה רצויה... אז ברוכי הבאה יתושונת, ועו מעט תגיע גחלילית היקרה ותציע לך מיץ צוף, ועוגיות...

אהההה כן ושכחתי

לתת ל-כ-ל חברי הפורום כניסת V.I.P לבלוג שלי, תוכלו להכנס אליו דרך הכרטיס שלי, ע"י לחיצה על השם שלי... קריאה מהנה מקווה שתגיבו.

היתושה

New member
איזה יופי../images/Emo9.gif

אז הנה כמה פרטים על עצמי: אני בת 17 עוברת תקופה מוזרה מאוד של ילדות לבגרות, וזה מפחיד וכייפי בעת ובעונה אחת מחברת תיאוריות שלמות, חלקן גאוניות וחלקן מופרכות עד גיחוך, בקשר לנפש האדם והסביבה חולה על חתלתולים קטנים, על קצפת ריץ' ועל אנשים שמחייכים מהלב (ותאמינו לי, קשה למצוא כאלה שבאמת מחייכים מהלב) עוד לא חוויתי אהבה ראשונה ומכורה לספרי ילדים קלאסיים (עליסה בארץ הפלאות, פיטר פן, דון קישוט, פו הדוב וכו') מקווה שלא קשקשתי יותר מידי. אני מקווה להשתלב פה! הנה תמונה של החתול שלי

היתושה

New member
קטנטנות????

וי, מה, רוב האנשים כאן בוגרים? מגניייב אז הנה צרור תמונות של החתול שלי כשהוא היה... קטנטן

היתושה

New member
ואגב

הנה הכתובת לאתר הבלוג שלי http://www.israblog.co.il/blogread.asp?blog=13061 יש שם כל מיני דברים שכתבתי. אומרים שאני כותבת יפה (....) אז כדאי לכם (חחח אם כבר מדברים על להישמע כמו ילדה קטנה)

אופה3

New member
הלווווווווווו איזה מבוגרים, למה ככה

אולי אנחנו מבוגרים, אך אני למשל גדולה ממכם רק בשמונה שנים, ולמה מבוגרים, פה כולנו צעירים בלב ובנפש ובשירים, אז יתושה הצטרפי לקהילה, רק בבקשה אל תעקצי אותי טובבבבבבבב מגישה לך צלחת עם קוראסונים חמים ונס קפה חםםםםםםםםםםם ערב נפלא

רק לה מוצע קפה וקרואסונים?!

לי הוצעה וודקה! גחלילית אני מוחה על היחס! אני דורשת קפה וקוראוסונים...

היתושה

New member
היו בעיות תקציב בזמנך../images/Emo8.gif

אבל בואי אני אחלוק איתך בקרואסונים (חוץ מאלה עם הוניל, אותם אני אוהבת במיוחד)

קארין בת 17 לפני הספירה

אהההא גילית את הסוד שלך, עבדת עלינו, את בכלל לא בת 17 , והתמונה שלך זה עבודה בעיניים , אתמוך ראיתי סרט גרוזיני, ובו הייתה דוגמנית העל שלהם "פרטוסה - ציצי-בשבילי" והיא בדיוק, בדיוק, בדיוק, כמו התמונות שלך. זה הוא גיליתי. אופפפפפ אני שוב בן 4 , מה קורה לי. שולח לך במתנה,גור של עיילה עם אימו שתפנקי אותם ליום אחד.

קארינלהההההה

מייד שולחת לך שק של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים רק בשבילך!
לא סיפרת לי אם ניסית את העוף ההוא כי אני כבר ממתינה עם פשטידה קלילה רק טוב!!!

אופה3

New member
יקירתי ממני קבלי עוגה שלוש קומות

בסדר, ביינתים יתושה חדשה היא תקבל קצת קוראסונים, את מוזמנת לקבל מעוגת הקהילה, שלוש קומות עם המון קצפת ודודבדבנים מתאיםםםםםםםםם

ברוכה הבאה יתושה../images/Emo39.gif

שלום יתושה, שם יפה בחרת לך. את עוקצת, מוצצת דם????? לא כדאי לך למצוץ את שלי, כי שלי מתוק, ואז יהיה לך דם מתוק שתסתובבי איתו עם חיוך סתמי כזה..................... שולח לך זר פרחים. באהבה ממני,

למעלה