שלום

yayael

New member
שלום

אני חדשה ויש לי שאלה בבקשה תעזרו לי אני נואשת אם אני וחבר שלי היינו מחורמנים לאללה שנינו ושכבתי עליו עם בגדים והכל הוא עם ג'ינס ואני גם מכנס דק יש מצב שאני נכנסת להיריון?

WinnerMan13

New member
קודם כל ברוכה הבאה..ודבר שני

לפני מה שאני יודע..לא הרי לא היה מגע..יותר רציני..אין מצב!

ThE BluEyeS

New member
אוקיי... ארמממ... ומקפיצההה

אני בדעה של winnerman [מעליי.. חח] אם לא היה מגע-מגע, אז שומדבר לא יכול לקרות על כל מקרה אני מקפיצה כדי שמישהו שיודע במילון אחוז יענה לך.. בהצלחה מתוקה..

sh53

New member
קודם כל ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

והתשובה לשאלתך היא לא. כדי להכנס להריון, צריך שיכנס זרע לנרתיק (ולא צריכה תמיד להיות חדירה בפנים, מספיק שהזרע הוא בפתח הנרתיק וגם מזה אפשר להכנס להריון). בלי קשר למה שהיה, הרי את העבר אי אפשר להחזיר, אני מציעה לך ולחברך לקנות קונדומים, כדי שאם תהיו במצב שתרצו להמשיך הלאה, שלא תנסו לקיים יחסי מין בלי אמצעי מניעה. קונדום מונע הריון, אבל גם מחלות (כמו איידס, זיבה, עגבת וכו'). לא כדאי לקחת סיכונים כאן. קצת חומר לקריאה על הקונדום פורום סקס לנוער

yayael

New member
תודה אבל יש לי עוד כמה שאלות

סליחה אם זה לא המקום אבל אחרי התשובות שלכם כאן אני מרגישה יותר בטוחה.. אני לא חושבת שנתקדם עוד [אולי רק עוד חצי שנה נחליט ללכת יותר] אבל בינתיים.. ככה: הוא היה עם ג'ינס ואני גם מכנס חיתול [נו, דק כזה], ושכבנו אחד על השני סתם היינו מחורמנים והכל אין שום סיכוי שבעולם שייקרה משהו, נכון? רק ורק אם יש מגע של האיברים, נכון? אם יש בגד כלשהו שמכסה, אז אין שום סיכוי, נכון?

sh53

New member
../images/Emo45.gif

ורציתי להוסיף האם דיברת איתו שאת רוצה לחכות חצי שנה בענין הזה של קיום יחסי המין? אולי הוא חושב שאת מוכנה נפשית לזה? אולי הוא חושב שבפגישה הבאה גם את תרצי? אני לא רוצה שתגיעי למצב שהוא יבין שאפשר ואת מסכימה, ואילו את תביני שלא ממשיכים יותר ממה שהיה כבר ביניכם (שזה כיף לגעת אחד בשני ונעים, אבל לא ממשיכים מעבר לזה), ואז הוא יתחיל לגעת בך והעניינים יתגלגלו מהר מאוד ואז תבואי ותכתבי לנו הודעה בפורום שקיימתם יחסי מין ללא אמצעי מניעה
לפעמים אנשים מבינים את אותו מצב בצורה שונה, ולכן צריך לדבר ולהבהיר את הדברים. גם יש את השאלה - אם אתם מוכנים שניכם ללכת עד הסוף עם הענין. אני מציעה לך לדבר על זה, כי אם את לא מוכנה לזה נפשית, עדיף לחכות עם זה. כשזה יגיע, אז זה יגיע ולא צריך למהר לשום מקום.

yayael

New member
תודה רבה לכולם.. ולתגובה

תודה על הדאגה
אבל שומדבר לא ייקרה הוא ואני יודעים כבר שלא עושים יותר ושוב תודה רבה על הדאגה והעזרה !

למעלה