שלום!

xero1

New member
שלום!

לפני כמה חודשים התחלתי לשמוע את ברי סחרוף (יעני שמעתי כל החיים שלי שירים שלו ברדיו וכאלה, אבל מדבר על עכשיו ליותר לעומק). בכל מיקרה, הייתי בהופעה שלו לפני כמה זמן בשוני (אני מזיכרון אני) ומאוד נהניתי, למרות שציפיתי למשהו גדול כזה כמו שראיתי פעם בערוץ 8. הייתה גם הופעה פה באזור שלו עם בנאי, אבל שמעתי שזה 6 שעות ומתחיל אחרי כמה זמן די למצות את עצמו. בכל מיקרה, באתי להגיד שלום :) עוד דבר, שהייתי בדירה של אח שלי לפני כמה זמן, פתאום אני שם לב לפוסטר של הופעה של ברי סחרוף וכמעט, אני חושב, כל דיסק שיש לו. ומסתבר לי שאח שלי עשה קבע על הופעות שלו כשהיה צעיר (הוא סיפר לי על הרכב בשם "צ'קלקה" שחימם אותו פעם, מישהו יודע אם הם עדיין קיימים?). זהו, מקווה מאוד שאני אלך להופעות שלו בקרוב ואני אפגוש שם אנשים מפה :) רן.

giba70

New member
צ'קלקה זה כמעט הדג נחש

אלה כמה חברים מהדג נחש: אמיר בן עמי: גיטרה יאיא כהן אהרונוב: באס ניר מנצור: תופים דודוש קלמס: קלידים וסמפלר גיא מרגלית: סקרצ'ינג וסאונד הם הופיעו עם ברי סחרוף בשנים 2000-2001. כרגע הוא מופיע עם הרכב אחר. וברוך הבא לפורום

giba70

New member
לא, אצלם זה אופיר בר עמי ../images/Emo6.gif

ושלא תתבלבל גם עם הגיטריסט של אביב גפן, העונה לשם הראל בן עמי

ענת1986

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

אתה יכול לקרוא עוד קצת על צ'קלקה במומה
וחוץ מזה, ברוך הבא לפורום של האחד והיחיד!
מקווים שתהנה

xero1

New member
תודה :)

וראיתי בלוח שלכם פה שיש הופעה של ברי בסיטי הול בחיפה ב30 לחודש הזה.. זה נכון? יעני.. זה מעודכן והכל? אפשר עוד קצת פרטים על זה?

ענת1986

New member
הלוח מתעדכן מידי יום ביומו ../images/Emo98.gif

מה שכתוב כרגע על ההופעה בסיטי הול, זה מה שידוע לי בינתיים...
פרטים נוספים תוכל למצוא בטח בעוד כמה ימים באתר הבית של ה"סיטי הול"
וכמו כן, אתה יכול להתקשר אליהם ולברר עוד. הטלפון הוא 048628802

למעלה