שלום איציק, לילה טוב.../images/Emo73.gif
למרות שזו אינה הפעם הראשונה שלך כאן, זו הפעם הראשונה שבה אני שם לב ממש לאוסף המדהים שלך ולמה שעומד מאחוריו. הרי לא מדובר בכרטיסי נסיעה בלבד, אלא באוצר בלום של ידע על חברות ההובלה והנסיעה שפעלו בארץ ישראל מתחילת המאה העשרים - יהודה, הדרום, איחוד אחריות ואחרות, חברות שפעלו לפני הקמת אגד (1930 אם אני זוכר נכון) ולאחר מכן, וקבעו בצורה רבה את יכולות התחבורה של הישוב בארץ, וכפועל יוצא את מפת ההתישבות ועתידה של ארץ ישראל. במילים אחרות, שוב אנחנו נתקלים, כמו במקרים של הבולים מלפני קום המדינה, בולי הדואר העברי, אוסף קופסאות הקרן הקיימת ואוספים אחרים - באוסף שמספר את סיפור ההסטוריה של העם היהודי בארצו. אין ספק, יש לאוסף כזה ערך מוסף עצום, ואני בטוח שעברו ויעברו עליך שעות מתקות בנסיון למצוא פריטים נוספים וללמוד את הסיפורים מאחוריהם. לא נותר לי אלא לבקש שתשתף אותנו בידע שלך, בכרטיסים, בתמונות ובסיפורים. ברשותך אפתח גלריה לכל התמונות שתעלה, וככל שתעלה יותר - כך תהיה הגלריה מעניינת יותר. אם תרצה לשתף אותנו בסיפור- כתוב מאמר ונכניס גם אותו לפורום. ושאלה לסיום - נדמה לי שאגד הן ראשי תיבות - תוכל להאיר עיני של מה?