שלום

• פותח הנושא henk
  • פורסם בתאריך

henk

New member
שלום

אני נער מרמה"ש ואני די דואג למי יהיה ראש העיר הבא אני טוען שאם יהפכו את רמת השרון שלנו...שיקרה לכולנו... למקום עם המון מפעלים ויח' דיור חדשות...כמו שקאול ודורון רוצים לעשות א) העלות למוצעה תהיה הרבה יותר גבוהה מכמו שהיא היום ב) אנחנו נסבול מצפיפות ג)אנחנו נסבול מראש עיר שאכפת לו רק מכסף ולא מהציבור!!! ד) אני מפחד שרמה"ש תהפוך למקום מפלצתי של מפעלים וחנויות.....התוכניות שאני שמעתי עליהן: פינוי פי גלילות ותע"ש במקומם בניה של יח' דיור לגובה, שטח השדות באזור מגרשי הטניס יח' דיור ואזור תעשיה חדש.... אני חושב שאסור לבחור בקאול, או בדורון....רק אנשים שידאגו לנו, התושבים...רוכברגר

בייגעלי

New member
גם אני חושבת ככה../images/Emo70.gif

אם אני יכלתי להצביע הייתי מצביעה רוכברגר, ההורים שלי מצביעים רוכברגר, המשפחה שלי מצביעה רוכברגר. הוא בחור שדואג ל'אנשים הקטנים'

Nir 16

New member
תגובה

גם אותי מדאיג מי יהיה ראש העיר הבא של רמת השרון. אני יכול להצביע ואני גם חושב שרוכברגר הוא המועמד היחידי שיכול להביא לשינוי אמיתי לעיר שלנו. הוא היחידי שלא רוצה להכפיל ולשלש את מספר האנשים בעיר כמו שקאול ודורון רוצים. מי מיכם יכול להצביע? אני חושב שפשוט צריך לעזור לו, להגיד לכל הנערים שיכולים להצביע (מגיל 17) ולהציג אותו לאנשים שלא מכירים אותו.

שטויות במיץ

כבר ראינו מה קרה כשהורץ מועמד שהוא איש עסקים. גועל נפש של ראש מועצה (מצטער, 22 שנה אמרתי שאני חי במועצה ולא בעיר. אני לא מתכוון לשנות את ההרגל הזה). היחידים שנראים לי אמינים למדי הם חברי הליכוד, גם בגלל שהם לא מתלקקים אחרי מועמד מסוים, וגם בגלל שאחד המועמדים הבכירים שם הוא במקרה שכן שלי, ולאחר יותר מ-20 שנות שכנות עמו, אני יכול להגיד בלב שלם שהוא אדם אמין מאוד.

בואר

New member
עופר?../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

*אייקון מופתע* ממתי לך אכפת מפוליטיקה? (אם זה נחשב פוליטיקה בכלל... סליחה על הבורות אבל...זה פוליטיקה?) ממתי לך אכפת מזה? לא שזה רע, להפך... אבל זה מוזר... אממ... אני אישית לא יודעת מה הדעות של כל מתמודד ואני גם לא יודעת מה הם אומרים או מציעים, מצד שני אני גם לא רוצה לדעת. אני מקווה שמי שיבחר ינהל את רמה"ש שלנו בצורה הטובה ביותר וזהו... אני מאלה שיושבים בצד... לא מפריעה לאפחד ואפחד לא מפריע לי... מי שיהיה ראש הערייה הבא שלנו לא יכול לעזור לי אישית, ואני לא יכולה לעזור לו,אז למה להפריע אחד לשני? אין לי סיבה טובה... ואני גם בת 13 בנוסף כך שאני לא צריכה לבחור או משהו... אז אני זזה הצידה... וזהו... פוליטיקה ואקטואליה אותי לא מעניינים...

למעלה