שלום!

gloom

New member
שלום!

אני חדש כן ואני רוצה לעת דבר אחד ואני רוצה שתעזרו לי בו. אני טלקינזסאי מתחיל מתלמד מהאתר ישראגוסט שמלמדים שם על העין השלישית אני מצליח לגרום לחפצים ממש קטני לרעוד וגם שבתוךך כוס מים יוצרו גלים (ממש ממש ממש קטנים אבל אפשר לראות) אז רק רציתי אם אתם תוכלו להביא לי מאמרים וכתבות איך לעשות טלקינזיס. אני גם רוצה לעשות טלפורט אם מישהוא שמע על זה.

החתימה שלך נראית לי מוכרת

כבר כתבת כאן פעם. נתחיל מקטן - אנחנו לא אוהבים שמזכירים את האתר הזה כאן. אל תתחיל לשאול אפילו למה. מאמר על טלקינזיס שנמצא בתוך מאמרי הפורום תוכל למצוא כאן. מאמרים נוספים תוכל למצוא באתר הזה. פה יש מאמרים באנגלית. כמה דברים - א) זה שאני נותן קישורים למאמרים לא אומר בהכרח שאני מסכים עימם. בקשת מאמרים - קיבלת. ב) טלפורט - זה עדיין נמצא בתחום הפיקציה, אפילו יותר מטלקינזיס.

gloom

New member
תודה תודה תודה

תודה אני ינסה לעשות ואודיע לכם אם אני יצליח. רק רשום במאמר הראשון לשלוט באנרגיות- צ'י מאנה אש רוח מים אדמה אבל לא הבנתי איך אפשר לשלוט בהם התוכלו לעזור לי?

צ'י ומאנה

הם שמות שונים למה, שבסופו של דבר, הוא אותו דבר (צ'י הוא בפרוש כח החיים, מאנה, לפי מיטב הבנתי הוא בעל משמעות מעט שונה שממנו מגיעים למה שהוא בסוף כח החיים). אש, רוח (אויר), מים ואדמה הם היסודות הקלאסיים - וכאן במובן של איזון ארבע האנרגיות הללו בגוף. אתה מוזמן להציץ בעוד מאמרים בפורום שמדברים על זה.

ToryMaster

New member
הופס

מה קורה כאן? מישו אומר שיש ארבעה יסודות ומישו אחר חמישה, מי מוכן אחת ולתמיד להבהיר לי את העניין?

jbu

New member
לא מזמן אלמוג דיבר על זה

לא מזמן אלמוג דיבר על זה, כדי לך לחפש בהודעות שלו. זה תלוי במה את מאמינה, השמאנזים לדוגמא (תקנו אותי אם אני טעה) מאמנים ב-4 יסודות שכולם שווים, יש כאלה שמאמנים שיש 5 יסודות, אותם 4 יסודות (אוויר,אדמה,מים,אש) ועוד רוח (אקשה). ביהדות מאמנים (לפי ספר היצירה) שמרוח יצאו שאר ארבעת היסודות והם דרגת התפתחות שונה. |OFF| את בה לצא'ט? היום ב-22:00 אני נכנס גם עכשיו.

למעלה