שלום

שלום

היום היה לי מבחן אמצע בקידום לך תז***ן ואני קיבלתי בו משהוא כמו 650 יכול להיות שזה טוב לחלק ממכם אבל לי זה ממש לא מתאים אני לא רוצה להשמע שחצן אבל זה לא מספיק לי לתוכניות כמו "פסגות" ו "ברקים" כך שאני צריך לקבל יותר יש לי חלקים חלשים שאני יודע עליהם : מילים באנגלית :אני יטפל בזה מילים בעיברית : גם זה ניתן ללמוד השלמת משפטים בעיברית עם כמה רווחים : אין סיכוי יותר מדיי זמן אני פשוט לא מצליח להגיע לתשובה בטוח נכונה מישהוא יודע איך אני יכול לשפר את החלק הזה ?

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif שאלה לי אליך -

איך אתה מתכוון לטפל בבעיית המילים באנגלית ?

RMS

New member
גם אני קיבלתי משהו כזה

זה רק מבחן אמצע... אז תצא מהלחץ. גם אני רוצה קידומת 7 וללמוד רפואה ואני בכלל לא לחוץ. יש לך עוד אמצע שלם לצבור עוד 50 נקודות. חוץ מזה שכנראה שעוד לא למדתם את כל החומר, אז אתה לא יודע להתמודד עם כל השאלות. גם אני לא. אז הנה לך עוד 50 נקודות. רגוע?

RMS

New member
ובקשר להשלמת משפטים

תנסה לקרוא את זה עם הטעמה נכונה, לא בצורה היבשה שבה זה כתוב. זה פשוט יקפוץ לך.

הדתיים אומרים: "הכל לטובה"

גם אם לא תתקבל...אולי אתה עושה לעצמך טובה, אחרי הכל שרות קבע ארוך בצבא זה לא משהו שמתאים לכל אחד. תתפלא לשמוע שאפילו טייסי קרב מתבכיינים על הצבא. "ואם בארזים נפלה שלהבת..."

בוביץ

New member
אמ קידום

קודם תדע לך שלרוב המבחנים שלהם הרבה יותר קשים מהפסיכומטרי עתמו ודבר שני אתה תשתפר הרהה יותר לקראת הסוף העיקר בקורס קידום(בעיקר בקידום אישי) הוא ח"חודש המבחנים" שם לומדים הרבה מאוד על המבחן ושם אתה משפר את ציוניך לרוב קידוםן לרוב המבחנים יותר קשים מהפסיכומטרי עצמו אני אישית קיבלתי 500 במחבנים שלהם וקיבלתי 600 בפסיכומטרי עצמו וכהכה לעוד הרבה אנשים.......

למעלה