infatuation , ../images/Emo77.gif (יצא ארוך ../images/Emo7.gif )
היי מתוקה. המטפלת הזו שאת כותבת עליה , דרך מי הגעת אליה? דרך ביה"ס? דרך קופ"ח? באופן פרטי? ב 9 פגישות , קשה מאוד מאוד להיפתח בפני אדם זר , גם אם היא אשת מקצוע , את מגיעה עם מטענים לא קלים וצריך לקחת נשימה ארוכה ולהבין שטיפול זה לא זבנג וגמרנו , זה דבר איטי , הרבה מאוד פעמים נוגעים בדברים כואבים אבל בזכות ההתמודדות איתם- צומחים -גדלים להיות אנשים חזקים יותר במציאות לא קלה. אף-אחד (חוץ ממני
) אני חושבת , לא אוהב להיות בטיפול!! החיטוט בעבר , בהווה ... את צודקת זה לא כזה גליק , אבל אם לא תעזרי לעצמך להבין ממה כל החרדות ושאר הדברים שאת מתארת נובעים , אף-אחד לעולם לעולם לא יוכל לעזור לך. גם לא הידיד הטוב הזה שלך שבאמת אוהב אותך ולקח על עצמו אחריות מאוד מאוד גדולה. (אני יודעת שהוא מאוד ישמח אם תתחילי טיפול שוב , ואת? את יודעת את זה גם?) אם תגידי לעצמך "אני כן מסוגלת להיות בטיפול ואני הולכת לנצח את המצב הזה" את תצליחי!!! אבל אם את תגידי לעצמך שקילו פה קילו שם זו הצלחה והידיד אוהב אותך ואת אותו והוא עוזר לך ......אז ברחת מהתמודדות. את תצליחי לסיים יב' יקירה , אבל את לוקחת איתך את הדברים הכבדים האלה איתך לכל החיים!!! לצבא , אם תתגייסי , לזוגיות והכי חשוב - לעצמך. זוכרת שכתבתי לך שהייתי בטיפול שנתיים , שנאתי כל דקה שם , אבל עד היום אני מודה למי ששלח אותי אל הפסיכולוגית ההיא שעזרה לי להבין את הדבר הכי פשוט שלא ידעתי בגילך: "אם אין אני לי - מי לי" יש לך אותנו , אנחנו תמיד נהיה כאן איתך , תוכלי לכתוב לנו מה היה בפגישות גם אם תשתקי פגישה שלמה וגם אם תבכי או תצחקי. קחי את זה כפרוייקט , תחשבי על זה את חייבת להציל את עצמך , אנחנו נהיה כאן איתך בזה את באמת יכולה להיות בטוחה. כתבת :"וזה כן בושה להיות בטיפול בקרב החברים אבל זה לא מה שיפריע לי אם אני ירצה ללכת לטיפול." ואני שואלת- מה כן? ולסיום הנאום הארוך והמייגע
... אם עידן כתב לך שאת צריכה עזרה מקצועית , קחי את המילה שלו ואמצי אותה אל ליבך!!! אין כאן הודעה אחת כזו של עידן! אז מה את אומרת? ליל מנוחה ושבוע טוב חיבוק QT