שלום

infatuation

New member
מצטערת שפתחתי מליון הודעות

אבל אחרי שהבנתי עלתה לי גם השאלה.. לאיזה בעל מקצוע אתה מתכוון? פסיכולוג/ית? והאם לדעתך זה הפתרון היחיד? כי אני מעדיפה לבד להתגבר על זה.

blue4u2

New member
בני האדם מנסים להתגבר ולהתמודד

כל חייהם לבד או בעזרת הקרובים אליהם בנקודות קשות/בעייתיות/לא ברורות...אבל לעתים, אנו זקוקים ליד מקצועית מסייעת, שתנחה אותנו במקומות אליהם אנחנו לא כ"כ נותנים את הדעת ועליהם לא חשבנו, או שאולי כן חשבנו אבל לא הצלחנו לפתור זאת לבד. את עוד צעירה, החיים לפנייך, אבל תמיד טיפול בשלב מוקדם יכול "לסדר" את החיים העתידיים בצורה אחרת לגמרי. ו...ממה שאני מבינה, עידן אכן התכוון לטיפול פסיכו'...
....זו אגב לא בושה בימינו אנו.....אז אל תחששי מזה

infatuation

New member
כן.. כנראה..

אבל אני כ"כ לא אהבתי להיות בטיפול.. כאן אין לי בעייה לדבר על דברים אבל ברגע שזה הופך לפנים אל פנים אני לא מסוגלת להוציא מילה מהפה. וגם אם כן אני אומרת סוף סוף משהו אני מרגישה כאילו מחטטים לי בראש וזה פשוט משגע אותי. וגם לדעת שכל דבר שאני יגיד או יעשה זה כאילו "תחת מבחן" כאילו.. היא בוחנת כל דבר איך אני יושבת איך אני מגיבה איך אני עונה מה אני עונה זה פשוט משגע אותי. אני פשוט לא מסוגלת להיות בטיפול. וזה כן בושה להיות בטיפול בקרב החברים אבל זה לא מה שיפריע לי אם אני ירצה ללכת לטיפול.

blue4u2

New member
תראי.....

זה תלוי מאוד מי המטפל, מי המטופל, מה הדינמיקה שנוצרת בין השניים, על מה נסוב הטיפול, איזה סוג טיפול זה, כמה זמן וכו' וכו' וכו'..... אל תשכחי ש"כאן" זה אחרת מאוד מטיפול, זה שונה ממצב של לשבת 45 דק' מול בן אדם ו...את יודעת...יש לזה יתרונות וחסרונות.... אגב, את לא חייבת לשתף את כל העולם ואישתו שאת עוברת טיפול, זה יכול להישאר דיסקרטי ואז לא תחושי את אותה ה"בושה" הזו...אני מבינה שהצעירים רואים את זה בעין לא יפה....לא נורא
זה יעבור להם....העיקר שאת תהיי בריאה נפשית ופיזית

qt1

New member
infatuation , ../images/Emo77.gif (יצא ארוך ../images/Emo7.gif )

היי מתוקה. המטפלת הזו שאת כותבת עליה , דרך מי הגעת אליה? דרך ביה"ס? דרך קופ"ח? באופן פרטי? ב 9 פגישות , קשה מאוד מאוד להיפתח בפני אדם זר , גם אם היא אשת מקצוע , את מגיעה עם מטענים לא קלים וצריך לקחת נשימה ארוכה ולהבין שטיפול זה לא זבנג וגמרנו , זה דבר איטי , הרבה מאוד פעמים נוגעים בדברים כואבים אבל בזכות ההתמודדות איתם- צומחים -גדלים להיות אנשים חזקים יותר במציאות לא קלה. אף-אחד (חוץ ממני
) אני חושבת , לא אוהב להיות בטיפול!! החיטוט בעבר , בהווה ... את צודקת זה לא כזה גליק , אבל אם לא תעזרי לעצמך להבין ממה כל החרדות ושאר הדברים שאת מתארת נובעים , אף-אחד לעולם לעולם לא יוכל לעזור לך. גם לא הידיד הטוב הזה שלך שבאמת אוהב אותך ולקח על עצמו אחריות מאוד מאוד גדולה. (אני יודעת שהוא מאוד ישמח אם תתחילי טיפול שוב , ואת? את יודעת את זה גם?) אם תגידי לעצמך "אני כן מסוגלת להיות בטיפול ואני הולכת לנצח את המצב הזה" את תצליחי!!! אבל אם את תגידי לעצמך שקילו פה קילו שם זו הצלחה והידיד אוהב אותך ואת אותו והוא עוזר לך ......אז ברחת מהתמודדות. את תצליחי לסיים יב' יקירה , אבל את לוקחת איתך את הדברים הכבדים האלה איתך לכל החיים!!! לצבא , אם תתגייסי , לזוגיות והכי חשוב - לעצמך. זוכרת שכתבתי לך שהייתי בטיפול שנתיים , שנאתי כל דקה שם , אבל עד היום אני מודה למי ששלח אותי אל הפסיכולוגית ההיא שעזרה לי להבין את הדבר הכי פשוט שלא ידעתי בגילך: "אם אין אני לי - מי לי" יש לך אותנו , אנחנו תמיד נהיה כאן איתך , תוכלי לכתוב לנו מה היה בפגישות גם אם תשתקי פגישה שלמה וגם אם תבכי או תצחקי. קחי את זה כפרוייקט , תחשבי על זה את חייבת להציל את עצמך , אנחנו נהיה כאן איתך בזה את באמת יכולה להיות בטוחה. כתבת :"וזה כן בושה להיות בטיפול בקרב החברים אבל זה לא מה שיפריע לי אם אני ירצה ללכת לטיפול." ואני שואלת- מה כן? ולסיום הנאום הארוך והמייגע
... אם עידן כתב לך שאת צריכה עזרה מקצועית , קחי את המילה שלו ואמצי אותה אל ליבך!!! אין כאן הודעה אחת כזו של עידן! אז מה את אומרת? ליל מנוחה ושבוע טוב חיבוק QT

ודלקת יקרה !!!

צר לי שוב להאיר את ענייך...קשה לך עם זה שמחטטים לך בראש ואת מפחדת מחיטוט באיבר המין....! עשי עימדך חסד, כל טיפול יש בו מרכיב "כואב"...אל תחששי, תומכים בך כאן!! יש לך בית חם כאן !! פני לייעוץ, אם את זקוקה להכוונה, אנחנו כאן! עידן

infatuation

New member
אני חייבת להודות שהיה לי קשה קצת

לקרוא בכל הודעה מחדש כמה אתם ממליצים לי ללכת לטיפול. אני באמת אחשוב על זה יותר עכשיו.. אבל אני יכולה להגיד מראש שאם אני אחליט כן, ההורים שלי לא יותר מדי יתמכו בזה, ושמאוד קשה למצוא באזור בו אני גרה פסיכולוג. לפסיכולוגית אצלה הייתי הופניתי דרך קופ"ח, ככה שהמחיר היה סביר. אבל היה קשה למצוא מישהי/ו שקרוב לכאן. ולגבי זה שאת (qt) אמרת שהידיד שלי ישמח אם אני אחזור לטיפול.. אז כאן את טועה לצערי. שיהיה לכולם שבוע נעים!

qt1

New member
אני מצטערת , היתה לי תחושה

ש"לחצתי" יותר מדי בכיוון של טיפול וזה צריך לבוא ממך ולא ממני - בקצב שלך... אני חושבת שזה טוב שתחשבי על זה יותר עכשיו!!! אם תכתבי למה ההורים שלך לא יתמכו בטיפול ,זה מאוד יעזור לנו להבין מה קורה . אני לא יודעת באיזה אזור את מתגוררת , אולי אפשר להעזר בפסיכולוגית אחרת למרות שהופנית אל ההיא דרך קופ"ח. האם ההורים שלך כועסים עליה מפני שהיא נתנה לך תרופות נוגדות דיכאון? אגב, את בטוחה שהיא פסיכולוגית במקצועה? מי נתן לך את התרופות? את המרשם עצמו? ומה השם של התרופות? (את זוכרת?) למה כתבת שהידיד שלך לא ישמח אם תחזרי לטיפול? מה אנחנו לא יודעים? ואיך את מרגישה היום? (יום ראשון
) תתאמני עלינו בינתיים , זו דרך מעולה לראות את ההתמודדות שלך מול 'אנשים' , גם אם וירטואלים ... אל תתני לעצמך לברוח , זה מאוד חשוב! אגב , שאלתי אותך אם את רוצה שם של פורום תמיכה אשר מנוהל ע"י פסיכולוגית , לא הגבת , אם את רוצה - אני אשלח קישור - אני לא אומרת לך שכאן לא תקבלי תמיכה , אבל הפורום שם מנוהל ע"י פסיכולוגית מעולה וחברי הפורום אוהבים מאוד לתמוך ומלאים בעצות טובות. זה נתון לשיקול דעתך. יום נעים ושבוע טוב אני מקווה שתגיבי להודעתי , אני לא אכתוב לך ללכת לטיפול שוב! את המחליטה!!! חיבוק QT

qt1

New member
בלו , היא לא רוצה ללכת ../images/Emo7.gif

אנחנו רק יכולים לחבק אותה ולתת לה לשתף אותנו במה שהיא רוצה / חווה... נראה לי שזה נפלא שהיא כותבת כאן! מה דעתך? QT

blue4u2

New member
אני לא בטוחה שהיא לא רוצה באופן

מוחלט, היא כתבה שהיא תחשוב על זה.....שתיקח את הזמן
בינתיים, אכן אנחנו כאן ונוכל לעזור ולהקשיב ולהיות איתה

infatuation

New member
שתיכן נהדרות!

ההורים שלי לא ממש אוהבים פסיכולוגים בכלל. בלי שום קשר לפסיכולוגית שהייתי אצלה כי בעיקרון הם לא יותר מדי הכירו אותה. היא המליצה לי לקבל טיפול תרופתי אז פניתי לפסיכיאטרית שהיא נתנה לי את המרשם, השם של התרופה הוא אדרונקס. הידיד שלי כמו ההורים שלי לא מחבב פסיכולוגים במיוחד. האמת הוא מאוד תלוי בי, צריך לעזור לי.. הייתה תקופה שזה היה מאוד תובעני אבל איכשהו עברנו את זה. גם אני מאוד תלוייה בו, וקשה לי לראות את עצמי ממשיכה בלעדיו. ניסיתי. וזה היה לי מאוד קשה. איך אני מרגישה היום... לא משהו, תופעות לוואי של מחזור הן בין היתר דיכאון וכאבים לא? אז זהו... בעיקרון אני כותבת בפורום פסיכולוגיה כאן בתפוז וגם עם הפסיכולוג עצמו במסרים. לפעמים אני גם נכנסת לפורום בנענע, אולי עליו את מדברת כי לפי התיאור שלך זה אותו הפורום. לא לחצת יותר מדי רק אמרת דעתך.. זה בסדר גמור. תודה לשתיכן על העידוד והתמיכה!

בבי"ח הלל יפה יש מרפאה ..

לטיפול מיני עם צוות נפלא ומיקצועי שיתן תשובה לבעיית המין וה...אוכל!!!! נסי ולא תצטערי!!! ויפה שעה אחת קודם!!! כל הפורום תומך בך!!!! עידן

infatuation

New member
יש לי בעייה עם עצם העובדה שזה

בי"ח.. אני מתעלפת במקומות כאלה. חוץ מזה מה אני יגיד להורים שלי? אני הולכת למרפאה לטיפול מיני? אני לא חושבת שהם יאהבו את זה.. דיברתי עם אלי (הידיד), והוא אמר שאם אני אחליט ללכת לפסיכולוג/ית הוא יתמוך בזה, והוא יודע שזה יעזור לי אבל בכל זאת לא בעד הרעיון. אני לא יודעת למה..

qt1

New member
infatuation , היי ../images/Emo141.gif

נראה לי שמדובר במרפאת חוץ. אבל עדיין , מדובר בבי"ח וזה באמת מקום לא כל-כך סימפטי לבקר בו , אין ספק. מה תגידי להורים שלך? שאת מטופלת אצל פסיכולוגית בבי"ח הילל יפה , שזה מקום טוב ושאת רוצה לעלות במשקל. את לא צריכה להזכיר את הטיפול המיני. למה אלי לא בעד הרעיון? הוא לא רוצה להסביר לך למה? חיבוק QT

infatuation

New member
תודה אבל אני לא יכולה לשקר להם

גם קצת יהיה לי קשה להגיע לשם כל פעם, וגם הם אלה שישלמו על כל העניין אם בכלל. ואלי לא ממש יודע עצמו לדעתי למה הוא לא בעד הרעיון ובגלל זה גם לא יודע להסביר. (השרשור הזה נהיה ארוך מאוד..)

qt1

New member
איפה השקר?../images/Emo101.gif

את באמת תיפגשי שם פסיכולוגית לא? עד כמה בסולם של 1-10 את!!! לא ההורים לא אלי אלא את! רוצה לטפל בבעיות? כשאני הייתי בטיפול , נסעתי מאזור חדרה לחיפה 2 פעמים בשבוע כי היה *לי* חשוב לעזור *לעצמי* ולהבין למה *אני* עצובה. אבל זה בא *ממני* ועד שזה לא יבוא *ממך*... אנחנו רק יכולים לחבק אותך להיות איתך ולהבין אותך. ואנחנו מבינים יותר ממה שאת יכולה לדמיין לעצמך. חיבוקקקקקקקקקקקקקקקקק QT

למעלה