ואם כבר....
אז אני יענה על השאלון.... שם: ג'יין אורה גיל: 17 (עוד מעט) ניקניים נוכחי באייסיקיו: stone cold jane (מעין שם במה שכזה) ספר אהוב: הסיפור שאינו נגמר, דברים של פול אוסטר, במיוחד ארמון הירח סרט אהוב: מועדון קרב, סינגלס בגלל הלהקות....כל מיניי הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: צביעות הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: מוזיקה צבעים אהובים: כחול אפור, כמו שיש בשמיים כשגשום להקה אהובה: יש 5 הכי אהנובות+ זמר.... סאונדגרדן אליס פרל ג'אם רייג' אגינסט רד הוטס וג'ף באקלי סרט דיסני אהוב: היפה והחיה, מלך האריות חיות מחמד: הייתה כלבה מתוקה אבל היא ברחה

מקצוע אהוב: חחחחחחחח בטח...היה מוזיקה אבל מפטרים את המורה אז לא יהיה טוב יותר.... מקצוע שנוא: כולם? בעיקר מתמטיקה, ותנ"ך...ועוד כל מיניי... שיר אהוב: נוק מי דאון (רד הוטס) שיר שנוא: איזה שאלה מוזרה, יש מלא... פסקול: סינגלס המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מי נכנס לשיעורים? פורומים שאתה משתתף בהם: כל מיניי בהייד פארק איך הגעת לפורומים של תפוז: של התנועה- דרך האתר של התנועה ושל זה, כי חיפשתי משו מסויים שראיתי פה פעם על פרל ג'אם חברים בפורומים של תפוז: הא? משקה אהוב: כל מיניי טוסט או צנים: לחם קלוי קוויז אהוב: מה? ממתק אהוב: טורטית....בערך הדבר היחיד שנשאר לי... הדמות שאתה הכי שונא במש"ה: הא? שפה אהובה: אמריקאית (יענו המבטא) וספרדית הספר האחרון שקראת: מזמן לא קראתי ת'אמת....לא זוכרת.....בזמן האחרון דווקא יש יותר חשק לנגן פשוט....זה בערך הדבר היחיד שאני עושה בחודשים האחרונים... נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: חחחח מי עושה עבודות לבצפר? ציטוט נבחר: יש הרבה חמין, טשועלנט או סחנה: אמממ....מה? השלם/השלימי: "בלי מוזיקה לא יהיו לי חיים" השלם/השלימי: "אין..." לא אוהבת לומר מה אין....מסתדרים עם מה שיש... כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: הא? מנגן ב: גיטרה קלאסית (ועכשיו גם חשמלית

)) ומקווה להתחיל על פסנתר בקרוב אייקון אהוב: אמממ.....מה? חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים): בקבוק בלי פקק מהר הרבה פעמים... קור או חום: קור גשם או שמש: גשם דראקו או הארי: פיקאצ'ו! תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): תמונה ממש שווה של ג'ף באקלי עם אקוסטית....שווה בהחלט כשאהיה גדול אני אהיה...: גיטריסטית וסולנית של under red sky יצור-אופל מועדף:מכשפה שם שהייתי רוצה להיקרא בו: כבר קוראים לי ככה ממילא... איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? אני לא אוכלת ביצים מטעמים אידיאולוגים... באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? אינויזיבל מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? זה עם ג'ים קארי, סרט חרא, גם החברה (עם צירה) לא הייתה משו... הספר או הסרט? הספר אתה נלחץ ממבחנים ? לא ממש, אם אני ייכשל אז....סבבה לא ממש איכפת לי... ספרים באנגלית - כן או לא? תלוי של איזה סופר מילה אהובה (כגון מבצבץ ): טוויסטים

סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: אני לא רואה טלויזיה כל כך, ואם כן אז רק בלילה קונצרטי ג'אז במצו או משהו בסגנון... הרגל מגונה: יש הרבה... עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: בסטאר דוג צ'מפיון יש ריף שנמצא גם באיזשהו שיר בבד מוטור פינגר, וזה פשוט משגע אותי כל פעם מחדש!! מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? לבנים גבוה, לבנות לא הכי משנה, אני אישית גבוהה... מה בחיים לא היית לובש/ת? אין דבר שבחיים לא הייתי לובשת, אבל אני ממש, אבל ממש לא מרבה ללבוש דברים צהובים בפומבי... המורדים, כן או לא? למה???? דג - באקווריום או בצלחת? בים סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? סולנית....הדרך הכי טובה להגדיר אותי... מה מספר המזל שלך, ולמה ? 8, כי הוא סבבה יש לך קמיע? מהו? יש לי רונה ליצירתיות פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? נזק כמה שעות אתה במחשב ביום? יותר מדיי פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- אין לי חשק לניהול פורומים....יותר מדיי טרחה... חג אהוב- סמהין (האלווין) ועברי- פורים הקלדה עיוורת - יודע? לא אבל אני מקלידה דיי מהר... השלם: "קורטני...? זה השטן~!"