שלום!!!

DeaD enD

New member
כן אני חולם!!

אז מה זה רע.... את תהרסי למוח הקטן והתמים שלי את התיקוות שלו?!?!

DeaD enD

New member
אני יודע שכבר עשיתם את זה!!

לפני חודש בערך עניתם על זה כבר אבל זה היה לפני חודש וזה הרבה זמן ואנשים היתחלפו .....באו והלכו.... אז שוב.... שם: גיל: ניקניים נוכחי באייסיקיו: ספר אהוב: סרט אהוב: הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: צבעים אהובים: להקה אהובה: סרט דיסני אהוב: חיות מחמד: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: שיר אהוב: שיר שנוא: פסקול: המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: פורומים שאתה משתתף בהם: איך הגעת לפורומים של תפוז: חברים בפורומים של תפוז: משקה אהוב: טוסט או צנים: קוויז אהוב: ממתק אהוב: הדמות שאתה הכי שונא במש"ה: שפה אהובה: הספר האחרון שקראת: נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: ציטוט נבחר: חמין, טשועלנט או סחנה: השלם/השלימי: "בלי..." השלם/השלימי: "אין לי..." כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: מנגן ב: אייקון אהוב: חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים): קור או חום: גשם או שמש: דראקו או הארי: תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): כשאהיה גדול אני אהיה...: יצור-אופל מועדף: שם שהייתי רוצה להיקרא בו: איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? הספר או הסרט? אתה נלחץ ממבחנים ? ספרים באנגלית - כן או לא? מילה אהובה (כגון מבצבץ ): סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: הרגל מגונה: עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? מה בחיים לא היית לובש/ת? המורדים, כן או לא? דג - באקווריום או בצלחת? סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? מה מספר המזל שלך, ולמה ? יש לך קמיע? מהו? פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? כמה שעות אתה במחשב ביום? פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- חג אהוב- הקלדה עיוורת - יודע? השלם: "..... זה השטן~!" (ואני לא קנאי אני סתם רוצה שתענו ....אם מריה עדיין פה...סליחה על העתקה)

DeaD enD

New member
אני אענה ראשון

שם:יוחאי גיל:15 ניקניים נוכחי באייסיקיו:-†DeaD-enD†- ספר אהוב:התפסן בשדה השיפון סרט אהוב:פורסט גאמפ ומועדון קרב הדבר השנוא ביותר, באופן כללי:ערסים ופרחות הדבר האהוב ביותר, באופן כללי:מוזיקה צבעים אהובים:כחול ושחור להקה אהובה:pearl jam מקצוע אהוב:מוזיקה מקצוע שנוא:תנ"ך שיר אהוב:pearl jam - state of love and trust שיר שנוא:לא יודע כל דבר שהוא פופ מיזרחית או טראנסים... פסקול:לא זוכר המילה הכי ארוכה שאתה מכיר :אנדרלמוסיה מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח:מרביץ למי שיושב לידי פורומים שאתה משתתף בהם:גראנג' נירוונה ונערי החוף אילת איך הגעת לפורומים של תפוז:הלכתי לאיבוד חברים בפורומים של תפוז:אין לי חברים בכלל אתם רוצים בפורומים?!?! משקה אהוב:קולה טוסט או צנים:טוסט קוויז אהוב:מה?! ממתק אהוב:במבה הדמות שאתה הכי שונא במש"ה:מש"ה?! שפה אהובה:צרפתית (אני יודע קצת) הספר האחרון שקראת:the catcher in the rye נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר:עבודה במדעים (לא הגשתי אותה אף פעם) ציטוט נבחר:FIGHTING for PEACE is like FUCKING for VIRGINITY חמין, טשועלנט או סחנה:שום דבר השלם/השלימי: "בלי...בלי אז בלי בלי" השלם/השלימי: "אין לי...כוח אני עייף" כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע:מאיוש מנגן ב:אסתר...הבאס המדהימה שלי אייקון אהוב:אין לי חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים):אני לא מהממהרים אני מהממהרות קור או חום:קור גשם או שמש:גשם דראקו או הארי:מי?! תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ):windows 98 מיסתורין כשאהיה גדול אני אהיה...:אופטימי יצור-אופל מועדף:בטח...למה לא... שם שהייתי רוצה להיקרא בו:אליעזר משך בגזר איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)?מקושקשת באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו?און ליין מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה?2 מהיר 2 עצבני...חביב.... הספר או הסרט?אין לזה ספר אתה נלחץ ממבחנים ?לא ממש ספרים באנגלית - כן או לא?כן!! מילה אהובה (כגון מבצבץ ):נרקומנית סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת:הבית של פיסטוק הרגל מגונה:לישון יותר מדיי עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה:נכון! מה עדיף להיות, נמוך או גבוה?גבוה (כמוני - 1.85) מה בחיים לא היית לובש/ת?חצאית טוטו וורודה (חצאית בלט) המורדים, כן או לא?לא!!!!(רק המורדים בליבריה) דג - באקווריום או בצלחת?בצלחת סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אני לא רע! מה מספר המזל שלך, ולמה ?8 כי ככה! יש לך קמיע? מהו?לא... פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני?תלוי כמה שעות אתה במחשב ביום?בחופש הרבה...לא בחופש כמעט אף פעם.. פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- pearl jam כי אין אחד כזה חג אהוב-פסח החופש הכי ארוך.. הקלדה עיוורת - יודע?בערך השלם: "ביל גייטס זה השטן~!"

tslil sabag

New member
לא חשבתישמישהו יענה קודם.

אבל בגלל שכל כך משעמם לי גם אני יענה... עוד מעט...

tslil sabag

New member
יאוווו אני לא מאמינה

עניתי על השאלון לפני שקראתי את שלך ויש לנו תשובות ממש דומות. אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

tslil sabag

New member
הנה שלי!!

שם: צליל גיל: 17 וחמישה חודשים ניקנים נוכחי באי סי קיו: צליל המלכה ספר אהוב: נראה לי שקראו לו הסיר של נפתלי. בטח אני יאהב את היומן של קורט קוביין ברגע שהוא יגיע לי לידיים. סרט אהוב: נכון להיום, תא טלפון, נכון לתמיד פורסט גאמפ. הדבר השנוא ביותר: כבד עוף הדבר האהוב ביותר: הקעקוע החדש שלי צבעים אהובים: שחוררררררררררררררררררררר, סתם... בורדו נראה לי להקוץ אהובות: אליס אין צינס, פרל גם , לייפהאוס, נירונה, מיוז, בוש, סאונדגרדן ועוד מלא. סרט דיסני אהוב: מלך האריות חיות מחמד: דגים, כמו המזל וגם כי הם שותקים מקצוע אהוב: נגרות, סתם... אומנות כי לא עושים כלום. מקצוע שנוא: תנ"ך , ברוך השם סיימתי עם זה.. שיר אהוב: אין מצב שאני יצליח לבחור שיר שנוא: אופס אי דיד איט אגין של בריטני, לא יודעת למה. סתם אני כן יודעת. פסקול: הפסקול של ספרות זולה, גאוני. המילה הכי ארוכה שאתה מכיר: לא יודעת איך מאייתים אותה אפילו או מה היא אומרת אז אני ישתוק. מה אני עושה כשמשעמם לי: אם זה בשיעור אז מתקשרת למורה מחסוי ומעצבנת אותה, אם זה בבית אז מוזיקה. פורומים שאני משתתפת: חסוי איך הגעתי לפורומים של תפוז: שיעמום!!! חברים בפורומים של תפוז: אף אחד לא רוצה להיות חבר שלי..סתם.. יש כמה.. משקה אהוב: אייס טי טוסט או צנים: בטח טוסט (קוטג' פסטרמה ועגבניה, משו משו). קויז אהוב: איזה שיר של נירונה אני, יצא לי ליתיום. ממתק אהוב: גלידה זה ממתק? אני מכורה. הדמות שאני הכי שונא במש"ה: מי זה מש"ה? שפה אהובה: אינגליש הספר האחרון שקראתי: היפנוט עצמי של ואלרי אוסטין נושא עבודה אחרון שכתבתי: מה גורם לרוקרים לכתוב שירים ואיך זה משפיע על הקהל הצעיר. זה היה מזמן.. ציטוט נבחר:"Wanting to be someone else is a waste of the person you are." k.d.cobain חמין ,טשועלנט,סחינה: שונאת את הקקה הזה. לא קוראת לו בשמות. השלם: אין לי כוח לחשוב עכשיו. כינוי לאדם שאני דלוקה עליו: בובי מנגנת ב: מוח אייקון אהוב:
. צליל המלכה או לא?? חידוש לשון אהוב: אנחנו לא מהממהרים אנחנו מהממהרות. זה מצחיחק אותי קור או חום: קור גשם או שמש: גשם דראקו או הארי: מי הטוב? אז לא הוא. תמונה נוכחית על הדסקטופ: הכוסיות של אח שלי. כשאהיה גדול אני אהיה: מענינת. יצור אופל מועדף: לא נתקלתי בכאלה עדיין אבל נראה לי שאח שלי. שם שהייתי רוצה להיקרא הו: צליל איך אני אוהבת את הביצה שלי: בדרך כלל בכפולות של שתים. אבל קשות. באיזה מצב אני באי סי קיו: כשאני ליד המחשב אז און לין כשאני לא אז נוט אבילבל. סרט אחרון שראיתי בקולנוע: ברוס הגדול מכולם. איך הוא היה: ג-ד-ו-ל לא היה ספר אתה נלחץ ממבחנים: פעם הייתי היום כבר לא ספרים באנגלית: לא כשהם לבוק ריפורט. מילה אהובה: כריס קורנל. סתם... צליל. אני מאוהבת בשם שלי סדרה טלויזיה: זאת עם הקומקום והראש, שכחתי איך קוראים לה. אהההה בסוד העינינים. הרגל מגונה: חסוי עובדה טריוויאלית בלתי מענינת ובלתי חשובה: גם אני עושה קקי. מה עדיף להיות נמוך או גבוה: אני גבוה אז נחמד לדעת איך זה להיות נמוך. מה בחים לא היתי לובשת: גרבוני רשת. אדומים. המורדים: לא דג: באקווריוןם ובצלחת. תלוי איזה. סטיגמותץ זה רע אבל אני: משוגעת מספר מזל: 2, אלוהים יודע למה. מאז שאני קטנה הוא איתי. קמיע: לא אבל יש לי קעקוע חדש פלאפון: מצרך! כמה שעות אני במחשב: כשאני בעונש על זה שעשיתי קעקוע בלי להגיד לאבא אז כל היום. בימים רגילים אז חמש שעות בממוצע. פורום שאני מנהלת: לא מנהלת שום פורום וטוב שכך. חג אהוב: שבועות הקלדה עיורת - יודעת. השלם: צ'יפס זה השטן. מוקדש לאסתר.. זהו בערך זאת אני.. בי

BiRd Of PrEy

New member
מריה עדיין פה ומריה כזאת מגניבה אז

היא עונה עוד פעם
שם: מריה גיל: אחרי חישוב מהיר.. 13, 8 חודשים ויומיים ניקניים נוכחי באייסיקיו: HOLY(wo)MAN- זה עוד מעט מתחלף.. מתחיל לעצבן
ספר אהוב:יש הרבה אז אני מקצרת.. "אני כריסטיאנה פ.","עונות מתחלפות" ו-"ממתקים ומעט בגדים". סרט אהוב: "10 דברים שאני הכי שונאת אצלך","מהיר ועצבני1" וכל מיני סרטי קומדיה טובים... עזבו אין לי כח לפרט הדבר השנוא ביותר, באופן כללי:אנשים דפקנים,שקרנים,צבועים ומעצנים. זה שאין לי פלאפון, חום, וזה שאני לא מצליחה להעביר אקורדים נורמלי בגיטרה
הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: הגיטרה שלי, האינטרנט כשהוא מהיר, קור, לראות הופעות, המחשבה על מצלמות ועל מכוניות יפות ואנשים נחמדים
צבעים אהובים: שחור, אדום וכחול בגוונים מסויימים.. להקה אהובה: אין אחת.. ואין לי כח לפרט סרט דיסני אהוב: אקונה מטטה!! טימון ופומבה!!! חיות מחמד:כלב-טראנס, כלבה- רסי (או רשי איך שלא כותבים את זה) ואוגר-באנג'י מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: ספרות, הבעה, תנ"ך ורוסית שיר אהוב: אין אחד שיר שנוא: כל שיר פופ, מזרחית, ניו מאטל ואבריל לאבין זונה פסקול: כל שירי שיקאגו המילה הכי ארוכה שאתה מכיר: אנציקלופדיה? מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מציירת, מדברת, מציקה למורה(תלוי מי המורה
), מציקה למי שיושב לידי, מתכתבת.. פורומים שאתה משתתף בהם: זה כתוב לי בפרטים.. איך הגעת לפורומים של תפוז: משעמום טוטאלי חברים בפורומים של תפוז: עזבו משקה אהוב: תות-בננה ספרינג טוסט או צנים: מה זה צנים?! קוויז אהוב: לא זוכרת קוויזים שעשיתי ממתק אהוב: סניקרס הדמות שאתה הכי שונא במש"ה: לא שונאת שם אף אחד
שפה אהובה: גרמנית ויידיש הספר האחרון שקראת: עונות מתחלפות-סטיבן קינג נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: משו באומנות בסוף מחצית א' ציטוט נבחר: בחתימה חמין, טשועלנט או סחנה: לא טעמתי אף אחד מהם נראה לי השלם/השלימי: "בלי אבריל לאבין יותר טוב" השלם/השלימי: "אין לי כח" כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: בנאדם שמתגייס ואני לא אראה אותו הרבה זמן
מנגן ב: גיטרה, קצת פסנתר\אורגן ויש לי טרבוקה שאני לא נוגעת בה כי זה עור אמיתי
אייקון אהוב:
חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים): זה דברים מעצנים
קור או חום: קור גשם או שמש: שמש דראקו או הארי: אף אחד מהם תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): התמונה הרגילה של הווינדוס XP כשאהיה גדול אני אהיה...: משו שקשור למצלמות יצור-אופל מועדף: גם את זה אני לא אוהבת שם שהייתי רוצה להיקרא בו: אני בסדר עם השם שלי איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? לא אכפת לי.. העיקר לא שרופה או עם קליפות בפנים.. כן אני כישרון באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? אוואי מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? לא הולכת לקולנוע.. אני עבריינית ומורידה סרטים הספר או הסרט? קודם ספר.. אחר כך סרט אתה נלחץ ממבחנים? לא ספרים באנגלית - כן או לא? תלוי מה גודל הספר, על מה ואיך הכתיבה.. מילה אהובה (כגון מבצבץ ): ווווואי היתה לי! אבל שכחתי אותה סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: סאות פארק הרגל מגונה: ל עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: יש לי אובססיה למצלמות מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? לא זה ולא זה מה בחיים לא היית לובש/ת? עור המורדים, כן או לא? לא אכפת לי דג - באקווריום או בצלחת? אקווריום סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אני מריה.. ואתם? מה מספר המזל שלך, ולמה? 3! כי אני אלוהים וככה קבעתי יש לך קמיע? מהו? כן, שרשרת פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך חיוני שאין לי
כמה שעות אתה במחשב ביום? יש ימים ש-3 שעות ויש ימים ששעה ויש ימים ש-10.. זה ממש תלוי פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- שום פורום, ולא היתי רוצה לנהל כי תפוז סתם קקה חג אהוב- חנוכה! כי יש לי יום הולדת
הקלדה עיוורת - יודע? כן השלם: "קסניה(חברה שלי)זה השטן~!"

DeaD enD

New member
אולי...

אנחנו אחים שאחד מאיתנו נחטף לאחר הלידה והכיע להורים אחרים... עובדה:כל תינוק 10 כל יום מגיע להורים אחרים בטעות..(בעולם)

tslil sabag

New member
איזה יוחאי אתה??

אולי באמת יש לנו קרבה מסוימת?? לא בהכרח משפחה..

טוב למה לא אני משועממת...

שם:בנתיים נשאיר את זה הנדריקסית גיל:14 וקצת ניקניים נוכחי באייסיקיו:staurway to hell ספר אהוב:לא קוראת ספרים.. סרט אהוב:'התפוז המכני','ספרות זולה' הדבר השנוא ביותר:בית ספר הדבר האהוב ביותר:מוזיקה (טובה כמובן) צבעים אהובים:אדום,שחור,כחול כהה להקה:ג'ימי הנדריקס,הדורס,פרל ג'אם,נירוונה,פינק פלויד,לד זפלין,מגאדאת' סרט דיסני אהוב:פיטר פן (זה של דיסני נכון?) חיות מחמד:הרבה חתולים מקצוע אהוב:אנגלית מקצוע שנוא:הכל חוץ מאנגלית שיר אהוב:jimi hendrix - all along the watchtower (במקור של בוב דילן) שיר שנוא:אווריל לאבין-סקייטר בוי פסקול:הפסקול של ספרות זולה המילה הכי ארוכה שאני מכירה:פרפקציוניסטית מה אתה שמשעמם לך:שומע מוזיקה (גם בשיעור) פורומים שאתה משתתף בהם:גראנג',נירוונה,אגדות רוק איך הגעשתי לפורומים של תפוז:שכחתי חברים בפורומים תפוז:אין משקה אהוב:קוקה קולה טוסט או צנים:טוסט קוויז אהוב:אין אחד כזה ממתק אהוב:starburst(אין בארץ) הדמות שאתה הכי שונא במש"ה:מה זה מש"ה? שפה אהובה:איטלקית (לא שאני יודעת לדבר או משהו) הספר האחרון שקראת:כמו שאמרתי,לא קוראת ספרים נושא העבודה האחרונה שכתהת לבצפר:מאיפה לי? ציטוט נבחר:"trying to be someone else is a waste of who you are" חמין,טשועלנט או סחנה:אף אחד השלימי:"בלי..מוזיקה אין חיים" השלימי:"אין לי..מה לכתוב" כינוי לאדם שאתה דלוק עליו:אני לא דלוקה על אף אחד מנגן ב:גיטרה\תופים (קצת) אייקון אהוב:
חידוד לשון אהוב:אין קור או חום:קור גשם או שמש:גשם דראקו או הארי:מי?? תמונה נוכחית של הדסקטופ:קורט קוביין,ןכל יום מתחלף למשהו אחר שאהיה גדול אני אהיה:בתוך קבר יצור אופל מועדף:ערפד שם שהייתי רוצה להיקרא בו:צ'ה איך אתה אוהב את הביצה שלך:לא אכפת לי באיזה מצב אני בדרך כלל נמצאת באי סיקיו:n\a מה הסרט האחרון שראית בקולנוע:"מטריקס רילואדוד" (נדמה לי) איך הוא היה:לא רע הספר או הסרט:סרט אתה נלחץ ממבחנים:ממש לא ספרים באנגלית:אני לא קוראת ספרים,אבל שיהיה כן מילה אהובה:קומוניסט סדרת טלויזיה חינוכית אהובה:סאות'פארק (אין יותר חינוכי מזה) הרגל מגונה:חיסול 3 בקבוקי קולה ביום עובדה טריוויאלית בלתי מעניי ובלתי חשובה:אני שונאת אנשים שחצנים מה עדיף להיות:גבוה מה בחיים לא הייתי לובשת:שמלה המורדים:ממש לא דג:באקווריום סטיגמות זה רע אבל מה את:לא יודעתמספר מזל,ולמה:91.ככה יש לך קמיע:לא מאמינה בזה פלאפון-נזק לאנושות או מצרך חיוני:גם וגם שעות במחשב:הרבה מאוד פורום שהייתי רוצה לנהל:פורום ג'ימי הנדריקס חג אהוב:שונאת את כל החגים הקלדה עיוורת:בערך השלם:בריטני ספירס זה השטן

stone cold jane

New member
טוב החלטתי להתנחל בפורום...

על השאלון אני יענה יותר מאוחר, בנתיים אני ינדב את השם שלי....ג'יין

call me a dog

New member
לא קוראים לך אורית..?

כן, אני ניר (dragondead) מהייד פארק ואני אוהב אותך :) בפורום הזה אין ויכוחים, רק שצימחוניים זה טיפשי. :) ברוכה הבאה לפורום יא נצלנית שירשורים!! ומריה!!!!!! הייתי בטוח שאני השטן... :( יאללה.. השעה עכשיו 7 ו40 בבוקר ואני אעשה את זה כי אני בערך הילד הכי משועמם שיש... שם:ניר גיל:16 וחצי ניקניים נוכחי באייסיקיו:masterpiece RAsTA ספר אהוב:לא אגלה לכם.. סרט אהוב:מועדון קרב, 12 הקופים (אני לא מוצא תרגום..), ספרות זולה, פורסט גאמפ, עולמו של ווין 1/2, ועוד כל מיני נוסטלגיות אחרות. הדבר השנוא ביותר, באופן כללי:ערבים וגזענות. הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: אתכם אנשים.. ואת כל האנשים בעולם. צבעים אהובים:כחול בהיר בהיר..לא תכלת. להקה אהובה:חמסה סרט דיסני אהוב:סינדרלה. חיות מחמד:הארנב של אחותי, והצב שמחרבן לי כל בוקר מתחת לחלון.. מקצוע אהוב:גננות :) מקצוע שנוא:לשון.. שיר אהוב:"אתה חייב למות עליייייי!!" שיר שנוא:כל מוזיקה של פריקים. פסקול:לא יודע למה, נאי פשוט שונא פסקולים.. המילה הכי ארוכה שאתה מכיר :אני אחזור ואגיד את זה שוב: "כוסאמאאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאממאמאאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאקקק!! מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: יוצא החוצה. פורומים שאתה משתתף בהם:יותר מידי.. איך הגעת לפורומים של תפוז:שאלה מפגרת. חברים בפורומים של תפוז:הנ"ל משקה אהוב:פאנטה מוקאטה!!.. סתם, צ'אי. טוסט או צנים:קמצנים. קוויז אהוב:"how well you know nir dresner??" ממתק אהוב:הכושעלאמאמשלך. הדמות שאתה הכי שונא במש"ה:פז וההיפי הזה. שפה אהובה:הולנדית. הספר האחרון שקראת:האישה שאיבדה את הדוב.. חחח נכון שם טוב?? נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר:?!?! ציטוט נבחר:"u wanna shoot? shoot, but don't waiste my fucking time" חמין, טשועלנט או סחנה:חמין, מה אני אשכנזי?!? השלם/השלימי: "בלי..."בלי מריה אין דאגות. השלם/השלימי: "אין לי..."מריה. כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע:אנכי מנגן ב:במערכת, פליי סטופ, עסק קשה.. אייקון אהוב::(>->-o = סקייטר חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים):בולבול, אני מתוחכם. קור או חום:קור קפור. גשם או שמש: שמש. דראקו או הארי:הארי סתם אומו. תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): @@@@@@@+@@@@@@=@@@@@@@@@@@@ כשאהיה גדול אני אהיה...:גדול יצור-אופל מועדף:אחותי הקטנה. שם שהייתי רוצה להיקרא בו:כל דבר, רק לא "ילד". איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)?חמימה. באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו?אוואי. מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה?שר הטבעות 2, בנזונה של סרט. הספר או הסרט?סרט. אתה נלחץ ממבחנים?כן, שניה. ספרים באנגלית - כן או לא?רק קומיקסים וסטאר וורס. מילה אהובה (כגון מבצבץ ):ביצבץ. סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת:פסוקו של יום. הרגל מגונה:מחשב. עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה:אתם אומואים. מה עדיף להיות, נמוך או גבוה?לפעמים ככה ולפעמים ככה. מה בחיים לא היית לובש/ת?חולצה של סליפנוט כמו של ילדים מתלהבים.. זה כ"כ דוחה.. המורדים, כן או לא?כן, יש שם כוסיות. דג - באקווריום או בצלחת?בצלחת.. מה יוצא לי מזה שהוא מתרוצץ לו שם באקווריום?? סטיגמות זה רע - אבל מה אתה?ניר דרזנר, נעים מאוד. מה מספר המזל שלך, ולמה ?2 ו5 כי ככה אמרתי. יש לך קמיע? מהו?יש לי קמיע, אבל זה סודי. פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני?נזק חיוני כמה שעות אתה במחשב ביום?חחח.. אני לא עד כדי כך משועמם שאני אבדוק. פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל-"אין לי שיגעון גדלות" טוב עופר.. חג אהוב-פסח.. זה החופש הכי גדול מבין החגים. הקלדה עיוורת - יודע?כן. השלם: "..... זה השטן~!"מריה זה השטן!! זהו....... וואי.. לקח לי 5 דקות לעשות את זה!!! בולבולונים..

BiRd Of PrEy

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתה כבר לא שטן אתה סתם גרוזיני
למה צימחוניים זה טיפשי?
אתה שונא את פזז??? ואת ההיפי הזה?? תתבייש לך! זה ליאו ולא "ההיפי הזה"! והוא והייד שולטים
ומריה זה לא השטן! מריה אלוהים! א-ל-ו-ה-י-ם!

stone cold jane

New member
לא, כן אני יודעת מי אתה...

תחשוב מה שאתה רוצה על צימחונים, וערבים, בעיה שלך.... ולא, לא קוראים לי אורית, עוד שלושה חודשים אני מחליפה כבר את השם. ומכיתה ט' קוראים לי ג'יין, אז....

למעלה