שלום!!

*h*p*

New member
שלום!!

אז ככה אני בזמן האחרון מאוד מתעניינת במאגיה... ויש לי שאלה: האם ישנם כוחות שאפשר לקבל מההורים?? למשל ראיית נסתר וכאלה?? תודה!

Swicca

New member
נראה שזה אפשרי שדבר כזה ....

... יעבור בתורשה אבל אין אפשרות לדעת בוודאות כי זה לא גן או משהו יש דברים כאלו לכולנו .... (אני מקווה חחח) ...

jbu

New member
לא זה לא עובר בתורשה

לא זה לא עובר בתורשה, אולם את יכולה לקבל כול מיני "מתנות" מהיקום כמו עין שילשית פתחה, שכל בריא וכו' ..

peregin

New member
תלוי איך את מגדירה תורשה

אם את מתכוונת בגנים אז סביר להניח שלא. עפ"י המדע בכל אופן. ללא קשר למדע, אני מאמין שזה אפשרי לקבל פוטנציאל/יכולות מסוגים שונים ומשונים באמצעות קוד גנטי. קיימת אפשרות שבתורשה יעברו אליך תכונות כמו רמות שונות של הורמנים או סוכרים או שאר דברים שיקלו עליך להתמקד/ לבצע תהליך אנרגטי מסוים וכדומה.. זה אפשרי. זה בפני עצמו יכול להגדיר פוטנציאל כלשהוא ובהרבה תחומים שכן מי שיכול להתמקד יצליח טוב יותר גם בלימודים וגם במאגיה. עכשיו להנחה הסבירה מכולן שאולי תעודד אותך. בהיותך תינוקת את קולטת הרבה דברים, הרבה מעבר לכל מה שאת חושבת. קולטת והרבה יותר פתוחה לאנרגיות שונות וסביבות שונות. יתכן והורה שמתעסק הרבה ליד תינוק בפעולות כלשהן, יגרה את חושיו של התינוק ובכך יצור אצלו פוטנציאל גדול יותר למה שהוא התעסק בו. ולפיסת מידע לא חיונית כלל לעכשיו: סליל הDNA הוא סליל כפול המסולסל בצורת שמיניות משני גדילים של ד.נ.א.! כל גדיל של ד.נ.א מורכב מיחידות בסיס הנקראות נוקלאוטידים. כל נוקלאוטיד מורכב למעשה מסוכר דיאוקסיריבוז אליו קשורה קבוצת זרחה (פוספט) ובסיס חנקני אחד מארבעה סוגים.

undervision

New member
בהחלט יכול להיות...

אבל לא בטוח שהדרך הכי טוב זה להגדיר בתורשה.. בהחלט הורים שיש להם יכולות על חושיות והתעסקו הרבה ברוחניות/מיסטיקה. יש סיכוי טוב שחלק מהדברים, יעברו לילדים, בייחוד עם הם חלו להתעסק בזה לפני לידת הילד. ומגיל 18, הכוחות יתחזקו עוד יותר.. יש לי חבר כזה... שאמו שלו הייתה בעבר מדיום, ובכלל התעסקה בכל התחום, הזה ויש לו נגיד ככה יכולות "טבעיות".

כרמית.

New member
במקרים מסוימים

אכן יש יכולות מסוימות שמצויות אצל מספר אנשים במשפחה אחת ועוברות בין הדורות, אם כי לאו דווקא בשושלת ישירה מההורים לילדים. השאלה היותר מעניינת היא: האם זה חשוב בכלל? לדעתי התשובה לשאלה הזאת היא לא. מאגיה היא מה שאת עושה ממנה. לא יעזרו כל הכשרונות הטבעיים, אם האדם לא בוחר במודע לצעוד בדרך מסוימת. לעומת זאת, כל יכולת מאגית ניתנת לפיתוח על ידי אנשים שלוקחים את עצמם ואת הנושא ברצינות הראויה לו, גם אם שום דבר לא הוגש לו על מגש של כסף כמתת טבעית. המאגיה היא תחום קסום מטבעו והרבה אנשים בתחילת דרכם מתאמצים למצוא "הוכחות" או "עדויות" לכוחות טבעיים בדורות הקודמים. בחוגים מסוימים זו אף הפכה לבדיחה ידועה, בדיחת "הסבתא המכשפה", שבעצם לא קיימת. במקום לחפש חיפושים כאלו, שבדרך כלל לא יניבו דבר, כדאי לך להתבונן לתוך עצמך ולצעוד בדרך המאגית האישית שלך לבדך ומתוך עצמאות ובחירה מודעת. בהצלחה.

RainBird

New member
דווקא חוויתי דבר כזה... סבתא שלי עבדה בתור גיזברית בקופ"ח ואז פיטרו אותה כדי להחליף אותה עם איזה זנזונת בלונדינית, אז היא נכנסה מלאה בכעס למשרד של ההנהלה והצביעה עליהם ואמרה שתוך שנה היא באה חזרה ואף אחד מהם לא יהיה שם. אחד עבר תאונת דרכים בלי ניצולים, השני חטף סרטן והשלישי פשוט פוטר... צירוף מיקרים? לא מאמין בכאלו. גם אבא שלה היה מקובל בטבריה וכולם מספרים עד היום סיפורים עליו... אולי יש משהו בתורשה, או ששוב הכל שטויות. מי יודע? ארדן

kitiara 6

New member
בהחלט אפשר לקבל את זה מההורים

אני מאז שהייתי ילדה קטנה רואה חזיונות שמתגשמים.. זה מאין תמונות של כל מיני מצבים ,שזמן לא רב לאחר ראייתם הם מתגשמים. לאחר שנים של אמונה ,שקיבלתי את זה כמתנה ממקור לא ידוע, גיליתי שהמקור דווקא ידוע מאוד והוא אמא שלי.. התחלתי לשים לב שאמא שלי נותנת לי מאין אזהרות על כל מיני מצבים, ומצבים אלה באמת מתגשמים... דיברתי איתה על זה והבנתי שהיא לא ממש מודעת לתמונות שהיא רואה..ואז הבנתי שאצלי זה פשוט הרבה יותר מפותח.. תינוק מקבל מאמו לא רק גנים מוגדרים ביולוגית אלא גם אופי שהוא לא מצוי בגנים.... תינוק נמצא בבטן אימו במשך תשעה חודשים...הוא סופג ממנה גם את האנרגיות שלה וגם את יכולות הלא פיזיולוגיות שלה.... אך כמובן שלא כל תינוק יקבל מאמו את הכוחות הללו.. זה הכל עניין של עד כמה התינוק יספוג את האנרגיות האלה ואיזה תהליכים הוא יעבור בחייו שיגרמו ליכולות שקיבל מאמו להיתפתח ו"להתחיל לעבוד".

למעלה