שלום

1אלקטרה

New member
שלום

שלום אנשים אניחדשה פה ואני מאוד מעוניינת להתפתח בתחום שהפורום עוסק בו מאיפה כדאי להתחיל ואיך שאלה שניה שלי זה איך אנשים יכולים להטיל כישוף שכן זה התערבות בכוחות הטבע וברצון החופשי ככה שזה חוזר אליהם בחזרה וברע....ובעצם איך הם יכולים לעשות את זה כי אין כזה דבר בעצם להתערב כי זה שולל את זכות הבחירה לא כן..?שמישהו יסביר לי איך זה עובד

Tatu4Taty

New member
חוק השילוש.

חוק השילוש מטפל במה שאמרת, יש שקוראים לו חוק השילוש יש שקוראים לו קארמה ועוד הגדרות אך המטרה היא דומה או זהה. חוק השילוש בעצם אומר שכל מה שתעשה (כל כישוף, שליחת אנרגיות מהיקום) יחזור אליך (פי 3, 6 או 9, משתנה לפי האמונה/מסורת) וכך ישמור על איזון האנרגיות ביקום שאותו שינית. הדבר תקף לכישופים טובים ורעים כאחד.

suki da yo

New member
תוספת

חוק השילוש הוא דבר קצתנתון במחלוקת, כי אם הכוונה שלך היתה טובה ומשהו רע קרה? או ההפך? אז זה תלוי גם באיך את רואה את הדברים... ולא תמיד רואים את זה כפי 3 או כפולה של 3, לפעמים רואים את זה כרעיון- יחזור אליך, ויותר משעשית

Tatu4Taty

New member
אולי

זה רק השערה שלי ויכול להיות שהיא לא נכונה אך האם אפשרי שהוא יחזור אלייך בצורה ששלחת אותו? טוב ולאחריו רע?

suki da yo

New member
תראי...

מדובר בחוק דתי. בואי נסכים שזה מסוג הדברים שכל אחד יראה מכיוון שונה, ואפשר לנתח את זה באלפי זויות. אני לא חושבת שמגיע לי להענש כשהכוונה היתה טובה, ולכן אני לא מאמינה במה שאת הצעת. אני גם לא חושבת שזה בהכרח פי 3 ( כמו שידידים שלי טוענים, מה ת אם תדרכי על ענב אחד, שלושה ענבים יבואו לדרוך עליך?) כי זה קצת יותר מורכב מזה. ומי קובע כמה זה פי שלוש משנאה, או מלעג? זה משהו אישי, כך שמה שנכון לי יכול בהחלט להיות לא נכון לך, אבל הרעיון העיקרי הוא, ועל זה אני מעריכה שכולם מסכימים, שאם הכוונה שלך טובה, והתוצאה טובה, טוב יחזור אליך, ולהפך.

Tatu4Taty

New member
התייאשתי

את לא מבינה שאני בן או שאת לא רוצה להבין? חחחח... זה פשוט דבילי שכל הודעה זה ככה... לא משנה. אני לא בטוח שזה חוק דתי, החוק גם יכול לבוא ממך והוא גם בא לידי ביטוי ביחס עם אנשים - אם תתיחסי אליהם טוב אז הם יחזירו טוב

Tatu4Taty

New member
התייאשתי

את לא מבינה שאני בן או שאת לא רוצה להבין? חחחח... זה פשוט דבילי שכל הודעה זה ככה... לא משנה. אני לא בטוח שזה חוק דתי, החוק גם יכול לבוא ממך והוא גם בא לידי ביטוי ביחס עם אנשים - אם תתיחסי אליהם טוב אז הם יחזירו טוב. ההקבלה שאת עשית עם הענבים לא בדיוק תקפה כי זה לא מה שאמרו, אמרו שהאותה אנרגיה תחזור אלייך, לא צוין באיזה מצב ואיך. אני כן מסכים על הרעיון העיקרי.

למעלה