שלום...

maccabi tlv

New member
אל תזיין ת'שכל...

היו לכם אולי בקושי 30 דגלים,אז בסדר היה לכם דגל ענק אבל העידוד העידוד הוא זה שקובע וממה שכולם שמעו וראו היה אפשר לראות מי שלט ביציעים. אתם שתקתם,כן כן ש-ת-ק-ת-ם,ורק אותנו שמעו,ושוב קצת תזכורת (הפועל זונה,הפועל זונה,הפועל מוצצת, לכל השכונה...)!!!!!

חחחח 30 דגלים

רק לקומץ יש 50 דגלים ... יש לנו יותר מ100 דגלים וזה בדוק... אני יכול להגיד לך שלכל אוהד שני בשער 5 יש דגל אחד לפחות...

לי יש 3 דגלים

דגל 2 מוטות 2*2 דגל הנפה 5*5 ודגל הנפה 3*3 אנחנו אוהדים פנאטיים שמשקיעים הרבה כסף בהפועל... לא כמוכם שכל ילד שנולד אומר שהוא אוהד מכבי

maccabi tlv

New member
יופי לך.... תבלה...

אתם אוהדים פנאטיים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! אנחנו אוהדים שבאמת אוהבים את הקבוצה שלנו!!!!!!! אתם אחרי הפסד למכבי פתח תיקווה עשיתם בלאגן בוולפסון וקיללתם את קשטן,אתם אוהדי הצלחות חרא של קהל!!!!!!!!!! תלמד,תבין,תפנים אנחנו הקהל מס' 1!!!!! שער 11-כי הגהנום בשיפוצים!!!! תכניס את המשפט הזה טוב טוב לראש האטום שלך!!!!!!!!

maccabi tlv

New member
בואנה איזה מצחיק אתה בנאדם....

ושער 5 יזדקק לשיפוצים-כי אנחנו נהרוס אותו!!!!!!!!!

אתה יודע מי הלך לשם?

אוהדי ניצחונות מסכנים ואתה מכליל את כל הקבוצה... כמו מה שעשיתם ללוני הרציקוביץ' וכ'ו אז אל תזיין ת'שכלללל.. כן יש לנו אוהדים פנאטיים, קיצוניים וכאלה שלא יכולים לא לחשוב על הפועל... תראה אצלכם אוהד כמו גל סוקולובסקי, שי קוקו, יאקי, יורי וכאלה.. אין לכם כזה דבר... פתאום לקחתם אליפות אז אתם מתחילים להתלהב אבל אני מקווה שהשנה תתחילו לחזור ל7 שנים שתתחילו לבכות לנו ותסתכלו מהצד... התבלבלת במשפט... שער 11 - כי הגטו בשיפוצים או שער 11- כי הדיר חזירים בשיפוצים נתת לי רעיונות לשלטים...

maccabi tlv

New member
בדרך כלל אתם אלו שמסתכלים עלינו...

מהצד. אנחנו קהל שאכפת לו מהקבוצה אנחנו נלך אחריה לכל מקום לא משנה הפסד או ניצחון,אבל אתם עשיתם בלאגן בגלל הפסד אחד למכבי פתח תיקווה,אתם לא עודדתם כמעט כל המשחק מול הפועל פתח תיקווה,ניראה אותכם ממשיכים לעודד את הקבוצה בטרוף גם אחרי פיגור 2-0 לבית"ר בטדי,ניראה אותכם ממשיכים לעודד את הקבוצה גם במשחק כל כך חלש בקופסא מול נתניה בפיגור 2-0,אבל לא, אתם נוסעים למשחק בכפר סבא רק כדי לקלל את השחקנים וההנהלה,ראינו איך קיללתם את בן לוז שהוא השחקן שעשה את ההבדל בין צמרת לתחתית,בקיצור אתם בושה לכדורגל ולקהל הישראלי!!!!!!!!!! מעניין אם תעברו בכל שנה הבאה את מחסום ה-3000 צופים במשחק!!!!! "....אחריך אני הולך,מוכן למות למענך חושב עליך כל היום ומי שלא קופץ אדום!"

זיין שכל...

כן בדרך כלל אנחנו מסתכלים עליכם... ב3 שנים האחרונות סיימנו לפניכם אז מה אתה מזיין שכל.. מתי עודדתם בהפסד?? אני שוב מסביר לך שהרוב זה קומץ של 200-300 איש... נגד נתניה האוהדים נשברו הקבוצה לא נלחמה לא עשתה כלום אז התחילו לקלל שאני נגד זה... נסענו למשחק בכפר סבא כדי להראות להנהלה הצהובה שלנו איזה נזק היא עשתה... וקיללנו את בן לוז כי הוא קילל את אחד מהאוהדים מהקבוצה שלו... שחקן ביזיון... אנחנו בושה לקהל הישראלי... איך זה שקבוצות גדולות באירופה כמו מילאן , הכוכב האדום בלגרד, דינמו זאגרב וכ'ו אמרו שאנחנו קהל גדול ? ואיך באתר חוליגנס העולמי אנחנו מופיעים??? אתה לא קולט... יש לכם כמות אבל לא איכות...

maccabi tlv

New member
סיימתם לפנינו,אבל באיזה תואר זכיתם?

אתה לא חייב לענות,תודה! דיי כבר לתרץ ולבכות!!!!!!

תראה...

דאבל גדול עם שחקנים לא ידועים .... ועונה ענקית באירופה שאתם יכולים רק לחלום עליה (רודה רודה רודה רודההה!! בואה בואה בואההההבישטהה!!שירים מרגשים) וגביע הטוטו קטן.... לא נורא תיזכו באליפות פעם ב7 שנים ותהיו בשמיים... בסוף תיפלו.... חחח תיפלו חזק... אני רוצה לראות אם אתם מעודדים כל כך חזק בהפסד בדרבי (בס"ט תפסידו בדרבי)

maccabi tlv

New member
אל תדאג...

גם השנה אתם תיסתכלו עלינו מלמטה!!!!!!!! אם לא הבנת אז יש עכשיו אצלנו תהליך שהתחיל עם שני גביעים רצופים ואליפות ואנחנו רק בתחילת הדרך, ובקשר לדרבי מתי שהוא יגיע אתם כל כך תיצטערו על זה!!!!!!!!

למעלה