שלום !!!

נמימה

New member
שלום !!!

הפורום די נחמד.. אני מקווה שדרכו אני יכיר חברים חדשים. בקשה שכל אחד יכתוב את הפרטים שלו בקצר .......... אני יתחיל: אני נטע, 14, מהמרכז. אוהבת השבט, חברים, דוסון, שנות ה-70 ועוד.. שומעת ווסטלייף רד הוט צ'ילי פפרז ומוזיקה ישראלית.. קר סמית הכי שווה

drunky

New member
שלום.... ברוכה הבאה ותודה לך חחח

תראו את התמונה (מודה שזו אותה התמונה מאתמול- אבל אף אחד לא שם לב... נכון? חחח)
ברוכה הבאה.. כבר נעשו שרשורי פרטים בעבר... אז פשוט תחפשי אותם.... ותהני לך הפורומינו הנחמד... תזהרי מספויילרים המסומנים כך|משאל|
ואם את בקטע של ספויילרים פשוט זכרי לכתוב בכותרת ההודעה או לפני הספוילר ממש את האייקון
.... בייי

elior15

New member
היי לך ברוך הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

היי לך הפורום באמת נחמד ואני בטוח שאת תכירי חברים חדשים יש פה הרבה אנשים (הרוב בנות)ממש חמודות וכיף לדבר איתם אני חושב שטל צריכה לקבל את ציון החמודה של הפורום
חחחחח באמשך תכירי אותה אז את רוצה פרטים OK שם:אליאור משפחה:אזולאי גיל:16 מקום:ירושלים רחוב:לא עסק שלכם :) אוהב:דוסון בנות גילמור שבתות וחגים ועוד ועוד תחביב:מיסטיקה וכישוף שזה יותר מתחביב! מוזיקה:פופ כריסטינה פינק שאקירה אוריל לוין ועוד ועוד משפט:אם אין אני לי מי לי! זהו אם את רוצה לדעת עוד תשאלי
ברוךלפורום
נ.ב היה לי היום מתכונת יש לי הרגשה טובה לגבי זה מקווה שעברתי :)

ברוכה הבאה!../images/Emo65.gif../images/Emo105.gif

יש כאן אנשים מקסימים וממש כיף להיות כאן!!

LillipooT

New member
וולקאם דארלינג ../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

מקווה שתהני בפורומינו הקט
איזה כיף שיש הרבה פורומיסטים חדשים
איזה כיף שיש לנו 8 עמודים פעילים
*אמא מחבקת בגאווה את ילדיה הקטנטנים*

מרילנצח

New member
ברוכית הבאית לך... ../images/Emo24.gif

תהני כאן ...
משרד הבריאות קובעה: אני מסוכנת לציבור בימים זוגיים ומסוכנת לחיות בימים אי זוגיים והכי חשוב .. אני צריכה לישון !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לי מחר מבחן בפסיכולוגיה 3 שעות על פרויד.. (איפה לי שצריכים אותה??????????????????????????) אה דרך אגב נטע.. אני מור ... תהני..

המון בהצלחה!!!

פרויד זה עוד בסדר.... כל עוד זה לא בנדורה אז יהיה טוב... זה לא החומר הכי מגעיל שיש...
לילה טוב לכולם!

LillipooT

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif פרויייד!!

אהובי
איזה כיף לך! שלוש שעות מבחן עליו חח *חולמת בהקיץ.. - החלום עצמו מצונזר
* פרויד זה הנושא הכי מעניין לדעתי.. הוא פשוט גאון הבנאדם הזה.. ובנדורה הזה.... אני לא אוהבת אותו
בקיצור ילדים.. מה למדנו היום
שפרויד מושלם, מה שלמדנו כבר בפעמים הקודמות
ו... שפסיכולוגיה זה מקצוע שולט שאמא מאוד אוהבת לדבר עליו
אה ו...... קבלתי 94 במבחן האחרון (שהחזירו לנו אותו היום)!! אומנם הוא לא היה על פרויד.. אבל לחץ ואינטלגנציה זה גם משהו..
~*~ happy happy joy joy ~*~

מרילנצח

New member
אנשים אני מתה!!!!!

3 שעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמה אפשר לכתוב על פרויד , אריקסון , בנדורה, פיאז'ה, סקינר התפוצץ לי השכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל , זה נגמר אין יותר פסיכולוגיה!!! יש אלוהים!!!

כיף לך!!!!../images/Emo105.gif

כמה שאני מחכה לכתוב הודעה כזו..במיוחד על מתמטיקה... עוד פחות משבוע!!!!!!!!! איזה פחד!!!

קרן אiר

New member
יאאאא

כיף לך... אני קיבלתי במבחן על אינטליגנציה 80 ועל לחץ 90 רק... ועל פרויד אנחנו לומדים רק עכשיו... והוא לא כזה מעניין

היי wellcome ../images/Emo140.gif

טוב, אני רואה שיש פה מלא חדשים..... וגם אני חדשה-ישנה כזאת...
אז במיוחד בשבילך, בשבילי ובשביל כל מי שחדש פה, הבאתי הצעה של שרשורי גיבוש, עם 50 שאלות (תודה לנמש) וכדאי שתעני עליהם.... בינתיים הכל בפורום המשגע הזה סבבה, וכולם פה ממש חמודים.....
תהני לך

למעלה