שלום

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifהבוהן השמאלית הכי יפה...

אהמ..

חחח! אני נקרעת מה5 ההודעות שהיו כאן

בטח יגידו הישבן מה האובססיה של כולם סביב הישבן? כולה תחת מה הבעיה?

G O O D M A N

New member
כולה ישבן?!!?

מה את מדברת!?!? אני קונה דיסקים שלה בגלל ה"כולה ישבן הזה".. זה אחד הדברים הכי חשובים אצלה.. לפחות אני חושב ככה!..

אצלך זה אולי הדבר הכי חשוב לא אצלי!

אתה קונה קיילי בגלל איזה ישבן.... אני לעומת זאת לא מתעניינת בישבן שלה(שאגב צילמו אותו כבר בכול כךהרבה זוויות!) ולא רק אני אלא גם מעריצים אחרים-בנים ! לא רק אני יש גם בנים שחושביםש ענייני הישבן האלו ממשלא לענין! ואפילו שלחו לקיילי מכתב על זה!!! וחצמזה בשבילי זה כולה ישבן אני לא בן שחושב אלף פעם ביום על סקס.......

tatababa

New member
תנחומי

אני בחיים לא הייתי קונה דיסקים רק כי הזמר\ת\להקה נראים טוב. בשביל מה לטרוח? עדיף לקנות מעריב לנוער עם פוסטר שלהם, לתלות על הקיר וזהו... הרי הכל מסתכם במראה לא?

זה הדבר הכי מגוחך ששמעתי לאהוב רק א

רק את המראה של הזמרת????? כאלו זה התחיל אצלי ככה שאהבתי ת'מראה אבל כמובן את המוזיקה ואת הקליפים והאישיות!!!! ובכללא ותה את -קיילי הנהדרת במפנים מבחוץ ומכול בחינה אפשרית!!!

G O O D M A N

New member
טוב תהרגו אותי..

אני אוהב את המראה שלה , ובגלל זה אני רואה קליפים שלה וקונה דיסקים שלה , ככה אני , זכותי...

tatababa

New member
למה אלימות?

אף אחד לא הולך להרוג אף אחד.. בינתיים! פשוט אני חושב שזה אומלל לקנות דיסקים כשהמוזיקה בכלל לא משנה לך יותר מדי אלא איזה פוסטר נפתח תמצא בתוך העטיפה.. אבל חופשי חומץ - תקנה, תקנה דיסקים של קיילי! אם זה מה שעושה לך טוב, אני בטוח שזה עושה לחברת התקליטים ולקיילי טוב! אף אחד לא שולל את זכותך הטבעית לבזבז תשעים שקל על דיסק שלא משנה לך יותר מהעטיפה שלו. ברכות ואיחולים, רן

כן זה יעזור לקילי לי אין בעיה עם זה

מילים כדורבנות רן.......... לא הורגים אותך אבל אני לא מבינה למה לבזבז כסף בגלל שאתה רק אוהב את המראה של קיילי.........

p i n g o

New member
לא חשבתם על משהו...

יכול להיות שמישהו שקונה את הדיסק "שלא משנה לו יותר מהעטיפה שלו", יאהב גם את מה שהוא שומע? אם קיילי כל כך טובה כמו שאנחנו אומרים, אז מי שכבר השקיע בדיסק, וישמע אותו, יוכל גם להתאהב בה כמונו. ככה עוד בנאדם (או בתאדם
) ישמעו את קיילי ויכירו אותה קצת יותר ממה שמשמיעים ב-MTV, וזה יותר טוב מכלום, על זה אתם תסכימו איתי?

tatababa

New member
כן

וזה עדיין לא מצדיק בזבוז (בפירוש בזבוז) של תשעים שקל. תסכים איתי שעם דיסק כמו Fever , אף אחד לא הולך לחשוב שקיילי היא זמרת איכותית כי מה לעשות שהדיסק רחוק מלהציג את קיילי באור שכזה - אלא כבובת מריונטה של צוות הפקה חריף מאוד. לכן - אני לא בטוח שכדאי שמישהו יקנה את האלבום הזה תוך כדי מחשבה שכזאת שקיילי היא איזה פצצה שהוא היה רוצה להשכיב, ישמע את השירים נוטפי הסקס אבל חסרי כל איכות ווקלית (ב Fever בכל אופן).. איזה רושם הוא עשוי לקבל על קיילי? שהיא סתם בובת הפקה ומן איזה טראנד חולף וזול.. מצטער, אבל אני עדיין לא קיבלתי נימוק הגיוני - למה לבזבז תשעים שקל על פוסטר שנמצא בתוך דיסק.

G O O D M A N

New member
חחחח

מה אני חייב לך הסבר?!?!!? אני יבזבז כמה שבא לי על הדיסקים שלה , רק כדי לראות את העטיפה ואת גופה הסקסי... אני בטוח שזה לא מפריע לה , אז גם לכם זה לא צריך להפריע

tatababa

New member
לא חייב לנו כלום

באמת שלא מפריע לי. תקנה ותהנה לך.. לפחות אני יודע שאתה קונה דיסקים טובים חחחח

p i n g o

New member
../images/Emo46.gif

דבר ראשון- אולי בשבילך 90 שקל זה יקר במקרה הזה, יכול להיות שלמישהו אחר זה לא כל כך יקר והוא יכול להרשות לעצמו לקנות דיסק של זמרת שהוא מחבב בגלל המראה שלה. דבר שני- "ישמע את השירים נוטפי הסקס אבל חסרי כל איכות ווקלית" - השירים של קיילי בפיוור הם לא "נוטפי סקס"! מה "נוטף סקס" ב-Come Into My World, Love At First Sight וכו'? אומנם נכון יש את Dancefloor, More More More ואפילו CGYOOMH שיכול להתפרש בצורה מינית-משהו (עדיין, רק הקליפ נוטף סקס), אבל מכאן לומר שהדיסק נוטף סקס יש מרחק מאוד גדול. ובקשר ל"חסרי כל איכות ווקלית", אומנם השירים מאוד מעובדים במחשב, אבל עדיין הקול של קיילי הוא הקול של קיילי - ולמרות שהם לא מעידים על היכולות הקוליות שלה, אנחנו יודעים שיש לה איכויות קוליות מצוינות. בקשר לזה שהדיסק לא מוכיח כלום לגבי הקול שלה אתה צודק. בכל מקרה אני מעדיף את Fever ע"פ Light Years. הזמרי-ליווי שיש בהרבה שירים בלייט יירז פשוט מוציאים אותי מדעתי לפעמים, והרבה פעמים אני מקשיב לדיסק הזה ופשוט מתפקע מצחוק מהטמטום שלהם (ע"ע Love Boat ו-Your Disco Needs You למשל). לעומת זאת יש שירים יפים שם כמו Please Stay אבל זה לא יכול להעיד על הרוב (אל תבינו אותי לא נכון, את רוב השירים בדיסק הזה אני ממש אוהב).

tatababa

New member
לנשום עמוק... ולנשוף....

חחח, עכשיו מכשנרגענו... א. זאת דעתי האישית על האלבום ככה שהנושא בכללללל לא נתון לויכוח. ב. אתה חוזר על הנקודה שאני אמרתי - השירים בפיבר חסרי כל איכות ווקלית. לקיילי יש איכויות מעולות (Kylie Minogue הוא ללא ספק אלבום שמדגים את אותן יכולות באופן יוצא דופן!!). לעומת זאת, מה קיבלנו ב Fever? הקול של קיילי עם מיליון אפקטים.. נחמד אבל מיותר לדעתי. שוב, דעתי האישית.. ג. בשבילי באמת זה נראה יקר להוציא תשעים שקל על דיסק שאני לא מעוניין בתוכן שלו אבל אם למישהו זה נראה אז חופשי, אני עדיין אמשיך לישון בלילה כמו מלאך!
ד. השירים ב Fever נוטפי סקס לחלוטין!! More More More Can't Get You Out Of My Head Fever Give It To Me In Your Eyes Dancefloor Love Affair Burning Up 8 מתוך 12 שירים מדברים על סקס, כשהשאר מדברים על אהבה עם מילים דיי אידיוטיות (להוציא אולי את Come Into My World). ולגבי Light Years.. האלבום הזה הוא קלאסיקה. דווקא השירים שציינת מראים קצת מהיכולות הווקליות של קיילי (בייחוד Your Disco Needs You כשהיא מגיעה אפילו לרמה שמזכירה קצת אופרה..). Light Years הוא שילוב טוב של הפקה ואיכות. אני לא אוהב את הסגנון המוזיקלי אבל זה כבר טעם אישי ולא קשור לאיכות ואיזון של אלבום. שוב, דעתי האישית בלבד. ברכות ואיחולים, רן

tatababa

New member
וקבל תיקון..

גם Come Into My World נוטף סקס.. אז הנה כבר 9 מתוך 12

tatababa

New member
ועוד משהו קטן..

זה אומלל עוד יותר שקיילי מוכרת את הדיסקים שלה בעזרת הגוף שלה. זה לא מוסיף שום דבר לאמינות שלה כאומן, ומה לעשות שהגברת צריכה להתעורר כי עם כל הכבוד לה עוד חמש שנים היא כבר תצטרך למצוא גימיק חדש..

G O O D M A N

New member
אומלל?!

האישה מוכרת כל כך הרבה דיסקים ופוסטרים ועוד הרבה דברים רק בגלל המראה שלה , לנו אולי זה נראה אומלל , אבל היא מרוויחה הרבה מאד מזה , ואין לה סיבה להפסיק להשתמש בגופה הסקסי כדי למכור.. וחוץ מזה זה לא משהו כל כך נורא לאהוב את המראה של מישהי , אני מת על המראה שלה .. וככה זה ימשיך להיות

tatababa

New member
ומה יהיה

כשהיא תגיע לגיל ארבעים? היא תמכור את הפופיק שיהיה בין הציצים שלה או את המחזור שכבר מפסיק להגיע? אני יודע שאני מגזים פה אבל זה נועד כדי להמחיש את הנקודה - זאת טקטיקה רעה למכור דיסקים ע"י סקס כי אנשים פשוט לא יתפסו אותה ברצינות והיא לא תוכל להמשיך עם זה עוד הרבה זמן..

למעלה