../images/Emo46.gif
דבר ראשון- אולי בשבילך 90 שקל זה יקר במקרה הזה, יכול להיות שלמישהו אחר זה לא כל כך יקר והוא יכול להרשות לעצמו לקנות דיסק של זמרת שהוא מחבב בגלל המראה שלה. דבר שני- "ישמע את השירים נוטפי הסקס אבל חסרי כל איכות ווקלית" - השירים של קיילי בפיוור הם לא "נוטפי סקס"! מה "נוטף סקס" ב-Come Into My World, Love At First Sight וכו'? אומנם נכון יש את Dancefloor, More More More ואפילו CGYOOMH שיכול להתפרש בצורה מינית-משהו (עדיין, רק הקליפ נוטף סקס), אבל מכאן לומר שהדיסק נוטף סקס יש מרחק מאוד גדול. ובקשר ל"חסרי כל איכות ווקלית", אומנם השירים מאוד מעובדים במחשב, אבל עדיין הקול של קיילי הוא הקול של קיילי - ולמרות שהם לא מעידים על היכולות הקוליות שלה, אנחנו יודעים שיש לה איכויות קוליות מצוינות. בקשר לזה שהדיסק לא מוכיח כלום לגבי הקול שלה אתה צודק. בכל מקרה אני מעדיף את Fever ע"פ Light Years. הזמרי-ליווי שיש בהרבה שירים בלייט יירז פשוט מוציאים אותי מדעתי לפעמים, והרבה פעמים אני מקשיב לדיסק הזה ופשוט מתפקע מצחוק מהטמטום שלהם (ע"ע Love Boat ו-Your Disco Needs You למשל). לעומת זאת יש שירים יפים שם כמו Please Stay אבל זה לא יכול להעיד על הרוב (אל תבינו אותי לא נכון, את רוב השירים בדיסק הזה אני ממש אוהב).