שלום

LadyTitania

New member
שלום

היום ערב יום הזיכרון לשואה ולגבורה.
נזכור ולא נשכח

ashkeloni

New member
במקור רציתי לעשות 6 מיליון נרות...

אבל יש הגבלה על מספר התווים בהודעה... רציתי לעשות את זה כדי להמחיש את מס' הנרצחים בשואה... 6 מיליון.... כדי להבין את המספר הענק הזה פשוט תכפילו את כל הנרות בהודעה הקודמת שלי בערך פי 30,000 ואז אולי תתחילו לקלוט את המס' הזה שפשוט אי אפשר להבין...

נזכור../images/Emo16.gif

נזכור את אחינו שניסו להינצל ונלחמו בנאצים ועוזריהם (והשנה אני מבינה יותר את הכאב של ניצולי השואה הייתי שם בפולין במשלחת נוער בתחילת שנה.)
לזכר לזכר לזכר לזכר לזכר לזכר 6 מליון 6 מליון 6 מליון 6 מליון 6 מליון 6 מליון אחים אחים אחים אחים אחים אחים

שרוך

New member
../images/Emo16.gifהשואה הפרטית שלי ../images/Emo16.gif

בס"ד הי לכולם ברשותכם אני מעוניין להקדיש את ששת הנרות הבאים לקורבי משפחתי אשר נפסו בשואה ולכול שאר הנאשים אשר נספו בשואה מתף ואז זקן
יהיה זכרם ברוך לא נשכח ולא נסלח שרוך

../images/Emo16.gifנזכור ולא נשכח../images/Emo16.gif

את 6 מיליון היהודים אשר נספו בשואה ע"י המרצחי הגרמנים.
יהי זכרם ברוך

eviv

New member
לא נשכח../images/Emo16.gif

את כל הניספים בשואה יהודים, הומוסקסואלים, צעונים, נכים, חולי נפש, ארמנים ועוד

beckham17

New member
לא לשכוח שבכל המלחמה נהרגו בערך

9 מליון אנשים. ומתוכם, רק ליהודים נהרגו 6 מליון!!! נכון שגם צועניים, הומוסקסואלים, חולים, נכים, חיילים וכו' נהרגו במלחמה הזאת, אבל צריך להבין שעיקר המלחמה הייתה חיסול העם היהודי!!!

ashkeloni

New member
וואלה....

יש לך חתיכת טעות... במלחמת הכולם השניה נהרגו יותר מ-50 מיליון אנשים

mayakol

New member
בטוח שהמספר הזה מבוסס??

אנחנו מדברים פה על אנשים שהיו קורבנות של מכונת ההשמדה הנאצית, ולא על חיילים שלחמו ונהרגו במלחמה ההיא... אם אחותי לא הייתה ישנה הייתי נכנסת לחדר שלה לבדוק את זה בספרים, אבל זה יאלץ להדחות לבוקר.

אליגטור

New member
לא הגיוני בכלל

להשמיד 50 מיליון ב-6 שנים פחות או יותר זה לא הגיוני ובלתי מעשי בלי הפצצות גרעיניות. בדוק את המספרים שלך שוב.

למעלה