שלום! היי אני בר ואני חדשה כאן!
ח חמשושית מאילת New member 19/4/03 #2 שלוםםםםםםםם../images/Emo6.gif אני הגר ואני ישנה פה.. חחח סתם תני עוד פרטים על עצמך... לדוגמא: הגר חמשושית גאה משבט אילת הנגנת דן רמת גן יש מבין?
שלוםםםםםםםם../images/Emo6.gif אני הגר ואני ישנה פה.. חחח סתם תני עוד פרטים על עצמך... לדוגמא: הגר חמשושית גאה משבט אילת הנגנת דן רמת גן יש מבין?
R royi00 New member 19/4/03 #3 ברוכים הבאים אני רועי משכבה ח' שבט ניצני הנגב ה.דרום באר שבע לגדוד שלי יש אתר www.mrom.co.il תהני
א אני רואה כפול New member 19/4/03 #4 ../images/Emo65.gifהיי בר../images/Emo65.gif ברוכה הבאה גם לחניכה שלי קוראים בר אני אריאלה, שישיסטית, שבט הדר באר יעקב, הנהגת מרכז... וכמו שהגר רשמה- תני קצת פרטים על עצמך
../images/Emo65.gifהיי בר../images/Emo65.gif ברוכה הבאה גם לחניכה שלי קוראים בר אני אריאלה, שישיסטית, שבט הדר באר יעקב, הנהגת מרכז... וכמו שהגר רשמה- תני קצת פרטים על עצמך
D DaNaT New member 21/4/03 #8 שלום! אני דנה ואני בכיתה ח' משבט רכ"ס (אימפריה) כפר סבא הנהגת שרון. לא זוכרת אם כתבתי כאן הודעות אבל אני משוטטת פה כבר זמן מה.. איזה שבט את בר?
שלום! אני דנה ואני בכיתה ח' משבט רכ"ס (אימפריה) כפר סבא הנהגת שרון. לא זוכרת אם כתבתי כאן הודעות אבל אני משוטטת פה כבר זמן מה.. איזה שבט את בר?
D DaNaT New member 21/4/03 #9 אוי שלנו היה כל כך שוווווווווה אבל זה בטוח אף פעם לא יהיה מצחיק אחרים כי הם לא מבינים את כל הקטעים.....
אוי שלנו היה כל כך שוווווווווה אבל זה בטוח אף פעם לא יהיה מצחיק אחרים כי הם לא מבינים את כל הקטעים.....
M matansolomon New member 23/4/03 #11 ../images/Emo41.gifברוכים הבאים../images/Emo41.gif אני מתן סולומון, שבט אלמוג, מהנהגת שרון , בן 14, כיתה ח' מאיפה את בשרון
../images/Emo41.gifברוכים הבאים../images/Emo41.gif אני מתן סולומון, שבט אלמוג, מהנהגת שרון , בן 14, כיתה ח' מאיפה את בשרון