שלום!!!

Yoav Nukem

New member
שלום!!!

אני לא מבש מבין על מה הפורום הזה, נכון, אני גאה בעצמי, אני עוזר הרבה למשפחה שלי ולחברים לכן אני בפורום גאווה, ואני גם צעיר, אז אני בפורום גאווה צעירה, אבל למה יש פורום על זה? דרך אגב, יש כאן מלא דגלים של הומואים, תעיפו אותם מהפורום שזה יהיה פורום רק של אנשים צעירים שגאים בעצמם

nickey

New member
עוד הומופוב?

זה פורום גאווה צעירה, לנוער לא סטרייטי בקצרה.

resputin

New member
אני חושב שמה שכתוב ב"על הפורום",

מסכם את זה שזה פורום לכולם. הומואים, לסביות, ביסקסואלים, טרנסוסאליים וסטרייטים. הנושא המרכזי בפורום, הוא גאאוה. לא גאווה ב-
, אלא גאווה מהסוג הקצת יותר חד מיני(
)- קאפיש? לא לעשות בלאגן בפורום, אחרת אני והכחול השני מתעצבנים.

סלח לי, נראה שלא הבנת -

אנשים צעירים שגאים בעצמם - עשויים להיות גם הומואים. למעשה, הרעיון של הומואים גאים הוא: שהם גאים במיניותם (שאלה: ולמה להם כל כך "לעשות סיפור" ממיניותם יוצאת הדופן ולהדגיש את גאוותם בה? תשובה: כי יש הרבה אנשים שיאמרו כי משיכה לבני מינך היא דבר שיש להתבייש בו. על כן הגאווה במשיכה מסוג זה היא מעין התרסה כנגד.) עכשיו; כל הרעיון של "גאווה במיניותך השונה" (שהיא לאו דווקא משיכה לבני מינך, אלא גם טרנסג'נדרנס ועוד שלל דברים) די השתלט, ונתן מובן חדש למילה "גאווה". במקרה שלנו, השם של הפורום "גאווה צעירה" יותר פונה אל המובן ההומו-לס-בי-טרנס של המילה "גאווה". ובכל זאת, למילה גאווה מובנים רבים, ואני גם גאה בעצמי כבנאדם ובך כאדם העוזר למשפחתו ולחבריו (
אף פעם לא מזיק להיות אדיב וחביב
כן ירבו). דע לך שה"טופיק" של הפורום שלנו הוא לא דברים מסוג זה
. בכל זאת ראה את עצמך מוזמן להישאר בפורום שלנו ולהשתתף בדיונים, ואם החלטת שהנושאים כאן לא מעניינים אותך - אתה תמיד יכול לנסות את מזלך ולהציע למערכת תפוז לפתוח פורום של "אנשים צעירים שגאים בעצמם שאינם הומואים"

nickey

New member
זה יהיה מעניין....

איזה שם לדעתך ייתנו לו
פורום לאנשים הגאים בעצמם אבל אין לזה כל קשר למיניותם? איזה מוזר ופלצני...

Sonata Of Tears

New member
אני פשוט חייב לכתוב את זה

וכאח שלי צועק אני שומעעעעעעעע ושאח שלי צועק אני שומעעעעעעעע אני מרצ אני אני סומך על עצמי ואני רוצה להיות חופשי במדינה שלי אני מרצ אני ,אני סומך על עצמי

הנה:

"חופשי להאמין, חופשית להבין, חופשי לאהוב, חופשית לבחור בטוב.. חופשי מאלימות, חופשי ממלחמות, מכפייה, מאפלייה, מניצול, מאבטלה, מפיח, מפקקים, מכוחנות של חרידים, חופשי מכותרות מבהילות בעיתונים! כאח שלי צועק אני שומע, כשאח שלי צועק אני שומע: אני מרצ, אני! אני סומך על עצמי, אני רוצה להיות חופשי במדינה שלי! אני מרצ, אני! אני סומך על עצמי, אני רוצה להיות חופשי במדינה שלי! מרצ-להיות חופשי.. מרצ מרצ להיות חופשי בארצנו!! ג'ינגל 92': (סתם כי מתחשק לי:)) חייבים, ממשלה עם מרצ הכוח לעשות את השינוי. בואו לבחור במרצ- הכוח לעשות את השינוי. יש לנו מרצ (בואו לבחור במרצ) לבחור את העתיד שלנו (בואו לבחור במרצ) יש לנו הכוח (בואו לבחור במרצ) לעשות את השינוי! (בואו לבחור במרצ) ממשלה עם מרצ......

Sonata Of Tears

New member
תשרף

חחחח אני זוכר ששרנו את זה כמו מטורפים בבחירות האחרונות בשפיים זה היה כל כך מצחיק אנשים הסתכלו עלינו כאלו "מה עבר על השמאלנים האלו"

הג'ינגל של הבחירות האחרונות (2003)

הוא: יש לנו מרצ לעשות, לבנות, לשנות סדרי עדיפויות, להביא את התקווה באהבה למדינה הזאת, יש לנו דרך הגיון, חזון להחזיר ת'ביטחון הכלכלי שלך שלי, להביא אותה בצדק חברתי אחותי! יש לנו מרצ יש לנו מרצ יש לנו מרצ לעשות שימו את הפתק זה הולך עכשיו לקרות! יש כיוון ויש מרצ בגדול הנה זה בא חזק משמאל
הכל פתוח בטוח הנה לא עוצרים עכשיו יש מצב מרצ מובילה ת'מחנה! יש לנו מרצ יש לנו מרצ יש לנו מרצ לעשות, מרצ לעשות יש לנו מרצ יש לנו מרצ יש לנו... שימו את הפתק זה הולך עכשיו לקרות

Sonata Of Tears

New member
אתה לא חושב שאני יודע אתזה?

אחרי ששמעתי אותו בלופים כמה שעות אני אמור לזכור אותו בעל פה נו ..אני במרצ יפיקצ'ו אני אפילו חושב שראיתי אותך.. טוב.אני יחזור לסדר זרקו אותי מהסלון כי שתיתי יותר מדי ייין..סבעע

למעלה