שלום!

ice007

New member
שלום!

אני חבר חדש בפורום והיית יש מח לדעת על מה משוחחים ל תוך הלילה...?

חן (*_*)

New member
שלום ../images/Emo140.gifוברוך הבא- ice007

הנה, אנחנו זזים ועושים לך מקום. יופי שהצטרפת אלינו. כאן בפורום אפשר לדבר על מה שרוצים, לכתוב על מה שרוצים, כל עוד שומרים על הכללים. דרך אגב, למרות שמו- "שיחות לתוך הלילה" , הפורום מתפקד גם ביום.

חתולון*

New member
ברוך הבא 007

"אם אין אני לי, מי לי" ציטוט נבחר מתוך כרטיסך האישי אני לא מתכוון להבריח אותך מכאן, אבל אולי אתה צעיר מידי בשבילנו... 17 זה גיל צעיר, אעפ"י שבגיל זה כבר הייתי חייל!!!! ואני לא כותב זאת, אפילו שחן שמה את החתול "שמושך בחוט" של השלט "ברןך הבא" שכוון אליך.... ברוך הבא בכל אופן

חתולון*

New member
גם אני "טכנאי אפצ'י"

תמיד בתקופה זו של אפריל , עם הפריחה מתחילות התעטשויות, מיד עם הזריחה הלכתי לרופאה, הד"ר של חתולון אמרה לי שהבעייה, מתחילה בסלון צריך להוציא את כל הפרחים שהאבקה שלהם על פני נמרחים מתעטש כל היום, צריך "היסמאנל" עכשיו אני טכנאי, כמו ההיא, הנ"ל

Crossface

New member
לא לדבר על אפצ'י היום

עשיתי היום כל כך הרבה אני לא זוכר מתי פעם אחרונה זה היה כל כך מוגזם

jaky

New member
אני אוהב את את הפריחה

המבשרת את האביב שמביא את הצפוניות שמוריד את הים שמביא תנאי גלישה חחח

שלום לכולם,גם כן אני אף פעם לא

הייתי פה,סתם הסתובבתי לחפש אחת,קוראים לה חן,ופתאום אני רואה אותה מתחבא לה פה. תגידו לה שיש לי מים חמים בחדר,וחוץ מזה היא הבטיחה ללמד אותי וואלס. תגידו אנשים טובים,אפשר להביא לכאן גם שכנים ובמיוחד שכנות טובות? אני נשבע לכם בספר התורה שאני מתנהג לא יפה...... תשאלו את חן כפרה שלי.

טאKילה

New member
קונן היפה ברוך הבא..../images/Emo140.gif

לפורום שיחות אל תוך הלילה..
קונן,,לא שואלת אני כבר יודעת, שב תנסה להתנהג לא יפה
מקוה שיהיה לך כאן נחמד להיות חלק מאנשי הפורום..
המשך נעים..

תודה לך גיברת מינהלת../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

אני לא כל כך אוהב פרחים בצבע ששלחת לי.... יש אפשרות להחליף לרקפות? אני אוהב רקפות. שתהיה לך שבת מתוקה ונעימה.

טאKילה

New member
בוקר טוב קונן...../images/Emo96.gif

אין לי רקפות, קח כאילו
וזהו חחחח סוף שבוע נפלא לך..

טאKילה

New member
ice007 ברוך בואך..../images/Emo140.gif

הסבר על הפורום קבלת, זהו פורום פנאי ובידור. תרגיש נוח נעים כאן,..

תלתלית

New member
ברוך הבא אייס

בפורום הזה מותר לכתוב הכול, תמצא פה הקשבה וכנות. <בוא נודה שגם הקשבה וגם כנות מאד נדירים בימינו...> אתה יכול כתוב על מה שתרצה ולא חייב דווקא בלילה. נעים פה. תהנה
, תלתל

חתולון*

New member
ערב טוב תלתלית

לא זכור לי שקיבלו אותי בכלל בפורום ואני פתאום כאן... חחחחחח

תלתלית

New member
חתולון ../images/Emo6.gif

רוצה קבלת פנים מחודשת?... יה צומי אחד..
חחחחחח... אז הנה: תדמיין שזה מקושר להודעה הראשונה שלך פה ...ברוך הבא חתולון, שב עימנו, פה אפשר לדבר על הככככוווווללללללל ולא חשוב הגיל, אלא מה שיש לך לומר, אז לא נורא אם אתה קצת זקן...>חחחחחח הרגת אותי. |כמה אני צוחקת עכשיו|. לילה טוף.

חתולון*

New member
לילה טוב תלתלית

אני הולך לישון עם אשתי (שכבר נרדמה) ועם חיוך גדול.... היא תייכף שואלת למה אני מחייך כל הדרך למיטה אז אני מתאפק, ובזאת מסתפק לילה טוב תלתלית, אני הגעתי ישירות לפינה השבועית כמו איזה קנייה "מוצלחת" של המנהלת כמו איזה עורך עיתון מקצועי, אז מה פתאום לעשות קבלת פנים לאיש כל כך "בכיר" (בחירב'ה) חחחחחחח

למעלה