שלום.

Deathatred

New member
יש שיטה - הפרד ומשול

חלוקת שטחי יוש" לקנטונים וגידור כל קנטון (זה למעשה גרסה שגם כוללת בתוכה את רעיון גדר ההפרדה). לכל קנטון תמונה הנהגה מקומית וכאשר תיפגע ניידות הטרוריסטים באופן כזה דרסטי (גידור, הגבלת תחום המחוז) יהיה הרבה יותר קל לאתר אותם ולחסל את תשתית הטרור בקנטון מסוים (כאשר יהיה קשה מאוד לטרוריסטים מקנטון אחר להגר לקנטון ולחדש בו את תשתית הטרור).

MoonShield

New member
רעיון מצוין

בוא גם נסגור אותם בגטאות. אתה לא מתחשב בעובדה שעכשיו לפלשתינאים יש לאום, יש מטרה, יש מה שמאחד אותם, אתה לא תוכל למנוע מהם להקים מדינה, ואתה לא תוכל למנוע מהם להקים מדינה כאן לידינו. אתה חושב ש"הפרד ומשול" יפתור את הבעיה? אני חושב שלא. ההסתה רק תתגבר, פולחן האישיות של המחבלים יתגבר גם הוא ובמקום לחסל את תשתית הטרור את תיצור אלף תשתיות יותר קטנות ופי אלף יותר נסיונות חדירה ביום. עם כל הכבוד לצהל, הוא לא יוכל לעמוד בזה. לדעתך צהל יכנס "יטהר" קנטון אחד מטרור, ואז בגלל שלא יבואו טרוריסטים אחרים תשתית הטרור לא תשוקם. טעות בידך - היא תשוקם ועוד איך, על ידי אנשים אחשים שחיים באותו מקום וסביר להניח שהיא תהיה יותר קיצונית מארגוני הטרור הישנים.

Deathatred

New member
גטאות?

זה דווקא יותר כמו בתי כלא לרוצחים. בקשר לכך שזה רק יגביר את השנאה - לא נכון. להפך, ללא שלטון ההסתה של הרשות, וכאשר הצבא מפקח על הנעשה מחוץ לגדר, הם יוכלו לחיות את חייהם בשקט וכאשר יקטן הטרור, צה"ל לא יצטרך להיכנס לעצור מחבלים כל הזמן, וכאשר הן בשקט ישקמו את עצמם, השנאה דווקא תקטן. השיטה הזאת עובדת ביריחו, שמתנהלת כאנטיתזה מוחלטת לשאר השטחים. אין טרור. אין שם נוכחות של צה"ל. האזרחים חיים בשקט ויש עבודה, ואין שם שנאה גדולה לישראל.

MoonShield

New member
או שאולי

יש שקט ביריחו ~בגלל~ שצהל לא נכנס אליה? (ובגלל שהרשות כנראה לא רוצה להביא את הטרור לשם)

Deathatred

New member
בתחילת האירועים

צה"ל נכנס ליריחו, הוא אפילו הפציץ את בניין הקזינו שם. תושבי יריחו למדו מהר מאוד את הלקח ושמרו על העיר שלהם נקייה מטרור. ומאחר שאין שם מחבלים צה"ל לא צריך להיכנס לשם.

../images/Emo113.gif

מעניין שכאשר אותם פרשנים מדברים על הפלסטינים כשוחרי שלום- לפתע דבריהם הופכים קדושים...אגב, לא צריך להיות גאון כדי לראות שהעם הפלסטיני כולו לוקח חלק בטרור: הילדים הקטנים שמגיל 8 לומדים איך זורקים בקת"בים על טנקים, הנערים והבחורים הצעירים שיוצאים לפיגועים, האבות שמחנכים אותם לכך, והאמהות והסבתות שזורקות עליהם סוכריות אם וכאשר הם חוזרים חיים הבייתה, או סתם כאות שמחה. כאשר החינוך שלהם מופנה כנגדנו- אנחנו יכולים וצריכים להתערב. זו חובתנו. ודווקא יש מקום להתווכח על מי הפר קודם. אתה לא יכול לצפות שאנחנו נוותר כאשר הפלסטינים היו הראשונים להפר הסכם. זה שאין מדינה שמוכנה לקבל אותם- זו לא סיבה מספקת לכך שאנחנו צריכים להתקע איתם. במדינות ערביות הם לפחות לא יפוצצו אוטובוסים. כמוסלמים, עדיף שיגורו במדינה מוסלמית, ויש מספיק כאלה, מול מדינה יהודית אחת. אין סיבה להקים עוד מדינה פלסטינית על עבר הירדן המערבי. יש אחת על המזרחי.

MoonShield

New member
ועוד משהו

לא ענית לי - ירדן לא מסכימה לקבל אותם. בהנחה שהפלשתינאים יסכימו לעבור (מה שמאד לא נראה לי) איך תעביר אותם לירדן בלי הסכמה ירדן?

TheSimon

New member
סיפורו של ילד.

לשם שינוי אני לא אשתמש בציניות ולא אציע לשלוח את כל הערבים לקרקעית הים ששם כידוע יש המון מקום, וגם אין צורך להפר הסכמי שלום עם שכנותינו. מישהו העלה את טענה על הילד שגר במחנה מטופן שאומר בסקר שהוא מת להיות שהיד. תאר לעצמכם שאתה הוא הילד הזה. מאז שנולדת אתה גר באותו מחנה פליטים, ללא תנאי התקיימות בדידיים הנדרשים מחברה מערבית *מודרנית* כביכול, כאשר כל יום כמעט נכנס כוח צה"ל בבית השכן ומוציא משם את השכנים שלך(אני לא בא בטענות ,עכשיו בכל אופן, נגד מדניות המעצרים של צה"ל), כאשר מאז שאתה כאן מלמדים אותך שמצבך הוא כמות שהוא בגלל מדינת ישראל אשר כבשה את השתחים ומדכא את התושבים שם, כאשר כל שבוע, אם לא כל השבוע, הכפר שלך בעוצר בגלל אותה מדינה ארורה (שוב, זו לא דעתי, שכו אני אוהב את המדינה,אלא דעתו של אותו ילד), תאר לעצמך שאומרים לך שאתה יכול לנקום באותה מדינה , שאתה יכול לשפר את המצב הכלכלי שר הוריך וזאת ע"י מעשה פשוט של התאבדות, שכן יש גם סיכוי שתירצח ע"י צה"ל בטעות. תאר לעצמך שנמה לך שאתה במצב הכלכלי הגרוע כל כך בגלל המדינה (מה שכמובן לא נכון, שכן הכסף "הולך לאיבוד" בהנהגת הרשות) בכל אופן, תאר לעצמך שבכל המצב הזה מתקשרים עליך ואתה שומע את קולה המתוק של מינה צמח אשר מדבר לו ממשרד ממוזק אי שם בתוך בינין מפואר וסופר מאות אלפי דולרים, מה אתה היית עונה ששאתה אוהב את ישראל? יש הרי את האמירה "טוב למות בעד ארצינו" ולך לפורום מתגייסים, הרבה אנשים שם דוגלים בה, טוב, מסתבר שהפלשטנאים גם דוגלים בזה. אי בטו שגם אתה.

בוא אני אגיד לך משהו.

אם כל עם היה מתחשב במה העם השני חושב עליו, למה הוא חושב ככה ואיך אפשר לעשות שהוא לא יחשוב ככה- העולם היה במלחמה תמידית. אותי לא מעניין למה הילד הזה חושב שאני ארור. אותי מעניין לשרוד. ואם הילד הזה ומשפחתו הם מכשול העומד בפני ההשרדות שלי- יש לטפל בהם. את כל הדברים האלה אני אומר, משום שהמצב שנוצר לא נוצר באשמת ישראל, ועל כן, אין לאותו ילד ולמשפחתו זכות להפנות את הטרור כלפיי. שיפנו אותו כנגד ירדן, שהסכימה לזנוח אותם במסגרת השלום עם ישראל. הסכימה לוותר על השטחים (כאילו שהם שלה. גם ככה אין להם זכות לוותר עליהם. זה כמו שאני אצא בהכרזה שאני מוותר על קנדה. נחמד מצידי,לא?) כדי לא להתקע עם הפלסטינים. שיפנו את הטרור נגד ערפאת וכנופיית הרוצחים שלו. שיפנו את הטרור כלפי מי שהזיק ומזיק להם במזיד. אבל לבוא, להפנות את הטרור נגד ישראל מתוך שנאת ישראל מובהקת, ולתרץ זאת ב"כיבוש" ושלל אמתלות שווא- זה פשוט מגוחך. ועוד יותר מגוחך הוא, שגם בצד שלנו קונים את הבולשיט הזה. הם יודעים שאת מצבם הם יכולים לשפר ע"י ישיבה לשולחן המו"מ- תעקוב אחרי החדשות- שכחת מה ברק הציע? למעלה מ-95% מהשטח! ערפאת סירב ומצא לו תירוץ לפתוח באינתיפאדה. אני לא מצפה שיאהבו אותי, אבל זה גם לא מעניין אותי שהם שונאים אותי. אני לא מבין, למה אתם תמיד מחפשים להבין את אוייבכם, את שוחטיכם? אני רוצה להסיר את הסכנה הברורה והמיידית מעל העם שלי, את הבירורים נעשה אחר כך, אוקיי? נבין, נתחשב ונעזור אחרי שהם יהיו במקום אחר, כי כבר הוכח שכאן אין מקום לשני עמים.

TheSimon

New member
תגובה.

<< ואם הילד הזה ומשפחתו הם מכשול העומד בפני ההשרדות שלי- יש לטפל בהם>> אז אולי פשוט נתביע אותם, זה באמת יכול לפתור את הבעיה. <<<שכחת מה ברק הציע? למעלה מ-95% מהשטח! ערפאת סירב ומצא לו תירוץ לפתוח באינתיפאדה. אני לא מצפה שיאהבו אותי>> למה הטענה הזו צצה שוב ושוב? אני אמרתי פעם שערפת איש טוב ורודף שלום? נדמה לי שאפילו ביקרתי אות בהודעה הראשונה. <<משום שהמצב שנוצר לא נוצר באשמת ישראל, ועל כן, אין לאותו ילד ולמשפחתו זכות>> א)אני חושב שהגעת לפורום בו הרוב לא יסיכם במאה אחוז עם הטענה הראשונה ב)"אין לו זכות"- סליחה מר עולם ממתי אתה מחלק זכויות? ממבחינתם לך אין זכות ליחיות. אתה זה המכשול שלהם לחופש. אז למה להשמיד אותך. אני יודע שלאור הפיגוע היום בנתניה זה נשמע מגוחך אבל זו עובד, הכול תלוי בנקודת המבט.

לא נמאס לדמגג?

אני הצעתי להטביע אותם? אני לא מבין מה לא בסדר בלהגן על עצמי מפני רוצחיי...שמא גם על כך אני צריך להתנצל? הטענה הזו צצה שוב ושוב כי ערפאת הוא מנהיג העם הפלסטיני. העם הולך אחריו ואחרי החלטותיו ולא מתנגד- ע"ע אינתיפאדת אל אקצא. בקשר לטענה שישראל לא אשמה במצב- מקובל עליי שאתם לא מסכימים, אך לפחות תנו לי את האפשרות לדרוש נימוק. וסלח לי, אבל אני חושב שיש לי את הזכות לקבוע מי ירצח אותי ובאיזו דרך אני אמות. ברגע שהוא מסכן אותי- אני אקבע בשבילו. מבחינתם אין לי זכות לחיות, אוקיי, קיבלתי. אבל אתה צריך להבין, שאתה בתור ישראלי אמור לדאוג קודם לאינטרסים שלך. אתה לא נייטרלי, אתה צד בקונפליקט הזה, ועל כן מן הראוי שתתמוך בצד שלך ולא תתחיל לחפש סיבות למה הצד השני צודק, מהסיבה הפשוטה, שברגע שהייתה להם אפשרות- גם אתה היית כעת משופד עם איברים מפוזרים על אדמת בניין המשטרה של רמאללה.

MoonShield

New member
~~~~~~~~~~~~~

לא הצעת, אבל לפי הדעות שלך - לא הסברת למה אתה לא תומך בזה... להגן על עצמך זה בסדר גמור, השאלה איך אתה עושה את זה. ברגע שאתה הורס בתי דיירים בגלל שפעם גר שם מחבל, אתה נותן לעשרה אנשים חדשים את המוטיבציה להרוג אותך, ובכך אתה רק מחריף את הסכסוך. אנחנו בתוך ישראלים באמת קודם דואגים לאינטרסים שלנו, האינטרס שלנו זה לפתור את הסכסוך ולהפסיק את שפיכת הדמים. השיטה הנוכחית שבה הממשלה משתמשת הוכיחה את עצמה כלא יעילה ולכן צריך למצוא דרך אחרת. מה שאתה צריך להבין זה שאנחנו לא "אוהבי ערבים" "שונאי ישראל" וכל הסטיגמות שהודבקו לשמאל. אף אחד מאיתנו לא "מחפש סיבות למה הצד השני צודק" - אנחנו מצביעים על טעויות של הצד שלנו. אני רוצה עכשיו להתייחס לנקודה שהעלת של "לא אכפת לי מה הם חושבים, אני רוצה להפסיק את הטרור ואני יעשה את זה" קודם כל זה חשיבה של ילד קטן ולא אחראי. דבר שני - מהדברים שלך משתמע שאצלך "להלחם בטרור"="לכבוש את השטחים" הגיע הזמן שתצא מהריבוע הזה. להלחם בטרור זה קודם כל להפסיק לעזור לו לפרוח. דבר שלישי - אם אתה רוצה להפסיק את הטרור שנמצא ללא ספק בצד הפלשתיני, אתה צריך להבין מה הולך אצל השכנים שלך - העם הפלשתיני. כי כדי לגרום לתופעה מסויימת להעלם אתה צריך קודם כל להבין ממה היא נובעת, וזה בדיוק הסיבה למה כן מעניין אותך מה הם חושבים. שוב, אני מאשים את ישראל בייצור הטרור - אלא בעידודו. הטרור נובע משילוב של הסתה אנטי ישראלית בחינוך, הנהגה מושחתת (שלהם) שלא רוצה שלום, או את טובת העם, ופעולות צהל שנותנות בסיס מוצק להסתה. את החלק הזה אני חושב שבידינו להפסיק.

תגובות

אני לא תומך בזה כי זה רצח המוני, וזה לא אנושי. דבר שני, הורסים בית שגר בו מחבל, או שמתגוררת בו משפחה של מחבל. אלו כבר נגועים בשנאה כלפי ישראל, וכך או כך- העובדות מוכיחות שהריסת בתים וגירוש לעזה הורידו את מספר הפיגועים באחוזים רבים. צריך להבין את המנטאליות האיסלאמית- ההורים הם בין הדברים החשובים והיקרים ביותר שיש למחבל. ברגע שהוא יודע שהוריו מוגנים- אין לו בעיה ללכת להתאבד באוטובוס. ברגע שהוא יודע שהוריו יסבלו- הוא לא יבצע פיגוע. העובדות מדברות. לעניות דעתי, דווקא דרך השמאל הוכיחה עצמה כלא יעילה, ואילו דרך הימין האמיתי מעולם לא נוסתה. דבר נוסף, אף פעם לא טענתי שאתם שונאי ישראל או משהו בסגנון, אז בבקשה, לא להכניס מילים לפה. הבעיה שלכם היא, שאתם מסתכלים על הטעויות של הצד שלנו, כאשר אנו תחת התקפה של הפלסטינים ושל העולם כולו (בצורה מתונה הרבה יותר, כמובן). החשיבה של "אני רוצה להפסיק את הטרור..." היא לא חשיבה של ילד קטן. היא חשיבה שאומרת כך: אוקיי, ניסינו בדרכי שלום, ונכשלנו. הציבו לנו תנאים, עזבו וחזרו לשולחן המו"מ מתי שהתחשק, ומתי שהתחשק הוציאו פיגועים. מעכשיו גורלנו לא תלוי יותר בהחלטות הצד השני, אלא בהחלטות שלנו. מעכשיו- עושים את זה לפי התנאים שלנו. זה הכל. הלוחמה האמיתית בטרור היא ניקוי יסודי של יש"ע מנשק, גירוש המחבלים ומשפחותיהם בתחילה- ואח"כ העברת אוכלוסין. תבין, אדון אחמד, בן 60, גר בשכם וחי על הבטחות של מנהיגיו שהנה, אוטוטו הם מקבלים את זכות השיבה, וחוזרים לבתיהם בעכו\יפו\חיפה. עד שלא יחזרו לביתם- ישארו פליטים. מדינה פלסטינית מנציחה את סטטוס הפליט. הטרור לא יפרח ברגע שלא יהיה לו מהיכן לפעול, ברגע שלא יהיו אנשים שיבצעו אותו, וברגע שלא תהיה להם סיבה לבצע אותו. את כל אלה מציעה מולדת. אני דווקא יודע מה הולך בצד השני. בתור תלמיד מגמת ערבית ומזרחנות, ואחד שעבר שתי גדנ"עות בנושא, אני ללא ספק יודע שהחברה הפלסטינית (לא ערבית-ישראלית, פלסטינית) היא חברה דתית ברובה, ונשענת על תקצובים של החמאס וארגונים פונדמנטליסטיים שונים כדוגמתו. בתמורה, החמאס דורש מעורבות דתית יותר בחייהם של האזרחים, וזה מה שהוא מקבל: כנראה אתה צריך לגור בשטחים כדי להבין שכל הכפר, ואני מדבר על כל הכפר, נמצא במסגד ביום שישי (ואני רואה את זה טוב מאוד מחלון ביתי), ובאמת שמיותר לציין שלא מחנכים אותם לשלום ולאחווה בתפילות. ידוע שלא כך הדבר, ידוע שמהחינוך הדתי הקיצוני (מצוות הג'יהאד) הם ניזונים. יש רק דרך אחת לפתור את הסכסוך אחת ולתמיד- העברת אוכלוסין, טרנספר. בתחילה הדבר נראה לא הומאני ולא מוסרי, אבל הבעיה היא שאף אחד עוד לא הביע התנגדות- פרט לשמאל הישראלי. דווקא מאות רבות של פלסטינים נענו למודעות אנונימיות מטעם מולדת בעיתונות הפלסטינית, הקוראות לכל מי שרוצה להגר- ליצור קשר עם משרדי הגירה שהקימה מולדת. אפילו נעשתה על כך כתבה בתכנית של אמנון לוי. לילה טוב.

eviv

New member
אני יענה

קודם כל בירצוני להצהיר שאני דיי שמאלי בפורום וביחס למרצ עצמה... הטרנספר מרצון כיביכול אינו רע אבל אינו יעיל כי הפלסטינים לא יסכימו לקבל שוחד כדי שיעברו. הם מרגישים שהארץ הזאת גם שלהם, וכמו שאת לא מוכנה לעבור בשביל כסף אז גם הם אם את מדברת על טרנספר בכוח אני לא חושב שזה מוסרי לעשות ואפילו לא חוקי על פי החוקים שכתבו כדי שמיקרים שקרו במלחמת העולם השניה לא יקרו שוב...

MoonShield

New member
הממ

טרנספר מרצון? רעיון נחמד מאד - אבל אין רצון! גם אם תשלמי להם הם לא יעזבו. אם הוא מוכנים להקריב את חייהם בשביל האדמה הזאת אז הם בטח לא יעזבו בשביל כסף... טרנספר בכוח? רעיון פאשיסטי לכל דבר. לא מתאים למדינה שמגדירה את עצמה כ"הומנית". חוצמזה גם הוא בלתי אפשרי כי העולם פשוט לא ייתן לנו לעשות את זה... ומכיוון שאי אפשר להתנגד למשהו בלי להציע חלופה - הסקנו שאי אפשר לגרש אותם, ואם הם נמצאים כאן ואין מה לעשות עם זה אנחנו צריכים להפרד מהם היפרדות חד צדדית, תוך כדי פינוי התנחלויות כי הן רק מכבידות על צהל ועולות לנו בחיי אדם, מה גם שצריך מרחב הפרדה כלשהו כדי שהעניינים ירגעו. בסופו של דבר לא תהיה לנו ברירה אלא לתת להם מדינה משלהם, אני לא הייתי רוצה לקום בבוקר ולגלות שיש רוב פלשתיני במדינת ישראל.

הממ 2

מי אמר שאין רצון? בכלל, לשמאל הישראלי יש היום נטייה לקבוע בשביל הפלסטינים. הם לא הבייבי שלכם, תנו להם להחליט בעצמם...
הם היו מוכנים להקריב את חייהם כי זה מה שמנהיגי הדת המטורפים שלהם מצווים עליהם לעשות. על הג'יהאד- שמעת? מצווה להרוג יהודים באשר הם- בכל מקום. (כופרים הם קוראים לנו, כאילו שאנחנו לא מאמינים באל אחד...אבל עזבו) הפלסטינים הם עם מסכן ותועה, שבמקום להיות מובל לשלווה ולשלום אזורי, מובל ע"י מנהיגים פונדמנטליסטיים ומטורפים דיקטטוריים אל האבדון. אך גם אם נצא מנקודת הנחה שהמנהיגים אשמים והעם תמים- לא די בכך בכדי להסיר את האשמה מעל הצד השני ולהעבירה אלינו. העם אשם, מכיוון שבכוחו להתנגד, אך הוא אינו עושה זאת. מנין לכם שהעולם מתנגד? האם ישבנו עם ארה"ב על תכנית שכזו? האם הצענו, האם ביקשנו, האם חקרנו? לא. באותה מידה אני יכול להתנגד לרעיון ה"שלום" בטענה שהוא לא ילך (ונחשו מה? ההיסטוריה שוב לצידי- ה"שלום" שלכם עובד יפה מאוד, כבר ראינו זאת) גם ישיבתכם ב-82 קיבוצים שהקמתם על אדמות פלסטיניות כבושות משנת 48- היא עול על הצבא. למה שלא תתחילו אתם בהסרת חרפת הכיבוש מעל מדינת ישראל- ותפנו את הקיבוצים האלה? שבוע טוב.

MoonShield

New member
הממ3

"הם היו מוכנים להקריב את חייהם כי זה מה שמנהיגי הדת המטורפים שלהם מצווים עליהם לעשות" אתה בעצמך אמרת את זה... אני מסכים ב100 אחוז. אתה חושב שאם יציעו להם כסף אז פתאום הם לא יקשיבו לאותם מנהיגי דת מטורפים שיצוו עליהם לא לקבל את "הכסף הציוני המטונף"? ואל תגיד לי שהם לא יגידו את זה כי זה חלק מהאידאולוגיה שלהם. "אך גם אם נצא מנקודת הנחה שהמנהיגים אשמים והעם תמים- לא די בכך בכדי להסיר את האשמה מעל הצד השני ולהעבירה אלינו" את האשמה לא העברתי אלינו, האשמה היא עדיין בחינוך שהם מקבלים, בהנהגה שלה, וישנו גם את החלק הקטן שלנו בכל העניין - הכיבוש. "העם אשם, מכיוון שבכוחו להתנגד" איזה כוח בדיוק? מאיפה יש להם כוח? מה, בבחירות? לא להצביע לערפאת? למרוד? עם מה? עם מקלות ואבנים? נגד אנשים חמושים שלא יהססו לירות בנשים וילדים? לרוב העם, לחלק שרוצה שלום - אין כלי נשק אין שום דרך למרוד. בקשר לגבולות 48 אני לא אטרח לענות... אבל אני רוצה לשאול אותך שאלה - זה לא נראה לך מגוחך שמדינת ישראל משקיעה יותר ממילארד שקלים בשנה על התנחלויות במקום להשקיע אותם בשיפור הכלכלה, מערכת החינוך, והטבת חיי האזרחים? זה לא נראה לך מגוחך שישראל שולחת להתנחלויות המבודדות מספר חיילים כמספר התושבים שעליהם הם צריכים להגן? אני לא אומר שצריך לשלוח פחות, אלא לפנות את המקום ולשלוח את החיילים לעצור מחבלים שרוצים להגיע לת"א.

Deathatred

New member
הפלשתינים בהחלט יכולים לשנות

>> איזה כוח בדיוק? מאיפה יש להם כוח? מה, בבחירות? לא להצביע לערפאת? למרוד? עם מה? עם מקלות ואבנים? נגד אנשים חמושים שלא יהססו לירות בנשים וילדים? לרוב העם, לחלק שרוצה שלום - אין כלי נשק אין שום דרך למרוד. << יש להם קלצ'ניקובים, יש להם מרגמות, יש להם מטעני צינור. הם חמושים, והיטב. נער בן 15 שלא מפחד לזרוק בקת"בים על טנק או ללכת להתפוצץ בלב ישראל לא יכול לומר לי שהוא מפחד מהביריונים של ערפאת. אם היו מפנים רק %1 מהאלימות שהם מפעילים כלפי יהודים, כלפי ערפאת וארגוני הטרור שלו, הם היו מפילים אותו. אל תשכחי, שב 1789 הצליח ההמון הצרפתי להוריד את המלך והצבא הצרפתי שהיו חמוש היטב ברובים, תותחים ופרשים עם חרבות וכידונים (למרות שזו לא כזאת חוכמה לנצח את הצבא הצרפתי, אבל מילא
).

MoonShield

New member
קודם כל

כל הפצצות, והרובים נמצאים ברשות ארגוני הטרור, מי עוד יביא לאנשים נשק? למה שאנשים אחרים יחזיקו נשק? מי שהולך להתפוצץ בישראל, מוכן נפשית לזה, הוא מאמין שהוא יהיה "שהיד". אם מישהו רוצה להלחם בהנהגה, לא רק שהוא פוחד למות (ולא להיות שהיד) ואין אף אחד שיכין אותו לזה, אלא שהוא גם פוחד למות ככופר ו"להגיע לגיהנום" מה לעשות שככה זה אצל מאמינים אדוקים, הם מאמינים לדברי גדולי הדת. חבל רק שעשו מהדת דבר כל כך מכוער (ואני מדבר גם על היהדות וגם על האיסלאם). לא נראה לי במקום לעשות השוואה לצרפת בשנת 1789...

למעלה