שלום!

נועה334

New member
שלום!

קוראים לי נועה, אני בת 12 וחצי,ויש לי בעייה קטנה- אני מאוהבת במישהו, וניראה לי שגם הוא מרגיש כלפיי משהו, אבל אני לא יכולה ליהיות חברה שלו(כי עשיתי הסכם עם חברה שלי לפני שנתיים, שבו רשום שאני לא יכולה ליהיות חברה של מישהו שהיא אוהבת, ושעליי לחכות 4 שנים עד שאוכל ליהיות). כלומר-הם היו חברים, והם ניפרדו, אבל היא עדיין אוהבת אותו. אז אני צריכה לחכות 4 שנים עד שאני אוכל ליהיות חברה שלו (כי היא עדיין אוהבת אותו). החברה הזו ידעה שאהבתי אותו לפניי שהם ניהיו חברים, ובכך הפרה את ההסכם. השאלה שלי- האם גם לי כדאי להפר את ההסכם וליהיות חברה שלו? נועה

מתן ב

New member
לפי דעתי? ../images/Emo110.gif

fuck ההסכם... תראי, את אוהבת אותו, נכון? פשוט תלכי לחברה שלך ותשאלי אותה אם אכפת לה שתלכי לילד הזה ותגידי לו שאת אוהבת אותו, או מה שאת רוצה לעשות איתו... ובלי קשר - נראה לי שההסכם הזה ממש ממש מפגר... תבטלו אותו, ופשוט תעשו הסכם חדש - אם שתיכן אוהבות מישהו, ומישהי מכן רוצה לעשות משהו בקשר לזה, היא פשוט צריכה לשאול את השנייה אם זה מזיז לה... מקווה שיסתדר לך

nobodys girl

New member
נועה היקרה

תקראי רגע את ההודעה של עצמך.. ותחשבי טוב.. את בכיתה ז.. נכון? ויש מישהו שאת מעוניינת בו והוא בך.. בכיתה ה' את וחברה שלך החלטתן שאם היא רוצה מישהו את צריכה לחכות ארבע שנים כדי לעשות משהו אם גם את רוצה אותו.. ארבע שנים זה המון המון זמן.. תנסי לחשב כמה ימים זה.. ותחשבי שכל יום שעובר הרגש שלה דועך כלפיו.. כבר עברו שנתיים... היא עוד בכלל מרגישה משהו כלפיו? זה דבר שאת צריכה לקחת בחשבון.. יכול להיות שממש מזמן עבר לה ממנו ושאת מתייסרת סתם. אבל נו.. רגע.. ההסכם שחתמתן כבר נשבר פעם אחת, בדיוק לגבי אותו בנאדם.. אז מה הוא שווה? קיצר.. אני לא אשגע אותך עם הפילוסופיות שלי חותמים הסכמים על בתים, בגדים, אוכל.. דברים שאפשר להחזיק ביד.. שאפשר לקחת ולקבל... אבל רגשות? לא.. כאילו.. את לא אשמה במה את או הוא מרגישים.. ממש לא היא גם לא אשמה אם זה יצבוט לה בלב לראות אתכם יחד.. אבל את חברה שלה... היא אמורה להתגבר על זה בשבילך, לשמוח בשבילך.. ובכלל.. אמור להיות לה ממש לא נעים לדעת ששני אנשים שרוצים להיות ביחד לא ביחד רק בגללה. העצה שלי כזאתי.. ההסכם מיותר, הוא מחייב אתכן לדברים לא מציאותיים שדורשים הבטחות שאתן לא תמיד יכולות לקיים... הגיע הזמן לשבת ביחד ולדבר באופן תאורטי על מצבים כמו זה שנקלעת אליו היא חברה שלך ואני בטוחה שהיא תבין... אולי אפילו לא יהיה לה אכפת שיהיה לך המון המון בהצלחה :) ופורים שמח

adidaa

New member
../images/Emo23.gifלדעתי תדברי איתה../images/Emo23.gif

לדעתי זה שהיא הפרה את ההסכם זה לא אומר שאת יכולה גם
ולדעתי גם אף פעם לא ההית צריכה להסכים לעשות הסכם כזה אבל אם כבר עשית לא נורא לדעתי בנתיים תדברי איתה ותגידי לה שאת אוהבת אותה ותשאלי אותה אם זה בסדר מבחינתה שתיהיה איתו בקשר של יותר מידידות ואם היא חברה טובה שלך לדעתי היא תסכים
שמחה אם עזרתי
עדי

למעלה