שלום....

אני18

New member
שלום....

הממ...לא יודע אם העניין שייך לפה אבל אשמח לקבל תגובות אז הסיפור הוא כזה אני הומו בן 18 מירושלים...יש לי חבר יותר מחצי שנה אני אוהב אותו מאוד אנחנו מקיימים יחסים במקרים שיש לאחד משנינו בית ריק. הוא גם בן 18 לי הייתה התנסות לפניו ולו ההתנסות הרצינית הייתה איתי אנחנו לא מסתירים שום דבר אחד מהשני נהנים ביחד נפגשים כמה פעמים בשבוע (הוא גר בישוב ליד ירושלים) מדברים המון בטלפון. לפני שבועיים בערך הוא אומר לי שהוא צריך לספר לי משהו שהוא הכיר משהו בן 23 ממרכז הארץ ושהוא אחלה בן אדם וכיף לדבר איתו .... נפגעתי מאוד....הוא ניסה להרגיע אותי שזה לא משהו נגדי ושזה סתם כי הוא לא מכיר עוד הומואים ושהוא מדבר רק איתי ואוהב אותי אבל הוא רוצה להכיר עוד אנשים... לקחתי את זה מאוד קשה...הוא ניסה להרגיע אותי אבל לא הצליח כמעט כל שיחה ביניינו הייתה מסתיימת בריב....הרגשתי שהיחסים מדרדרים והגורם המפריע לקשר בינינו זה הידיד החדש הוא התחיל לדבר איתו אני חושב שאפילו יותר ממני כשהייתי מתקשר והייתה ממתינה אם הוא לא היה עונה אז ידעתי שהוא מדבר איתו. איכשהוא החלקתי את העניין הזה אמרתי אוקי אין לי בעיה שאתה מדבר איתו אבל לפני שאתה הולך לפגוש אותו דבר איתי.... צהריים אחד הוא מתקשר אליי אומר לי אני בעיר בוא ... העניין נראה לי די מוזר כי הוא לא מגיע לעיר סתם הוא תמיד אומר לי לאן הוא הולך...שאלתי אותו מה אתה עושה בעיר הוא התחמק ולא ענה לי בסוף לא נפגשנו...חשדתי מאוד שהוא הלך לפגוש את הידיד החדש אבל הוא התחמק מתשובה בסופו של דבר בערב הוא אמר לי שהוא פגש אותו מאוד נפגעתי מזה שהוא הסתיר את זה ממני הוא אמר שזה ביגלל שהוא פחד מהתגובה שלי ושהוא ביכלל לא התלהב מהבחור שפגש ושהוא מאוד רוצה שנמשיך בקשר הזה. העניין הוא שעכשיו הכל בסדר אבל אני מפחד שיבוא יום והוא שוב יגיד לי שהוא הכיר עוד משהו ואולי הפעם הוא כן ימצא חן בעיניו הוא טוען שאין לי ממה לפחד כי הוא אוהב אותי והוא סתם רוצה להתנסות... אני לא יכול להגיד שאני לא מבין אותו כי הוא נפגע מזה ואני נפגע מזה שהוא עושה את זה ולא מייחס לזה חשיבות. כל תגובה תתקבל בברכה.

Ophel McNeil

New member
לא הבנתי, ../images/Emo117.gif

החבר שלך תם נפגש עם עוד מישהו - כידיד, או רוצה לקיים קשר *מיני* עם עוד הומו? כי אם זה המקרה הראשון - אין לך מה לדאוג או להיות לחוץ, ובטח שאין טעם לקנא. לחבר שלך, לא משנה מי הוא יהיה, תמיד יהיו עוד ידידים, וזה דבר טבעי שחלקם גם יהיו הומואים. אין טעם לקנא, כי זה רק יהרוס לכם, ואף אחד לא יכול לנתק את עצמו מכל הסביבה שלו רק בגלל שהבן זוג שלו מבקש. אם זה המקרה השני - אני אישית לא הייתי נשארת עם החבר הזה עוד הרבה זמן...

miss tamborin

New member
הוצאת לי את המילים מהפה....

אם זה רק באופן ידידותי- אין לך מה לדאוג וכדאי לך מאוד להפסיק לקנא כי זה שאתה חבר שלו לא אומר שכל הייקום צריך להיות סובב סביבך.. אם זה באופן מיני- תיפרד ממנו...

אני18

New member
זה לא הראשון וזה לא השני....

הוא זורם.....הפעם לא יצא אבל הוא לא שולל פעם אחרת .... באותו זמן הוא ממשיך לומר לי שאוהב אותי...

אני18

New member
זה לא הראשון וזה לא השני....

הוא זורם.....הפעם לא יצא אבל הוא לא שולל פעם אחרת .... באותו זמן הוא ממשיך לומר לי שאוהב אותי...

Ophel McNeil

New member
תפרד ממנו. ../images/Emo117.gif

כלומר, הוא יוצא איתך ואוהב אותך, אבל לא שולל את האפשרות שהוא ישכב עם אחרים אם יבוא לו? אלא אם כן הסכמתם על יחסים פתוחים, מה שלא נראה לי שקרה, כי אתה נראה מבואס מכל העניין - אין לך מה להישאר איתו. מלבד אהבה, קשר גם בנוי על אמון, ועל ביטחון, ולא ממש נראה לי שיש את זה בינכם. ומה אם הוא ייצא לבר, יראה שם מישהו חתיך, יידלק - וישכב איתו? זה באמת ישנה לך שהוא אוהב אותך? זה יקטין את הפגיעה? בקיצור, מהמצב הזה אתה רק תצא פגוע, השאלה זה עד כמה תוכל להקטין את הנזק. אני הייתי חותכת עכשיו, זה עדיף מאשר לסבול אחר כך מהבגידה.

resputin

New member
או שאולי...

תדבר איתו, תגיד לו כמה זה מפריע לך, ושהיחסים האלה נשקלים על עתידם עכישו, ותנסה להשאר איתו בקשר- כמובן, מונוגמיסטי. אם הוא רק מצייץ על האופציה שאולי-ו-במקרה ש-איכשהו הוא ישכב עם מישהו אחר- להעיף. אני חושב שאכפת לך ממנו, ולפי מה שהוא אומר, אכפת לך- אז כמובן, לתת ליחסים צ'אנס. אבל ברגע שהוא יודע בדיוק מה הרגשות שלך, איך ומה אתה חושב\מרגיש\חושש על אי אילו קשרים שבספק ידידותיים-בספק מינים ועדיין ממשיך באותו הקו? לזרוק וחסל.

אני18

New member
דיברתי....

העניין שהוא לא רואה בזה שהוא מכיר אנשים חדשים ולא שולל איתם קיום יחסים זה לא ביג דיל בישבילו הוא אומר לי שזה כמו שאני מדבר עם האקס שלי

אני18

New member
בוא נראה

נכון הוא לא שולל אפשרות של לשכב עם אחרים בטענה להתנסות...כי לי יש נסיון עם אחרים ולו אין. נכון שקשר בונים על אמון ויש בינינו אמון מלא הוא לא מסתיר ממני הוא מספר לי על זה...הוא לא מסתיר ממני כלום....

resputin

New member
אבל אתם במונוגמיה, לא?

אין דבר כזה במונוגמיה "התנסויות"- רוצה להתנסות, לך תשכב עם כל גבר שאתה רואה במועדון וקורץ לך לכיוון חדרי החושך -לא כשיש לך חבר בבית. בלי תירוצים, תגיד לו שידבר איתך Straight up -מה נסגר איתו ועם הקשר. רוצה, רוצה- לא רוצה? יאללה.. יש יותר טובים.

אני18

New member
אז זהו ש

הוא אומר לי שהוא אוהב אותי ושאני החבר הכי טוב שלו למרות שהוא מכיר אותי חצי שנה יש לנו קלומטראג' גדול בטלפון והוא אומר שלא משנה מה יהיה הוא תמיד רוצה להישאר איתי בקשר

Ophel McNeil

New member
אבל, ../images/Emo117.gif

אם אתה כזה חבר טוב שלו והכל - למה בשם האלוהים הוא פוגע בך ככה? אם הוא באמת אוהב אותך, מה עובר לו בראש כשהוא מספר לך שאין לו שום בעיה לבגוד בך? תבין, זה מאודנחמד שהוא לא מסתיר ממך כלום, ולפחות הוא לא הולך מאחורי הגב שלך, אבל אתה לא רוצה את זה. אתה לא רוצה יחסים פתוחים. לפי מה שהבנתי - אתה רוצה שתהיו זוג, רק אתם, שניכם. אז מה, הוא בא ואומר לך שזה רק בגלל שלך היה קשר עם אחרים *לפני* שהייתם זוג? איזה מן חבר אוהב הוא, שהוא מפיל את האשמה עליך? אם אתה לא רוצה יחסים כאלה, בם החבר שלך הוא לא רק שלך - תפרד ממנו. אין טעם שתצא עם מישהו שברגע הבא יכול לשכב עם כל אחד שעובר ברחוב, ללא שום רגשות אשם. מה הרעיון בלצאת עם מישהו שיכול לקרוע לך בכל רגע נתון את הלב? אני לא הייתי עומדת בזה, לא משנה כמה אותו חבר טוען שהוא אוהב אותי. אם הוא באמת אוהב אותי - שייצא רק איתי, אני אמורה לספק אותו, ואם הוא רוצה להתנסות - בעיה שלו. כל עוד אתם ביחד - זאת לא "התנסות" זאת בגידה.

אני18

New member
אוקיי

אבל אני אוהב אותו ואיך אני אמור להתמודד אם זה שעכשיו אני זורק אותו

Ophel McNeil

New member
וכאן כבר מגיעים לעניין ../images/Emo117.gif

אחר לחלוטין. להיפרד מבן אדם זה אף פעם לא קל, בעיקר כשאר הבן אדם הזה הוא חבר שלך, וטוען שהוא אוהב אותך. אבל אם החלטת לזרוק אותו, ואני מקווה שהחלטת אם עדיין אין לו בעיה ללכת ולשכב עם מישהו אחר בלי רגשות אשם, לא משנה כמה אתה אוהב אותו - אתה צריך לעשות את זה. יכאב לך, ואתה תבכה, ואתה תהיה עצוב, אבל אני מאמינה שזה עדיף מאשר לחכות שהוא יבגוד בך, ואז שתפרד ממנו (אני לא חושבת, מהתיאורים שלך, שמערכת היחסים בינכם תמשיך כשהוא בוגד בך באופן קבוע, אתה נראה מאוד פגוע מהעניין), מה שיגרום לעוד יותר כאב. בכל אופן - אני מקווה שתצליח להתגבר על הפרדה ממנו, ושתמצא מישהו הרבה יותר טוב, שבאמת יהיה ראוי לך, ויאהב רק אותך.

אני18

New member
רגע רגע

הוא לא בוגד בי כל פעם כל הסיפור היה פעם אחד והוא פשוט לא שולל פעם נוספת קח את זה באיזי נשמה הוא אומר

Ophel McNeil

New member
תראה, ../images/Emo117.gif

הוא אומר לך לקחת את זה בקלות שיכול להיות מצב שבו בכל רגע נתון הוא יילך וישכב עם מישהו אחר?
אני באמת מאמינה שהבהרתי את עמדתי בעניין. יותר אני לא יכולה להוסיף.

אני18

New member
תודה ....

לא יודע מה אני העשה אולי הכחה לפעם הבאה ורק אז אפרד

resputin

New member
לומר 'אני אחכה לפעם הבאה'

זה לעשות את זה שוב..ושוב..ושוב..ושוב..ושוב..ושוב... וחוץ מלגיטימציה ללדרוך עלייך, זה לא עושה כלום... עדיף שתכאב עכשיו הרבה, מאשר שתכאב כל פעם קצת- כי מתישהו, ההתנסויות האלה, אולי ישנו את הדעה שלו.. והוא לא ירצה להיות איתך יותר... מה יקרה אז?

למעלה