שלום

שלום

היי!! אני לא יודעת אם אתן זוכרות אותי אבל אני זאת שהייתה מפחדת להכנס לחנויות למידות גדולות, שחס וחסה אף אחד לא יראה אותי שם. בכל אופן החדשות האחרונות שלי הם: שהגעתי לצומת "ביג" שזה בחוצות המפרץ בחיפה ופתאום ראיתי כל כך הרבה חנויות שם למידות גדולות. גם "מתאים לי" , "עונות" "וקרייזי ליין" . וכולן חנויות עודפים. בכל אופן במתאים לי לא ממש מצאתי את עצמי שם כי הבגדים שם היו מבוגרים ( בלי להעליב את המבוגרות כמובן :) ) ... אח"כ עברתי לעונות שדווקא מצאתי שם בגדים יפים וצעירים אבל המחיררררר כל כך גבוה ..וחבר'ה אני חיילת מאיפה אני אשלם על חולצה 250 ??? שכל המשכורת שלי זה 350... אח"כ הגעתי לקרייזי ליין שהיא גם חנות עודפים בוא נגיד ככה המבחר לא היה משהו, למרות שכן שמצאתי איזה חולצה שחורה מכופתרת די נחמדה וזולה יחסית. אבל די התאכזבתי :(( . הדבר החיובי ביותר היה המוכרות שהיו ממש נחמדות חוץ מאחת שהייתה קרצייה בצורה דוחה כבר ...אבל שיהיה. בכל אופן קיוותי למצוא בגדים נחמדים בחנויות עודפים שלהן אבל לצערי הרב זה לא היה ככה ... ראיתי את הקולקציה החדשה של עונות ודי התלהבי שם מאיזה חליפת גינ'ס אבל איך איפשר לעמוד במחירים שלהם???? ב - ע - י - ה ! שבוע מקסים רויטל

DREAM111

New member
היי רויטלוש ../images/Emo13.gif

בטח שזוכרת. אז קודם כל
כל הכבוד על הטיול שעשית והכניסה לחנויות. לגבי המחירים אכן יש בעיה והמחירים גבוהים בעיקר בתחילת עונה. לגבי הקולקציה שלא מצאת זה כי בעודפים יש רק עודפים של החורף ועדיין אין "העודפים" של הקיץ. בקרוב יהיו עוד דברים ובטוחני כי תוכלי למצוא גם במחירים נוחים יותר וגם מתאימים לעונה.

:)

אני באמת מקווה שאני אמצא דברים יפים לקיץ כי אני צריכה לחדש מאוד את הארון בגדים שלי במיוחד בגלל שבעוד חודש אני משתחררת מהצבא... אז זהו נגמרו זמנם של המדים הירוקים . :))) אבל אני מסכימה איתך במאת האחוזים היה אחלה להכנס לחנות עם מוכרות נחמדת ולדעת שכמעט כל דבר פה עולה עליי... לא כמו בחנויות הרגילות שאולי את מוצאת מכנס אחד מסכן מכל החנות.. סופ"ש מקסיייייייייייים רויטל

למעלה