שלום...

שלום...

אני יודע שאני מגיע אליכם בזמן ממש ממש גרוע. ואני ממש עצוב וכואב לי על אילן רמון...אתם יכולים לראות מה רשמתי אפילו בפורום של אלאניס מוריסט. אבל כבר הרבה זמן אני מתחנן את זה... אם לא ידעתם...אז השיר HAND IN MY POCKET של אלאניס מוריסט היה צריך להיות שיר הפתיחה אבל הרגע האחרון היא לא הסכימה. אז לפיצוי או לא בפרק אחד שמישהו מתה, וג´יין צחקה עליה בהלוויה שלה...היה בסוף הפרק את השיר הכי יפה בעולם THAT I WOULD BE GOOD (אלאניס מוריסט). וגם בפרק סוף עונה של איזו עונה אחת היה ברקע את השיר HANDS CLEAN... למישהו יש את הקטעים האלה בקטעי וידיאו? אם כן בבקשה תרשמו תגובה...

ShaDoW GiRl

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo147.gif שרשור שירים!!! ../images/Emo168.gif

למי שיש את הקטעים בווידאו שיכתוב. אבל.. חשבתי לנצל את השרשור לשרשור שירים!!!!
אני מקווה שזה לא רע..
טוב תכתבו פה את כל ה המלצות המוזיקליות שלכם!!!

LillipooT

New member
../images/Emo41.gif המלצות ../images/Emo41.gif

אני ממש אוהבת את השירים שמושמעים בעונה השישית.. שירים מקסימים אחד אחד. הנה כמה:
פרק 601 - שירים מומלצים: 1. "Fun" - Rose Falcon 2. "1000 Questions" - Laura Doyle 3. "Goodbye" - Anna Waronker 4. "Mary" - Kristin Hoffmann 5. "As I Lay Me Down" - Sophie B. Hawkins 6. "Your Love" - Laura Doyle
ים: 1. השיר מושמע ממש בתחילת הפרק (לאחר הפתיח) כשג'ואי רצה בתקווה לא לאחר לפגישה עם פרופסור הדסון. שיר חמוד בהחלט. קטע קטן ממנו בלינק למטה. 2. שיר ממש יפה שמושמע כשג'ואי מחכה לדוסון בבית קפה והוא לא מגיע. 3. שיר ממש חמוד שמושמע כשאודרי ופייסי בבר . קטע קטן ממנו בלינק למטה. 4. שיר ממש ממש מרגש ומקסייים שמושמע כשג'ואי מחכה לדוסון בבר, קטע קטן בלינק שלמעלה. 5. עוד שיר מקסים שלצליליו דוסון וג'ואי רוקדים.. קטע קטן בלינק למעלה. 6. השיר המדהים שמתנגן כשדוסון וג'ואי מתחבקים ובסופו של דבר גם שוכבים.. קטע קטן - בלינק שלמעלה.

Dawson girl

New member
../images/Emo26.gif ההמלצות שלי!../images/Emo36.gif

טוב, אני לא ממש מכירה שירים שאין בדיסק, מעט אולי... ואני לא מכירה את השירים מהעונה השישית מהסיבה הפשוטה שלא ראיתי אף פרק. אבל בעוד חודש, אנשים!!! חודש!!!! אני אראה ואז אחווה דעה. בינתיים, תיאלצו להסתפק בבאים: Daydream Believer- the monkees Respect- Train Kiss me- Sixpens non the richer Feels like home- Sophie B. Hawkins ולשיר הזה יש משמעות מיוחדת בשבילי כי הוא השיר שנוגן ברקע בסצינה בה דוסון וג'ואי חזרו זה לזו, בסוף העונה השניה! פרק מדהים! Lifes a bitch- Shooter אני מתה על השיר הזה!! פשוט משגע! רוק טהור ונקי, כמו שאני אוהבת... Fire and rain לא זוכרת של מי... שיר מדהים ביופיו. זמזמתי אותו חודשים אחרי שהיה פרק 504! והוא עדיין מוצא חן בעיניי. Not like other girls- SOAP I don't wanna wait- Paula Cole ובטח יש כמה נוספים, שכרגע אינני זוכרת... אחלה ניצול סטייס!!! ולא, אין לי את קטעי הוידאו.. מצטערת. אבל אני יודעת שהשיר של אלאניס נועד להיות שיר הנושא ונגנז. אבל ביננו- אני מעדיפה הרבה יותר את השיר הנוכחי... הוא מושלם! נמש

למעלה