שלום...

Chandler Rulz

New member
שלום...

אני חדש, סטרייט.. מקווה להשתלב פה ולמצוא כמה חברים טובים של אינטרנט.. אה.. כמה דברים על עצמי: קוראים לי איגור, אני מבת-ים בן 15 (16 באפריל) וזהו.. שלום (כבר אמרתי, לא?)

TwelveEyes

New member
יאאא, סטרייט מחמד!!!! ^^

איזה חמוד.. מיצי מיצי מיצי!
ברוכבא לפורום
אהה, מתלבטת אם לתת לך דגל גאווה.. ניחא

resputin

New member
../images/Emo3.gif תשאירי את הדגלים בארון.

בואי ונביא לו איזה אייקון סטרייטי, אממ...
?

fayd הפשוש

New member
הצילווווווווווווווווווווווווווווווו

לא ! לא! לא! סטרייט אייייייייייייייייייייייייכס! תורידו אותו ממני בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אוי לא זה מגעיל עיכס עיכס עיכס כחו אותו מכאן יש לי בחילה! גוד הריסים שלי מסתלסלים מעצמם!.. יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאקקקקקקק סטרייט דוחה! בקיצור אני אלון המוזר |פרצוף פסיכוטי| אנחנו ניסתדר מצוין! (מוציא את המשכת גומי שלי את האיזיקים הורודים את השוט אם הקרסים בקצא!) (אהההההה וכובן קורא לדנה!)

Ophel McNeil

New member
אם הייתי עובדת כאילו אף אחד../images/Emo117.gif

לא משלם לי הייתי מוצאת את עצמי מפוטרת אחרי חצי שעה.

LeeCooper69

New member
הכל באשמת ליאור ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היא החליטה שהיא משנה לי את החתימה... והיא גם חייבת לרשום הודעות מהניק שלי כי קשה לה לעשות "שנה שם"... אוף איתה... הערת הנדחף: הוא רוצה לגנוב לי את הסיסמה! הערת הלי: אני¿ מה פתאום
חוצמזה, בבית שלה לא קשה לה להכנס לי למייל, ליומן שלי, לניק בתפוז וכו´ וכו´... סתם רציתי לראות אם זה (|¿| יעבוד)

הממ ../images/Emo2.gif

הוו.. קבלי את זה כהערה קטנה ולא כמו ביקורת, חס וחלילה, או כל דבר בסגנון: בנאדם צריך להיות, המ, בעל ביטחון כלשהו, כשאת פונה אליו...
כי אני אישית הייתי נבהלת קלות (בתור חדשה חסרת ביטחון כלשהו..) מצד שני, ייתכן שזו רק אני
(לא, באמת. ייתכן)

Chandler Rulz

New member
אולי זה אני ולא את אבל..

קראתי את ההודעה שלך כמה פעמים, ו... לא הבנתי כלום...

TwelveEyes

New member
??? ../images/Emo4.gif

מה? איזה ביטחון? למה? מה עשיתי? בירכתי אותו בלבביות וחום, לא?

cutie pooh

New member
מנצלת הודעת חדש בשביל חדשה ../images/Emo3.gif

אפשר להצטרף? אני נטע, בת 14 מחיפה, מה עוד אני יכולה/צריכה לספר לכם את הכל תבינו בעתיד... אה, כן, אם אני כותבת משהו ואחרי כמה זמן את ההיפך שלו... יכול להיות שזה פיצול האישיות שלי, תתעלמו ממני, אני מטורפת, חברה גאה (
הומור) בפורום 190, פורום מטורף בהחלט ^__^

Ophel McNeil

New member
תמיד נחמד לפגוש חברים ../images/Emo117.gif

ותיקים.
(סליחה שאין ברוכה הבאה. אני עדיין לא מרגישה במעמד של להגיד את זה).

TwelveEyes

New member
וולקאם! ../images/Emo24.gif ../images/Emo34.gif לפחות לא...

קוראים גם לך דנה

going mad

New member
וווואוווו../images/Emo12.gif

יווווו!! סטריייייט! אפשר לגעת בך?! חחחח...סתם...ברוך הבא

למעלה