שלום!

lizaliz

New member
שלום!

אני חדשה כאן... אני אוהבת את ג´ניפר לופז... אבל את כריסטינה אגילרה יותר. ראיתי איך יום אחד באה מעריצת כריסטינה אגילרה והעבירה ביקורם על הפורום - אז אני מצתת "מה כבר אפשר לצפות ממעריצה של כריסטינה אגילרה?" אז זהו... שלכריסטינה אגילרה יש כישרון בדיוק כמו שלג´ן יש... ובכלל - כריסטינה וג´ן לא אויבות... אני לא מבינה למה אתן משמיצות את כריסטינה. היא גם חושבת שג´ניפר סקסית, ושיש לה כישרון, ושהיא מדהימה (כלומר טעם כבר יש לה, לא?)!

this is me then

New member
תראי...

גם לדעתי כריסטינה סקסית ויש לה קול יפה, אבל אין למעריצה של כריסטינה זכות להכנס ולקלל את ג´ניפר!

JENNY2000

New member
ועוד משהוא...

זה פורום לג´ניפר לופז ולא לכריסטינה אז אם אנחנו רוצים להלל את ג´ניפר ולקלל את כריסטינה זאת סוחותינו אבל אם המלכלכת רוצה לכלך על ג´ן ולהלל את כריסטינה שתעשה את זה בפורום של כריסטינה!

lizaliz

New member
איך אני אלך לפורום כריסטינה

אם אין פורום כריסטינה? וחוץ מזה... לא אמרתי שהילדה הייתה בסדר... אבל הציתות "למה כבר אפשר לצפות ממעריצה של כריסטינה אגילרה?" די מעליב... זה כמו שמישהוא לא יצליח לענות על משהו ואני אגיד "למה כבר אפשר לצפות ממעריץ/ה ש ג´ניפר לופז?"

אור P

New member
חבל שאין...

פורום לכריסטינה... אם הייתי אוהב אותה הייתי פותח פורום גם לה..

JENNY2000

New member
המממ....

אני די מרחמת על מעריצי כריסטינה האומללים בלי פורום... חפיף!!! אבל שלא יבואו לפורום של ג´ן כי אין להם פורום!!! ויתחילו להקלל ללכלך על ג´ן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שמשהוא יסדר ללמעריצי כריסטינה פורום.... זה באמת מגיעה להם...כי ניראה לי שיש הרבה כאלה...

Dirrrty

New member
אמממ... אז ככה...

צ´מעו... בזמן האחרון אני מקללת את ג´ניפר? לא שזכור לי... רק בפעם הראשונה ואולי קצת בשניה אבל זהו... אני רק מביעה את דעתי אז מה אתם רוצים? אמרתם שכולם יכולים להיכנס ולהביע דעה על ג´ניפר בלי לקלל וזה אז סבבה... אז בגלל שאני אוהבת את כריסטינה אני לא יכולה להיכנס לדבר פה עם אנשים על הדברים השליליים בג´ניפר? כמו שאמרו פה פעם... כל אחד יכול להביע דעה... בכל מקרה... באמת רציתי לדעת איך לפתוח פורום לכריסטינה? ממי אני צריכה לבקש?

Mandyִ

New member
מה כל הקטע ב

להביע דעה שלילית על מישהו שאת לא אוהבת במיוחד,בפורום שלו? כאילו, מה זה נותן לך? אני מנסה לחשוב, מה היו יכולים להיות המניעים שלי ללכת נגיד לפורום של..אממ...מרילין מנסון (סתם דוגמה) ולהתחיל להגיד דברים רעים עליו? אז מה אם אני לא סובלת אותו, ומשוכנעת שניק קרטר נראה יותר טוב ממנו פי 100...זה לא יתן לי כלום! אז אני אלך לפורום של ניק ואביע את הדעות החיוביות שלי עליו שם... הרי עם הדעות השליליות אף אחד לא יסכים. אז אני אשמור אותן לעצמי. אוקיי?

Dirrrty

New member
נו פסדר...

אבל רק בהתחלה אמרתי את כל מה שאני חושבת... עכשיו אני רק אמרתי אז אני לא חושבת שג´ניפר יפה מה לעשות? ופתאום איזה פוץ אחד מתנפל עליי ואומר לי לעוף כאילו הפורום זה של אבא שלו!!! יש כאלה שמסכימים איתי שומתר להביע דעה כי אם זה פורום על ג´ניפר אתם צריכים גם לקבל את הצדדים ברעים בה ולא להתחיל להעיף אנשים כאילו אין עוד מיליוני אנשים שחושבים כמוני... כל אחד צריך לקבל את הדעות של הצד השני בלי לריב אחד עם השני... זה שיש מלחמה בין מאריה וג´ניפר לא אומר שכל אלה שלא מסכימים שאני אוהבת את מאריה יתחילו לקלל אותי ולהגיד לי לעוף מפה... כי לזה נועד הפורום להחליף מידע להביע דעה.. וכל מיני... אז החלפתי מידע ואמרתי לכם על ג´ניפר ומאריה... ועכשיו כשאני לא כותבת כלום עליה וכותבת שלכריסטינה יש עיניים יפות ובלה בלה בלה הילד ה"בוגר" הזה אומר לי לעוף מהפורום כי אני לא רצויה שאני מקללת וכולה מה אמרתי? שלדעתי ג´ניפר לא יפה??? זה ממש מוגזם!!! ואני ממש אתפלא אם מישהו מסכים איתו במקרה הזה!

JENNY2000

New member
כמה דברים!!!!!

אם את שונאת את ג´ניפר למה את הולכת ומדברת אם מעריצים שלה את אולכת דווקה לכאן!!!!! לכי לפורומים אחרים את יודעת שכאן לא סבלים אותך!!!!!!!!

למעלה