שלום:)!

כן....

אני יודעת , דיברתי איתה באותו יום והיא אמרה לי :) ואני יודעת שאת אחותי!! כבר אמרתי לך! חחח , יש לי סיגריות (L&M) ואין לי עם מי לעשן!! בואי כבר הבייתה לאסי שלי!!!! ושלא תפסיקו לרכב ל-ע-ו-ל-ם!! ב
ענקית דיקלה :)

S H I L G I

New member
היי! גם אני מחיפה!

אני רוכבת אינגליש וקוראים לי נטע....בת כמה את?? ואיפה את רוכבת??

bitonano

New member
לשלגייה!

אם עוד פעם אחת את תגידי את המשהו הכי קטן על המשפחה שלי כולל אחותי אני נשבע לך שאני אדפוק לך את המוח כל כך חזק שיחזירו אותך למוסד של המפגרים שוב... הבנת????

bitonano

New member
לא דיברת לאחותי ולא ענית לשאלה

את הבנת מה שכתבתי לך שם??

היי זוריקה אני גם בעמק זוהר ו...

אני גם מכירה את יעל יובל! אני כל יום שלישי רואה אותה! אנחנו יחד בחווה ! מאיפה את מכירה אותה, מה למדת ברוממה????????????? רוצה שאני ימסור לה דש´ אז... תמסרי לי איך קוראים לך ואני ימסור לה! קוראים לי אבישג ואני רוכבת בעמק זוהר שנתיים ומשהו... אני מתחרה קפיצות 60-70 ואני גם דראסז´ אבל עוד לא יצא לי!...

זוריקה

New member
היי אבישג..:)

הייתי באתר שלך ושלחתי לכם הודעה בנוגע למשהו.. וכן תמסרי לה ד"ש מאסתי!:)

horse lover

New member
ברוכה הבאה!

אל תדאגי את לא לבד גם אני רוכבת ווסטרן, חוץ מזה יש פה עוד כמה שרוכבים ווסטרן, תהני!

נכון...

אני מכירה עוד אחת שרוכבת ווסטרן והיא ווסטרנית טובה נראה לי: יעל מרקוס= ווינגז!

זוריקה

New member
...

טוב לדעת שאני לא יחידה!:) איזה כיף לי לפני שעה קניתי מגפי רכיבה חדשות כי הקודמות שלי מרופטות לגמרי!:)!

מסרתי ליעל יובל ד"ש ו..

היא אמרה לי שאת הקדמת אותי שאת כבר דברת איתי חחחחח חמודה....

shaililo

New member
היי אסתי ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

קוראים לי שי אני בת 15 ואני רוכבת אינגליש 4 שנים במשמר העמק ומתחרה ב-80 ו-70. ברוכה הבאה לפורום.

BalBulaGirl

New member
היי אסתי ../images/Emo15.gif

אני אלונע, בת 11, די ותיקה בפורום*שיעול* גם סוקלת*תחביב חדש* ~תזהרי ממני ומפיצ~ ואנשות ואנשים- תזהירו גמ ממני
ואינ רוכבת ווסטרן.

למעלה