שלום:)!

זוריקה

New member
שלום:)!

היי, מצאתי את הפורום הזה לפני שניות ספורות... אני רוכבת ווסט´רן, רכבתי במשך שנה וחצי ואז עשיתי הפסקה של חצי שנה וחזרתי לפני בערך חודש.. אני מקווה שיהיו לי הרבה הזדמנויות ליכתוב בפורום.. אני רק נכנסתי ובגלל זה לא היה לי זמן ליבדוק את ארכיון הפורום ועד עכשיו ראיתי רק רוכבי אינגליש אז מישהו פה רוכב ווסט´רן? שלכם אסתי:)!

היי אסתי! ברוכה הבאה!

תהני לך מההתמכרות- כחי לך
מהבר (כן כן ליד ההיא עם השיער החלק) ותשבי על אחד הכסאות (הכורסא הזאת בצד שמאל היא שלי, לא לגעת!). אני רוכבת אינגליש בחוות אמיר קוראים לי עדי (יותר נכון- פיצי). שאלווווווות-
איפה את רוכבת?
השאלה הראשונה כוללת גם באיזה ישוב....

זוריקה

New member
:)!

ובכן שלום פיצי ,תודה רבה:).. אני רוכבת בחוות מכורה בכרם מהר"ל... והרגע שמתי לב שהזכירו אותה פה בפורום מספר פעמים...:) אני מצטערת על כל החיוכים פשוט חיפשתי די הרבה זמן פורומים של סוסים ועכשיו כשמצאתי זה נחמד מאוד!:) שלך אסתי.

bitonano

New member
אני...

איתמר (ביטון) ואני רוכב אינגליש בחוות עמק זוהר ואני מתחרה 70. אני גם חיפאי גאהה!!!!

זוריקה

New member
נעים להכיר...../images/Emo24.gif

רגע חוות עמק זוהר?! אתה מכיר מישהי בשם יעל יובל?...

angel457

New member
שלום וברוכה הבאה ../images/Emo65.gif כנסיי....

אני דרור מלמן, אני רוכבת אינגליש בחוות הפארק ברמת גן... ואני מתחרה ב-90 ס"מ ורוכבת כבר 5 שנים... התמכרות נעימה לפורום שלנו!!!!

שלום ../images/Emo24.gif

אני נועה רוכבת אינגליש גם בחוות הפארק בר"ג! ואני רוכבת בערך שנתיים....

זוריקה

New member
...

היא חברה שלי! היא למדה איתי שש שנים ביסודי ועכשיו אנחנו די בקשר... ולמרות שזה למסרים בפרטי תימסור לה ד"ש.. אסתי.

bitonano

New member
יווווווווווווווווווו!!!!

רגע את היית בגן מירה????? אני חושב שאני מכיר אותך..... איזה קטע....

זוריקה

New member
כן!!!!!!!!

כן זו אני!!!:))איתמר! הייתי איתך בגן, וואי איזה צרוף מקרים משעשע!!!:)

bitonano

New member
קוראים לי

איתמר ואני מרחוב אורן נו את לא היית בגן מירה יה אני זוכר אותך איזה צחוקים

S H I L G I

New member
אני למדתי ברוממה!!

וכן, גם אצלי זה 2 ס"מ מהבית..כנראה אנחנו שכנים שלא הכרנו בכלל.. נטע

גם אני גם אני!!

גם אני למדתי ברוממה :) וזה גם שתי ס"מ מהבית שלי , אני גרה בשיקמה , נכון יש את שלושת הביניינים של אורן שצמודים כביכול לבי"ס?.... אז בדיוק ממול ,שכשיוצאים לטיולים/רצים 600 (הלוואי ועכשיו יתנו לי לרוץ 600 ולא 2000!!!!!!!! פנינה - תישרפי!!!) (*פנינה- מורתי הנאצית!! לספורט) אקיצר אז עוברים דרך הבתים האלה , מקווה שהבנת... איפה את גרה?... ושלא תפסיקו לרכב ל-ע-ו-ל-ם :) דיקלה

אסה יא טיפשה!!

יעלי רוכבת ביוקנעם... תודה שהבאת אותי לפורום הזה אהובתי :) לכל מי שקרא את ההודעה - פשוט אסתי היא אחותי (לא בדם אבל בנפש , אני לא יודעת אם היא מודעת לכך אבל היא אכן :) אז אל תשימו לב) ואל תפסיקו לרכב ל-ע-ו-ל-ם! :) דיקלה

למעלה