מיזמן לא קראתי שטויות מהסוג הזה
כתב יאיר לנירה שישים ושלוש ובצדק. ואם היא עוד כותבת שהיא עובדת ואו עבדה עם מכורים עם גישה כזאת זו ממש ודגמא למה שאנשים כמונו נאלצים ליסבול במקומות שאמורים לסייע לנו. לצערי יש הרבה נירה שישים ושלוש...שחצנים ומיתנשאים על כל מי שרק אפשר. מותק שלי (נירה 63)אני נרקומן ולחברה שלי יש אחלה בחור שאוהב אותה ומוכן למות בישבילה ולתת לה את הכל,מה שאת כניראה מיזמן לא קיבלת.אז את תזהמי ת´סכל.עוד בורה גיזענית כמוך ואבדנו. ודרך אגב גם אני לא חושב שצריך להישאר עם נרקומן שעושה לך רע אבל לעזוב מישהוא רק ביגלל שהוא נרקומן זה דעה קדומה וגיזענות וזה נמוך כמו כל גיזענות אחרת.יש נרקומנים ששווים אלף נורמטיבים כמו שיש נרקומנים שלא שווים יריקה בדיוק כמו כל אחד אחר וליפסול מישהוא רק ביגלל שהוא מכור זה טימטום (שלא לדבר על רישעות). יש מכורים שהבנות זוג שלהם הם מלכות ויש מכורים שעושים לבנות הזוג שלהם את המוות וליקשור את זה להיתמכרות זה פשוט לא נכון כי יש גם מספיק כאלה שלא נגעו מעולם בסמים שמיתנהגים לבנות הזוג שלהם כמו לזבל כמו שיש כאלה שלא וכמו שאני לא מעיז לומר שמי שלא נוגע בסמים מיתיחס לבחורות שלו כמו לזבל ומאמלל אותן וסוחט אותן ריגשית אף על פי שיש רבים כאלה שכן,באותה מידה זה נמוך וגיזעני לומר עלינו את הדברים רק ביגלל שיש בהחלט מידי פעם גם מיקרים של ניצול ופגיעה בקרב מכורים כי זו בהחלט לא תופעה שמיחדת רק את המיגזר שלנו...להיפך,הרבה נרקומנים ברגע שהם ניגמלים או הולכים לטיפול במתדון הם לרג´ים ונותנים לבנות זוג שלהם את הנשמה. תיתבישי לך נירה 63 להגיד שעבדת עם מכורים...כי אני שמיכתב כמו שלך רק עושה לנו כקהילת המכורים שרות טוב כשהוא חושף תפח מימה שבאמת חושבים מי שאמורים לטפל בנו ומה שזה אומר.אני חושב שלאנשים עם דעות כאלה קדומות אסור להיתקרב לעבודה עם מכורים ואני באמת מפקפק אם באמת עבדת עם מכורים (לי ניראה שלא)או שאיזה מכור שבר לך את הלב... t