שלום

longshut1

New member
אני במצב רוח הפוך---->

אז בואי נלך הפוך. מילות המפתח של קונסטלצית שבתאי בשור,7 מטבעות הן:ערך עצמי,תחושת שייכות,בנייה,שימור(שור);הצרה,דחיקה,מורה קפדן,סנטה קלאוס,אינסוף אפשרויות,הכרח פנימי ליישם,דחף למימוש,רצון לשחרור מסממנים הוריים,מגבלות,שחרור ממגבלות(שבתאי). משמעות הקלף די נגישה מהציור שמופיע עליו--->נסי לצרף את מילות המפתח,לדמות שעל הקלף,ומשם נמשיך. יום נעים

קרני

New member
מחודשת ומתחדשת...עם מלא שאלות

שלום לכולם, שמחה שמצאתי את הפורום הזה, בדיוק כשחזרתי אל החבילה שלי שהייתה אי שם בארגזים לאחר כמה שנים של העדרות...
יש לי כל כך הרבה שאלות שאני מקווה שתהיה לכם הסבלנות והרצון לענות. אז ככה... קודם כל, רציתי לשאול האם לכל הקוראים בקלפים יש מעין דגדוגים/זרם/אנרגיה בכפות הידיים בזמן שהם מערבבים את הקלפים? דבר שני- אמרו לי שאם מוצאים קלף הפוך, יש לזה משמעות שונה. האמנם? כיצד בודקים/יודעים זאת? ודבר נוסף רציתי לבקש, מכיוון שאני די חלודה בקריאה, אבל מאוד סקרנית, רציתי לבקש חוות דעת נוספת בנוגע לשתי פריסות שהיו לי, ושאני בטוחה שחסרים לי שם כמה דברים. אל תנזפו בי, אבל אני באמת חלודה בעניין, ואפילו לא זוכרת שמות פריסות... תודה מראש על הזמן והחשיבה
והרי הפריסה הראשונה: מה יחס X פריסת 7 קלפים: קלף 1: 6 חרבות קלף 2: מלכת חרבות קלף 3: 9 מטבעות קלף 4: אביר מטבעות קלף 5: צדק קלף 6: אביר גביעים קלף 7: שקפץ מהחבילה עוד טרם חציתי אותה ואחר כך הופיע שוב בפריסה: 3 מטות הפריסה השנייה היא: מה יחס Y אביר מטות נסיך מטבעות קיסר 4 מטבעות נסיך חרבות 6 מטות כוכב אני במתח עצום! מצטערת שכך נחתתי עליכם, אבל מקווה שתשימו את הקלפים על השולחן עבורי
תודה, ויום מצויין, קרני

chany

New member
לכל מי שרוצה ואוהב.

יש עכשיו ברשת גימל את המיצעד השנתי של שנת 1973, קצת נוסטלגיה לא תזיק. והיום יש בשעה 16 star world בכבלים את טכס בחירת "מיס עולם" בשידור ישיר מלונדון. קרול לונשטיין "נערת ישראל (לא יפה במיוחד) מייצגת את ישראל.

longshut1

New member
שמישהו יכבה את השאלטר!!! חחחח

אהלן,קרני,מה העניינים? סבבה שנכנסת לכא,אני אוהב אנשים תזזיתיים כאלו,מקפצים ומתחדשים חחחח תקשיבי נשמה,בקשר לזרמים בידיים,צר לי לאכזב אותך,אבל לפחות אצלי,צריכת החשמל לא ירדה מאז שהתחלתי להתעסק עם טארוט... בקשר לקלף ההפוך,בדיוק אורי רז הסביר לקשת בשמיים בעמוד הזה,רק כמה הודעות למטה... בקשר לשאלות-לא הבנתי מה השאלה-מה יחס x בקשר ל...?מהי חלוקת המילים-קלפים?כלומר,איזה קלף נפל על איזו מלה? אז חדוות הקלפים שלך מבורכת ואף מעלה חיוך,אבל אל תשכחי שאלוהים נמצא בפרטים הקטנים!:) יאללה,תסדרי קצת את הפריסות,ונראה מה אפשר לעשות...יום נעים

chany

New member
אלינקה אני גנובה עם קבלות.חשבתי

שאני נימצאת בפורום אירוויזיון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

longshut1

New member
זה מה שקורה כשאני נחמד חחחח

ואולי זה קשור גם לריחות המסממים של רפתות:) ביקשת שרשור חדש?הנה,מתחת לשרשור הזה נדסקס על הקלפים היומיים שאת מוציאה ,אוקיי נשמה? יום נפלא חמודה שלי,ודווקא טוב שאמרת לי שיש מצעד..:) יאללה תיהני היום!

chany

New member
כן אני נהנת ולא לישכוח את מיס עולם

כי השכנה שלך מקרית מוצקין נערת ישראל מייצגת את המדינה. היא לא יפה בימיוחד אבל מי יודע???

chany

New member
שבוע טוב . שבוע טוב שבוע טוב

שבוע טוב שבוע טוב שבוע טוב שבוע טוב שבוע טוב. אליהו הנביא אליהו התישבי אליהו הגילעדי במהרה יבוא אלינו המשיח בן דוד חחחחחחחחחחחחחחח אלניקה. זה השיר שאני מקדישה לך השבוע. יצא לי 2 גביעים למחר. אילנית.

longshut1

New member
תודה חמודה שלי../images/Emo24.gif

הרבה מ
,עם קצת מ
,קמצוץ מ
,והמון מ
---->זה 2 גביעים,נוגה בסרטן.היום זה יום להרגיש את עצמך מרגישה,ולתת לאהובייך הקרובים ביותר להרגיש את אהבתך אליהם,ו...לא לשכוח,לתת לעצמך להרגיש כמה שאת אוהבת את עצמך.והכי חשוב,חיוכים גדולים,כמו שאת תמיד מעניקה לנו.

chany

New member
באמת נתתי מעצמי היום לכולם.

הוצאתי ידיד מהארון והכרתי לו מישהוא ונתתי לו ולידיד השני המון תשומת לב. עם מי שהיתי היום בקשר, רק הענקתי לו, בקיצור הענקתי והענקתי והענקתי, ובסוף שהייתי כבר עייפה מלהעניק, הענקתי לגופי החטוב והעסיסי 8 בוריקיטוס מלא בגבינה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מר רע??????? מתה עליך אלינקה. אילנית.

chany

New member
הורה הורה. איזה כילי יש לי מיזוג

היום????????????? אני ממש שמחה.

chany

New member
באמת הצלחתי

לגשר בין פערים.והיום יצא לי 10 גביעים והיה לי יום כיף,הייתי מוקפת אהבה של חברים. ולמחר כבר מחכה לי 8 מטות חחחחחחחחחחחחחחחח איזה צרות יש לי? אלינקה ממוש. ערב טוב לך

oliveraf

New member
קלף יום הדין מה משמעותו ?

שלום מעניין אותי לדעת מה משמעות הקלף יום הדין ? ההסבר של הקלף? עם האנשים המתים שקמים לתחייה

קרני

New member
חיים לא כיבה את השאלטר... ../images/Emo10.gif

ואולי זה מצחיק אותך, אבל באמת בכל פעם שאני מחזיקה את הקלפים, אני מרגישה "עיקצוצים" בידיים. לפעמים זה ממש מציק- בהתחלה חשבתי שזה מהראש, אבל למרות השריטה העמוקה שיש שם... בכל אופן, תודה על ההפנייה בנוגע לקלפים ההפוכים- אחלה תשובה. ועכשיו נעבור לפריסות... טאטאטאדאם מיקום הקלפים: 1- עבר: 6 חרבות 2- הווה: מלכת חרבות 3- עתיד: 9 מטבעות 4- התמודדות אישית- אביר מטבעות 5- יחס החברה: צדק 6- פחדים אביר גביעים 7- פוטנציאל- שקפץ מהחבילה: 3 מטות השאלה: הנוער לאן? או במילים אחרות- מה טמון במערכת היחסים? והפריסה השניה: 1- עבר:אביר מטות 2- הווה: נסיך מטבעות 3- עתיד: קיסר 4- ההתמודדות האישית: 4 מטבעות 5 - יחס החברה: נסיך חרבות 6 - פחדים: 6 מטות 7- פוטנציאל: כוכב והשאלה היא מה הלאה? תודה, כבר אמרתי? לא נורא, לא תזיק עוד פעם

longshut1

New member
לא רוצה להיות נאג´ס...אבל-

בהודעה הראשונה התייחסת לפריסה א´ כ"מה יחס X" ופריסה ב´ כ"מה יחס Y",ואילו בהודעה השניה התייחסת לפריסה א´ כ"מה טמון במערכת" וב´ כ"המערכת-לאן?".. חמודה,אי אפשר להחליף את נושא השאלה,כך את נוטלת את האותנטיות הדיווחית מהפריסה..אז מה היו השאלות המקוריות,ממש ברגע ששלפת את הקלפים?

קרני

New member
אתה באמת נאג´ס ../images/Emo3.gif

אבל מתוק אמיתי!
אני גם בשוק אני בהלם אני המומה! שאתה שם לב לפרטים הקטנים - יפה לך!
אני יודעת כי לא ניתן להחליף את השאלה, אולם אני, כממציאנית כפייתית, תמיד מוצאת דרך אחרת לשאול את אותה השאלה, ולכן זה מה יצא, אבל הרי לפניך הניסוח האחרון והסופי ביותר, באמת: מה יקרה עם X מה יקרה עם Y זה בסדר עכשיו? באמת בסדר? מבטיח שבסדר? בבקשה שיהיה בסדר!? פליז...

למעלה