העמסתם היום פריסות,אה? חחח מממ כן זה נראה לי בסדר.אני אשב על הפריסות תוך הנחה ש"מה קורה עם X"="מה קורה איתו באוריינטציית מערכת היחסים"...כן? טוב,מכיוון שיש לי כאן יותר מדי פריסות,לא תתנגדי אם על הפריסה שלך נעבוד בקורס הטארוט בשותף,נכון?טוב,אם כן,מאוחר מדי יאללה ביי
ויצא לי קלף הקיסרית,,,,, המשכתי ושאלתי לגבי אפשרות מלחמה על ישראל,ויצא קלף -הקיסר. מה זה אומר?הזוג הזה? גם לגבי עצמי-יצאה לי הקיסרית,,,,,מה יש לי איתם?
ממש לא אכפת לי אם תעבוד על הפריסות בקורס הטארוט בשותף! אני באמת צריכה הארות שלא נגלו לי בראייה המטושטשת שלי... ועוד משהו- לא ממש הבנתי את השאלה: "מי הגבר ומי האשה?" למה התכוון המשורר? תודה ושבת שלום
בואי נסכם ככה- הפריסות הן עבור מישהי,שרוצה לדעת את יחס של גבר X אליה,ואת יחס של גבר Y אליה.החלוקה של מילים-קלפים היא כפי שכתבת בהודעה הזאת.עכשיו הכל ברור-כשהצגת את הנושא היה נראה כאילו התכוונת שX ןY הם במערכת יחסים...ממ...אלי,אסור קנאביס יותר!!!!! סתם חחחחחחח
רציתי לדעת מתי רואים שתכנס אליי אהבה בחיים. כבר תקופה מה אני מחפשת את בן זוגי ולא מוצאת אותו מה רואים שהוא כן יגיע. נולדתי בישראל ב 19 למאי 1977 אם צריך עוד משהו אימרו לי תודה מארש.
קלפי החיים שלך הם התלוי והקיסרית. 19/5/2002 => קלפי השנה שלך הם השמש, הגלגל, והקוסם. 19/5/2003 => קלף השנה הבאה שלך הוא הכוהנת. 19/5/2004 => קלפי השנה שאחרי זה הם העולם והקיסרית. השנה הזאת טובה לענייני אהבה עבורך - נצלי את ששת החודשים הקרובים כמיטב יכולתך לקראת השנה הבאה, שתהיה קצת יותר קשה. אחרי יום ההולדת שלך בשנת 2004 יהיו לך הזדמנויות רבות בתחום הזוגיות, כולל סיכויים טובים להריון אם תנצלי את השנה וחצי הקרובה. אבל זה ממש בכללי - לתשובה מפורטת פני לקורא בקלפים לקריאה מליאה ו\או לאסטרולוג שינתח לך מפת לידה.
שלום ראיתי באתר שלך פריסה של 18 קלפים בעניין זוגיות ורציתי לנסות ולעשות אותה אבל זה ניראה כלכך מסובך הסידור של הקלפים לכן רציתי לשאול האם יש דרך פחות מסובכת כדי לעשות את הפריסה של 18 קלפים? והאם הסדר של הקלפים משנה איפה כל קלף עומד? ועוד משהו הייתי רוצה לדעת מה קורה איתי בנושא הזוגיות אם אתה יכול לעזור לי ולפרוס בשבילי כמו לבחורה הקודמת שביקשה בפורום ממש פריסה הכי פשוטה רק לדעת מה מצפה לי בשנה הקרובה אם יש לך אפשרות ואתה מוכן לעזור כי מבחינה רומנטית אני מיואשת ומדוכאת כבר כמעט שנתיים בתודה מראש אוליברה
הסידור של הקלפים הוא מאוד פשוט - מתחילים עם שני המחומשים, כששמים קלף במחומש בצד אחד ואח"כ קלף בעמדה המקבילה במחומש בצד השני וחוזר, ואח"כ את ששת הקלפים בעמוד האמצעי. אני רואה בפריסת 18 הקלפים כ´נשק יום הדין´ בנושא פריסות הזוגיות, ולכן גם לא מנסה לפשט אותה. יש פריסות פשוטות יותר שמיועדות לנושאי זוגיות או שאפשר להשתמש בהן לנושאי זוגיות, לדוגמא ´פריסת המילים´ או וואריאציות על הפריסה הקלטית (שאפשר להשמיט ממנה קלפים). באשר לפריסה - אל תקחי את זה באופן אישי, אבל אני לא עושה פריסות מעל דפי הפורומים \ הדואר האלקטרוני \ מערכת המסרים, ודחיתי גם את בקשתה של ´חמודה25´.