שלום....

Noel G

New member
שלום....

שלום קוראים לי יוני ואני מעוניין במידע כיצד לאכול נכון והאם אני אוכל נכון.. אז ככה: אני שוקל 58 KG והגבוה שלי הוא 1.78. אני לא שחיף אבל לא שמן משהו באמצע. נראה לי שזה שהמשקל שלי הוא נמוך לממוצע (על פי גובהי). האם מה שאני אוכל זה מספיק לי מבחינת חלבונים? המאכלים שאני אוכל זה ככה: ארוחת בוקר: צלחת קורנפלקס ארוחת עשר:בורקס ארוחת צהוריים:שניצל ארוחת ערב: בדרך כל טוסט. ------------------ זהו זה מה שאני אול מידי פעם אני אוכל פש שם חטיף.. המשקאות שאני שותה זה בדרך כלל דייט ספרייט או אשכוליות. תודה רבה, יוני.

Noel G

New member
אני יודע........

אתה או מישהו אחר יכול לתת לי תוכנית אכילה?

טל7

New member
לא שחיף?

וואו.... זה נשמע ממש לא בריא..... לא שחיף?? נראה הרבה יותר מזה... לפי הגובה אתה אמור לשקול 78 קג איפה חלבונים? טוסט- פחמימות (לא פירטתת מה מרוח עליו) בורקס- כנל שניצל- חלבון, אבל לא בריא בגלל הטיגון והפירורי לחם קורנפלקס- דגנים נשמע מה זה לא מאוזן ולא בריא.... מה עם פירות? ירקות? מוצרי חלב? (יוגורטים?) , קיטניות? התפריט הזה רחוק מלהכיל את כל אבות המזון הנחוצים. לפחות שניים שלושה פירות ביום, סלט גדול שמכיל בערך חמישה סוגים של ירקות, לחם- עדיף מלא (טוסט בד"כ אינו מלחם מלא), גבינות- עד חמישה אחוז, ירקות מבושלים , עוף/דג (בשר מדי פעם) , אבל רצוי מאוד לא מטוגן, אורז, פסטה, קיטניות, ועוד ועוד. יש המון באינטרנט על זה. בלי סוף.

Noel G

New member
תודה רבה..

אתחיל לאכול את זה אני אבנה לי ארוחות ואעדכן אותכם על כך.

למעלה