שלום...

נריה פי

New member
שלום...

שלום לכולם! אני נריה ואני חדשית פה... קראתי הודעות, ואיך להגיד את זה....הבנתי כ-ל-ו-ם-! טוב, גם קראתי שמתרגלים לזה אז.. אני מקווה שאני יתרגל! אז וולקאם לי וזהו! חחח.... ביי ביי

YaLdoNet 4 EveR

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

נא לקרוא הודעת מנהל ואת החוקים של הפורום שרצים בטאג ליין תחת הכותרת "התורה שלנו".

PURPLE CHICKEN

New member
וולקאם!!!../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

אני ירדן ואני יכולה להגיד לך שהגעת לפורום השולת ביותר בתפוז!
חחח...
אבל... משרד החינוך מזהיר: השהייה בפורום זה על אחריותך בלבד!
חחח סתם... אנחנו לא כאלה מופרעים..
(האמנם?
) ו... מה בדיוק לא הבנת? איך עושים את כל הדברים?
או מה אנחנו כותבים כאן?
אני ווי, לשניהם את תתרגלי...
טוב אולי לשני לא כל כך...
סתם... באמת שתתרגלי
, ו... אני מקווה שתהני כאן!!

KerenWelling

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifברוכה הבאה!

חחח,את לא מבינה כי כולנו פה שרוטות שחבל"ז... מתרכזות בהומורה של לורליי גילמור האם (פחחחחח....האם!!!!!)... לאט לאט תכנסי לרוח הפורום ותביני על מה מדובר פה... אנחנו מקוות שתהני פה מכל רגע ורגע!!!

Well, hello there.

*נאמר במבטא בריטי (אבל מגעיל. כלומר, לא יו גרנטי, אלא יותר, אמ, רחוב כזה, יעני סלנג, כי סלנג בריטי זה כל כך מגעיל!) מפחיד משהו* אנחנו?! אנחנו משוגעים/מחורפנים/סתם דפוקים?
מפתאום! (
הזכיר לי שב"יום שישי ה-13" - הפיק - דין נדהם מזה שהוא גבוה... חחחחח... קורע אותי *אני מדביקה, זה בסדר* כל פעם! צריך לסגור את הסוגריים האלו כבר...) טוב, נו, guilty as charged. מממ... שמי הקט הוא מיכל *שיעול* המלכה *שיעול* (מוכר לתמר/מאיה/טל/שחר/whomever?) ו.... אני בת 13 וחצי... (וחמישה חודשים, לשקר זה לא טוב. ולמות זה לא בריא
) ו.... אני ב-ט-ו-ח-ה שתסתגלי לפורומינו המשוגע משהו (האם נכונות השמועות שפורומינו - מלבד העובדה שהוא חי
- הוא המחורפן ביותר בתפוז? האמת? *רק* כן.
אבל תשארי בשביל לבדוק. הנה
. Just in case... מואה הא הא הא!)........... ו, כן, אולי אפילו תשתגעי יחד איתנו (חובה)... מי יודע, אלוהים גדול, ויש לו הרבה הודעות! (שחר/תמר/טל!
)
אמ. קראתי את ההודעה שוב. אני לא נשמעת כל כך שפויה... הו, וול.

לאנה

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

*משבשבת לצלילי *ה*אלביס**משבשבת = מהשורש ש.ו.ב.י**ש.ו.ב.י ד.ו.ב.י בשבילכם**
*

z O e i

New member
אממ... מה שהיא אמרה ../images/Emo3.gif

למרות ש.. לא קואים אותי מיכל, אני לא בת 13 וחצי *חמש חודשים* ואממ... טוב אז .. בעצם... לא מה שהיא אמרה. אבל אין לי כח להגיד לבד. מישהו? להציג אותי? *נסקלת*

לאנה

New member
בשמחה!../images/Emo13.gif

קיי, אז זאת שמעלי?, היא לירוני. ויש לה טעם מדהייים במוזיקה. אוו, ובאול-סטאר. והיא חבובית. וזהו.

לאנה

New member
וולקאם!!!

אמ, מי שאמר שמתרגלים לזה צודק, למרות שאם לא חתום בך קמצוץ אי-שפיות את פריטי מאץ´ הופלס...
אבל אני בטוחה שחתום בך יותר מקמצוץ!!!

נריה פי

New member
תודה על קבלת הפנים!

אמממ... ת´אמת אני כן משוגעת ויש לי כרלה שריטות בראש! (מי שמכיר אותי יעיד על כך
) ואני חושבת שאני מאוד מאוד יהנה! דרך אגב אני בת 14 (עוד 22 ימים! נראה לי...
) ואני גרה בצורן (ישוב נידח בשרון!) וזהו.... ושוב תודה על קבלת הפנים!

שלום!!! ../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

איך קוראים לך????? את ב-ח´ או ב-ט´???? כמה שאלות......
אני עומר! בש! מתל מונד! מ-ט´(3 אם זה עוזר לך....
) לא יודעת אם את מכירה אותי או לא..... אני ווי, תהני לך כאן בפורום!!

לאנה

New member
חחח!

הייתי מצטרפת לעידוד, אבל אני אחת הבודדות ששונאות את הכיתה שלה ובמקום לעודד אותה מתנהגות באופן דרייתי. והמבין יבין.

למעלה