אווו הבנתי! *דממה* (זה תהליך )
פ פינקילושה New member 18/11/02 #20 את גרה בצורן?../images/Emo12.gif קווווווווווווווווווווווווול! *נאמר במבטא ריס ווית´רפוני** **ירדן* אני מקווה שכתבתי נכון את השם משפחה שלה... אני גרה בעין-ורד .
את גרה בצורן?../images/Emo12.gif קווווווווווווווווווווווווול! *נאמר במבטא ריס ווית´רפוני** **ירדן* אני מקווה שכתבתי נכון את השם משפחה שלה... אני גרה בעין-ורד .
מ מ כ ו ש פ ת New member 19/11/02 #22 בלעעעעעעעעעע ../images/Emo5.gif שונאת את ריס וויתרספון... אבל לא נעביר נושא.. בכל מקרה, ברוכה הבאה וסליחה שאני משרשרת את זה להודעה של כרמל (כן, זאת כרמל חחחח ). אני גרה בעין שריד.. קרוב זה הכל,
בלעעעעעעעעעע ../images/Emo5.gif שונאת את ריס וויתרספון... אבל לא נעביר נושא.. בכל מקרה, ברוכה הבאה וסליחה שאני משרשרת את זה להודעה של כרמל (כן, זאת כרמל חחחח ). אני גרה בעין שריד.. קרוב זה הכל,
P PURPLE CHICKEN New member 19/11/02 #23 ../images/Emo6.gif אוי כרמלושה מלא זמן לא דיברנו... תתקשרי אלי מתישהו!! והשם משפחה זה ווית´רספון אבל מי שם לב?!... אני גרה בתל אביב... מה הקשר?! בלה...
../images/Emo6.gif אוי כרמלושה מלא זמן לא דיברנו... תתקשרי אלי מתישהו!! והשם משפחה זה ווית´רספון אבל מי שם לב?!... אני גרה בתל אביב... מה הקשר?! בלה...