שלום!!

אנה8492

New member
שלום!!

אני חייבת את ההתייחסות שלכם, אני ממש מבקשת אני במצוקה
רבתי עם אמא שלי ממש באופן קיצוני. אני ממש עצובה אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי. הבעיה הנוספת שרבתי עם אמא שלי ככה גם לפני שנה וזה נמשך במשך כמה חודשים, ריב שהתחיל בחו"ל ועשה לי ממש רע והביא לי המון בעיות לחיי. בעיות שלא ניפתרו עד עכשיו.
אני רוצה לציין שאני בן אדם מאוד רגיש ושברירי ואין לי כמעט את מי לשתף.. אמא שלי בדרך כלל הבן אדם הכי קרוב אליי ואני יודעת שאולי אתם חושבים שאני טועה או שאני צריכה לדבר איתה וניסיתי ולא עזר וגם אבא שלי כועס עליי ואח שלי מסכסך וגורם לי לא לנסוע איתם לטיול (וטוב שכך)
ובאמת באמת שזה עושה לי בעיות פיזיות כמו לחץ כואב בווריד יד ימין. פתאום זה התחיל כמו תופעת לוואי, וחולשה ורצון לבכות
אני לא יודעת איך להתחיל להסביר מה זה לריב עם אמא בשבילי
אני יודעת לאן זה מוביל וקשה לי.. מישהו יכול לעזור לי? להיות אוזן קשבת? אני מתחננת אני עצובה כל כך..

אנה יקרה,את לא לבד

אולי תכתבי יותר ותספרי מה זה אומר לריב עם אימא שלך בשבילך.
מה היא עושה?
איך היא מתנהגת כשאתן רבות?
האם היא מתפרצת עלייך ומאשימה אותך?
את לא לבד.
את יכולה לכתוב לי גם באישי.
אני אכתוב לך באישי.
ואת יודעת שאת יכולה גם לצלצל לער"ן?..... ולשפוך שם את לבך?..
אל תתייאשי. לאט לאט יימצא פיתרון.
תחזיקי מעמד.
טוב שכתבת פה.
אל תישארי עם המצוקה הזאת לבד, וככל שתתני לדברים לאט לאט מילים, יוקל לך.

אנה8492

New member
היי

זה אומר הרבה דברים שקשה לי להסביר
פשוט זה כבר קרה בעבר ויש לי טראומה קטלנית פשוט. כל הזמן שהיינו בשולם לא הפסקתי לחשוב על זה ולהזכר בזה. טוב, ברור שמרוב שהייתה אופוריה שזה יימשך כך לתמיד, לפחות כך קוויתי והתפללתי, לפעמים גם שחכתי קצת שרבנו.
אבל הנה, זה חזר. כמו בומרנג. זה כואב. אני מנסה לשתף, אבל קשה כשאתה מכיר בן אדם אחד והוא משתנה לך מול הפרצוף כמו זיקית, ובנוסף כל שאר בני המשפחה מצטרפים אלייה.
אני פשוט מתוסכלת. וזה גם אומר המון בעיות נלוות, כמו למשל מי יכבס לי עכשיו? איך אבוא לארוחות שישי? וגם יש הרגשה של חור בלב, מועקה קטלנית.
מה לעשות?

אנה יקרה

עם הכביסה אני מאמינה שתסתדרי.
עם הכאב הנוראי והביטול , זה כבר הרבה יותר קשה.
כתבתי לך גם באישי.... צריך לחפש מקום שיתן לך כלים ויעזור לך להתחבר לכוחות שלך...
בשלב ראשון אולי תמשיכי לכתוב כאן?.... לשתף?....
אולי מסגרות אחרות?.. יש לך רעיון למשהו?....

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי אנה

סליחה על התגובה המאוחרת.
האם את יודעת למה פתאום קרה הריב? האם הייתם רבות בתדירות גבוהה?
האם יש סיכוי שתקחי את אמא הצידה ותדברי איתה בפרטיות ותדברו על הדברים ותסלחו אחת לשניה?
את מוזמנת לכתוב לי גם במסרים באופן אישי.

אנה8492

New member
תודה על ההתעניינות

אני מרגישה לא טוב
קשה לי לתפקד יש לי התקפי חרדה בעיקר בעבודה ואני במצוקה
ממש קשה לי

אני מצטערת לשמוע

את רוצה לשתף יותר איך באים לידי ביטוי התקםפי החרדה?
והאם את יודעת ממה הם נובעים?
איזה מחשבות עוברות לך בראש כשקשה לך לתפקד?
האם זה קשור לאימא שלך?
תחזיקי מעמד.
לא זוכרת אם דיברנו על זה אבל נדמה לי שאת לא בטיפול שיחתי או קבוצת תמיכה. אולי כדאי?......

אנה8492

New member
היי שירה

פשוט לא עניתי כי היה לי קצת עומס..
זה קשור לאמא שלי את צודקת אני מתגעגעת אלייה לשיחות שלנו.. אז בכיתי היום אין מה לעשות :\
האמת שאני בטיפול שיחתי אבל זה לא כזה עוזר.. זה משחרר טיפה אבל אין כמו אמא.. וזה קצת עצוב
התקפי החרדה באו משילוב של הריב עם אמא והמשפחה וחרם שעשו עליי בעבודה.. אני יודעת שאולי זה נשמע מומצא אבל זה אמיתי... ולכן עזבתי.. עד שהתרגלתי כבר עזבתי חבל..

תודה שירה!

זה נשמע נורא, אנה

ולמיבה הצער והכאב , אכן דברים נוראים קורים בעולם.
את רוצה לספר יותר מה קורה עם אימא שלך?.....
תחזיקי מעמד

אנה8492

New member
היי

אנחנו בקושי מדברות
ורציתי לדבר עם דודה שלי כדיי לשאול אם זה בסדר לבוא לארוחת שישי והיא לא חוזרת אליי... וזה מבאס כי היא אמרה שתחזור
אחרת אני לא ארגיש בנוח ללכת

למעלה