שלום!!!!!!!!!!

shabluly

New member
שלום!!!!!!!!!!

שלום לכולם... אני שבלולי מהנהגת שרון ואני בכיתה ח´. צפיתי בפורום הזה המון המון זמן ורק עכשיו החלטתי גם לכתוב משהו. אני צופיפניקית מושבעת- יענו ממש ממש מחכה לשלישי ושבת!!! יש לנו אחלה צוות ממש משקיעים וחמודים ומקוריים. הגדוד שלנו ממש ממש מגעיל! כאילו יש את האנשים הצופיפניקים שהם באמת אחלה אנשים וממש סבבה איתם אבל יש מלא מלא בנים שלא ברור לי למה הם באים... הם יושבים על התחת ולא עושים כלום חוץ מלדבר ולהפריע ולהרוס! בנוסף לזה יש מלא בנות סנוביות שלא מוכנות להזיז את התחת שלהם ולעזור אבל איתן אני עוד מסתדרת. היום למשל הייתה לנו פעולה של אחרי טיול שהייתה ממש מגניבה אבל אני אישית ממש לא נהניתי כי כל הזמן הפריעו ואז כשאחת המדריכות יענו דיברה איתנו ושאלה אותנו למה בטיול היא הייתה צריכה לצעוק על אנשים שיעזרו לנקות ולמה עכשיו אנחנו לא מקשיבים לה ושטויות כאלה אני יצאתי החוצה "לשתות" כי ידעתי שאם אני אשאר בחדר אני אגיד כל מיני דברים שבאמת היה עדיף שאני לא אגיד. אח"כ ראינו את הסרט מהטילו(פאדיחות!!!!!!!!!!!!!!!!) ואז הראשמ"ד שלנו(אחלה של בנאדם... שנה שנייה שלו איתנו... מבחירתו) כזה שואל למה כשיש פה צוות של מדריכים אנחנו לא נותני להם להעביר את הפעולה וכמה שזה מבאס שמפריעים להם וכל הבלה בלה הזה והוא אומר כזה "מי שרוצה ללכת יכול ללכת אתם לא חייבים להיות פה" ואז פשוט קמתי והלכתי. שתבינו אני ממש ממש אוהבת את הצופים ואת המדריכים שלי אבל חלק מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב בצופים זה האוירה ואצלנו בגדוד אין אותה בכלל. המדריכים שלנו יודעים את זה שאני לא נהנית והם מכירים אותי ויודעים שזה ממש חשוב לי ככה שאני לא יודעת מה יהיה עכשיו חוץ מדבר אחד, ביום שלישי אני לא אגיע לפעולה כי גם אם אני אחליט בסוף לא לפרוש אני צריכה טיפה הפסקה מזה. גם בטיול שהיה בשבוע שעבר אנשים בכו בגלל ילדים מסוימים!!! ואנשים כל כך אגואיסטים ומגעילים נמצאים אצלנו!!! בורי שחירבשתי לכם את השכל אבל הייתי חייבת להוציא את זה

היי, ברוכה הבאה!

היי שבלולי (?), אני נועה, שישיסטית, מדריכה ו´, משבט שיקמה, הנהגת מרכז. (וואו! כמה פעמים כתבתי את זה ביומיים האחרונים...). אני מקוה שתהני פה בפורום... אז ככה, גם אנחנו היינו ככה בכיתה ח´, אני זוכרת... ילדים עשו באלגנים ולא נתנו להעביר פעולות, והמדריכים היתעצבנו והיה באסה... אז פשוט המדריכים שלנו החליטו שיהיה איזה חודש אפילו יותר שלא יהיו בו פעולות, וכולם ממש היתבאסו... ואחרי החודש הזה כולם חזרו "כמו חדשים", לא הפריעו יותר הקשיבו ושיתפו פעולה, ובאמת היה כיף לבוא לצופים!!! נהנו בטירוף... אז אולי תציעי את זה למדריכים שלך.... ובחיים אל תיפרשי מהצופים! אם את באמת, כמו שאמרת, אחת שחיה משלישי לשבת, זה ממש לא לעניין שתעזבי... את סתם תיסבלי ושום טוב לא יצא מיזה... תחכי קצת, בטח יימאס להפריע והילדים ייתבגרו קצת ויבינו שהם לא בסדר... וגם אם לא בקרוב, אז מתישהו זה בטח ייסתדר - ובמיקרה הכי הכי גרוע תיקחי לעצמך הפסקה של איזה חודש, או שתעברי גדוד (אם יש לכם 2 בשיכבה) או אפילו שבט. אבל לעזוב את הצופים? לא!!! נועה.

shabluly

New member
בלע... הצעת פה כמה דברים לא אפשרים

לעבור גדוד? אנחנו כבר מאוחדים משנה שעברה. שבט? רק לחשוב על לעבור לשבט אחר(שממש רחוק ממני) מפחיד אותי... כולם שם צפוניים עם הורים מליינים... העניין הוא ששנה שעברה הייתה אחלה שנה והיה לי ממש כיף אז היו אחד שניים שבאמת עצבנו אבל בתכלס היה ממש ממש אחלה והשנה פתאום כל מיני אנשים שכל כך לא מתאים להם לבוא לצופים פתאום החליטו שהם באו. העניין הוא שאחד המדריכים שלנו(שהוא גם הראשג"ד אבל מסרב בתוקף לכינוי הזה... "מי ששוב יקרא לי ראשג"ד ולא ראשמ"ד חוטף מכות") חושב אנחנו פשוט צריכים לעשות שיחה ולהגיד תכלס מה אנחנו מרגישים(בלי המדריכים) אבל אני, פסימית כרהגלי יודעת שאין מצב שאנשים יגיעו(זה ממש לא חשוב להם אז למה לבזבז יום בשביל לדבר על זה?) וגם אם יגיעו ברור לי שאין מצב שאנשים באמת יקשיבו אחד לשני. גם שלישי הבא אני לא אבוא ואשאל חברות שלי איך היה, אח"כ אני אחליט אם להפסיק לאיזה חודש או לחזור כרגיל. אגב, לא לראות אותי בפעולה זה משהו מאוד מאוד נדיר שקורה פחות ממה שקורה למדריכים שלי(ואני רצינית!!!) בקשר לשם... אני מעדיפה להיות שבלולי כי יש לי חרא של שם.... תודה שהגבת!!

shabluly

New member
עיוות מעוות ל:

טאם טטאם... גם ראשג"ד וגם מדריך:) ראש--> יענו בשביל ראשגד מ"ד--> יענו בשביל מדריך... שילוב של השניים

אצלנו זה ראשדריך...

ראש - ראש גדוד דריך - מדריך... גם אצלנו בח´ יש "ראשמ"ד", אבל מי שקורא לו ככה מקבל מכות... אז בימקום זה, היתפשרנו על ראשדריך...
ובד´ יש ראשדריחצי.... כי הוא ראשג"ד שרק לבנתיים הוא גם מדריך...
נועה.

היי שבלולי../images/Emo70.gif

אני אריאלה, שישיסטית משבט "הדר" הנהגת מרכז. וגם לי הבעיה שלך מאוד מוכרת... גם הגדוד שלי היה ככה בכיתה ז´...ח´...ט´... וגם עכשיו
אין לך מושג
שנה שעברה לא היתה עוברת פעולה אחת כמו שצריך... ואני זוכרת שבכיתה ז´ המדריכים שלנו עשו לנו פעולה כזו: הם אמרו לנו לבנות את הבית ספר האידיאלי שלנו (או משהו דומה) ונתנו לנו את כל החומרים שצריך... (קרטונים, דבק וכו´) ואז בסוף, אחרי שכל הפעולה השקענו בזה וצבענו והכנו דברים ממש ממש יפים, שני המדריכים לקחו את הבתים שעשינו, החזיקו אותם בידיים והתחילו "לדבר על זה" ואז הם זרקו לנו אותם על הרצפה ודרכו על זה
ואז הם התחילו להסביר לנו שזה מה שאנחנו עושים להם כל פעולה... לא שזה ממש עזר כי כמו שאמרתי: עד עכשיו הגדוד שלי מפריע... (כשאנחנו כבר שכב"ג
) בכל אופן, פשוט לומדים להתמודד עם זה... אם כיף לך בצופים- את לא צריכה לתת לדבר הזה להרוס לך... (למרות שזה קשה...)...

shabluly

New member
עידכון....

אמממ... אתמול דיברתי עם המדריכה שלי, היא התקשרה כדי להודיע לי שהפעולה עוברת ליום חמישי ושאלה אותי אם אני אבוא אז אמרתי לה שאני לא יודעת לא בטוח. והיא אמרה שהיא די צריכה תשובה אז אמרתי לה שאני לא ממש רוצה לבוא... הדפוקה כבר התחילה לחשוב שאני פורשת...(*משועשעת*) אז אמרתי לה שאני לא נהנית יותר וכבר מגעיל לי שם בגלל האנשים והכל אבל אני לא פורשת. אז היא אמרה שדווקא בגלל זה חשוב שאני אבוא כי כל הפעולה היא בקשר לזה וממש חשוב שאני אגיע כי יש לי מה לומר(והרבה) אז אמרתי לה שאני אבוא... (למרות שהסיכויים שאני אגיד את מה שיש לי לומר די קטנים כי אם אני אגיד את מה שיש לי לומר אז די כולם ישנאו אותי...) חוץ מזה... נה נה בננה אני בבית ואתם לא:)

שבלולי...

אני זוכרת שגם המדריך שלנו עשה לנו שיחה כזו שנה שעברה. אני חושבת שאת צריכה להגיד שם את כל מה שיש לך להגיד ולא לשמור בבטן... אם מישהו ישנא אותך בגלל שאת באה לצופים כדי להנות זו בעייתו....

למעלה