שלום........ אני רותם מהנהגת שרון....... אזזזזזזזזזזזזזזזזז הייי!
ש שירושקין New member 8/11/02 #2 היי רותם!!!) מה המצב? איזה גדוד את ובת כמה? אני שירי, שישיסטית (כיתה י´) מדריכת ה´- בנות, שבט דקל, הנהגת צפון ... וולקאם) מקווה שתהני
היי רותם!!!) מה המצב? איזה גדוד את ובת כמה? אני שירי, שישיסטית (כיתה י´) מדריכת ה´- בנות, שבט דקל, הנהגת צפון ... וולקאם) מקווה שתהני
א אישה משפיעה New member 8/11/02 #4 היייי אני חן...אני חמשושית בהנהגת שרון משבט רכ"ס שכבת ערד עומר זה בנימינה! את גם חמשושית?
צ צופיפניקית1 New member 8/11/02 #8 היי, ברוכה הבאה! היי רותם! (גם לראשג"דית שלי קוראים רותם... ) אני נועה, שישיסטית, מדריכת ו´, משבט שיקמה הנהגת מרכז. אני מקווה שתהני פה בפורום, וזהו... נועה.
היי, ברוכה הבאה! היי רותם! (גם לראשג"דית שלי קוראים רותם... ) אני נועה, שישיסטית, מדריכת ו´, משבט שיקמה הנהגת מרכז. אני מקווה שתהני פה בפורום, וזהו... נועה.
א אני הכי טובה בהנהגה New member 8/11/02 #9 היי לך!!! מיי ניים איז ניצן, אני בח´, שבט אילנות הנהגת חיפה
א אני רואה כפול New member 9/11/02 #10 היי רותם../images/Emo70.gif ברוכה הבאה גם למרכזת שלי קוראים רותם... אני אריאלה, שישיסטית, הנהגת מרכז, שבט "הדר" מדריכה ד´... מקווה שתהני פה בפורום...
היי רותם../images/Emo70.gif ברוכה הבאה גם למרכזת שלי קוראים רותם... אני אריאלה, שישיסטית, הנהגת מרכז, שבט "הדר" מדריכה ד´... מקווה שתהני פה בפורום...
ש שיר יצחק New member 9/11/02 #12 היי רותם... מאמצב? גם אני די חדשה פה... אני חמשושית משבט ניצני הנגב בבאר שבע הנהגת דרום... ברוכה הבאה
היי רותם... מאמצב? גם אני די חדשה פה... אני חמשושית משבט ניצני הנגב בבאר שבע הנהגת דרום... ברוכה הבאה
R royi00 New member 9/11/02 #14 היי...אני... אני רועי שבט ניצני הנגב(שנה"ב)הנהגת דרום באר-שבע שלום לך
R royi00 New member 9/11/02 #15 נ.ב- גם אני בכיתה ח´ גדוד מרום שולט ויש לגדוד שלנו גם אתר אינטרנט www.mrom.co.il